skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tuňák je na operaci.
prohledat
231 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 02.07.2007 do 16.03.2015, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> TUNER: jenomže já už mám lemy jednou měněný a předchozí svár je nedaleko.

-> Jirik 04.07.07 10:05:14: Dej si na zadni kapotu ten cernej spojlirek
Sluselo by mu to

-> Luděk:

-> Jirik : ne jaderný inženýr

-> Tuxik: mel by jit - na odvykaci kuru

tyvole asi prestanu chlastat... jsem cetl "Tucnak je na operaci"

-> Luděk: Ty jsi klempíř ? 

-> Luděk: leda tak :-))
-> VeTëV: no,ten podběh k tomu se tam musí dávat až nakonec

-> Luděk: ono taky s kladivkem se k tomu uplne uz pak nedostanes - neni kudy
-> Luděk: taky sem s tim takhle bojoval - ale neubojoval :-))
-> VeTëV: no,to se musí jen lehce bodnout a pak intenzivně zachlazovat,jinak se potom s kladívkem zblázníš
-> Luděk: jenze ono se todl evazne rado vlni :-(
-> Luděk: Těžko soudit, když to eště neni hotový.
-> Jirik : no,podle těch fotek soudím,že od tohoto klempíře to nedopadne o mnoho líp

-> Luděk: Ten kousek byly asi 2,5 - 3 cm a nechtěl jsem válcovaný.
Nehledě na to, že byly od předchozího klempíře špatně udělaný, takže se stejně musely předělat.
Nehledě na to, že byly od předchozího klempíře špatně udělaný, takže se stejně musely předělat.
pravda je,že bys to asi vyválcoval.....ale jeslti jsi to chtěl takhle,proč ne... je to tvoje volba

-> Luděk: Jenomže to není ono. 

-> Jirik : jirko nic proti,ale lemy se přece tímhle způsobem vůbec nedělají,obzvláště,když jsi to potřeboval vytáhnout pouze o kousek,to se dělá speciální mašinou za studena a trvá to chvlku (hodina na oba lemy),takhle se to páře pouze v případě,že se dělá nejaká extrém úprava

-> Jirik : kery auta :-)
-> Jirik : nelakovat nechat rezaty .-)
-> U-Geen: Až to bude polacku, tak to nebude moc znát, prostě takové bambulky na zadních a přední série.
-> U-Geen: Nemá, nad tím jsem taky uvažoval, ale nakonec jsme se usnesli nad tím, že je škoda párat aj přední, když je kolo k lemu akorát.
Navíc je plno aut, které mají trochu jiný tvar předních a zadních lemů. Jediné o co se bude jednat je ten rantl, jinak nic víc.
Navíc je plno aut, které mají trochu jiný tvar předních a zadních lemů. Jediné o co se bude jednat je ten rantl, jinak nic víc.
-> Jirik :
bude to urcite pekny

-> Jirik : pekne... akorat, ma to stejny tvar lemu jako vepredu?
-> Majkl: ty byt z ostravy pyco?

-> Kalibán123: ty neznas vyjmenovany slova? kybl, kyt,pyco, pychat,pytel atd

-> Nwkt: Kýbl kytu pičo tak nějak jo

-> Nwkt: ja z toho byl nestastnej kdyz sem to navaril na tu jednu stranu coi me to zaclo delat - a kdyz jsem si vzpomnel na favo jak se vlni uz kdyz vidi svarece - tak me dopslo ze kit je nase spasa

-> VeTëV: Proto mam na zadním lemech kýbl kytu

-> Jirik : jojo - proste pokazdy jak an to sahnes je to jak vlnovka - uz sem s eptal i kamose co klempiroval vicero aut a rikal to je klasika - dokitovat pane

-> Majkl: Je to jenom kousek, ke vzorku, aby to nezakrejvalo kolo víc než vpředu. Tam jak je guma do áčka, tak vykukuje kousíček, tak se mi to líbí, čiže jsem nechtěl udělat boule přes celé kolo, když to vpředu trochu vykukuje.
-> Jirik : tos ty lemy moc nevytahnul
-> Jirik : Tož pěkné, jen tak dále

-> Jirik : vyserá to pěkně
Jedna hotová strana. Ještě se doklepou vlnky apod.
To je fakt papír a ne plech.
Teď jsme o tom debatili s Větvíkem, aspoň víme, v jakých skořápkách jezdíme.
To je fakt papír a ne plech.

-> Jirik : no sak jo - ale pekny, jsem rad ze si tunika nevyhodil a nezatratil - pak se nekde poplacame po rameni ne?

-> VeTëV: To je hák jak na velryby. 

-> Jirik : ja bych vedel - i by mel zkusenosti, ma lis jako krava - ale ma to hacek :-))
je z prahy
je z prahy

-> MATTESS: Kuš wopitse.
Nebo si mě budeš muset adoptovat. 

-> Jirik : to je jasný, že sprej tak daleko nedostříkne

-> Jirik : Jižiku ty ses do toho obul. Jsem zvědavý na výsledek

Pro ty, kteří číkáte dutiny. Nekupujte ty mrdky ve sprejích, nedostříknou všade.
Raději to prožeňte tou sračkou cez kompresor tlakem. Jak to Ondra odřezal, tak říkal, že to tam nedofouklo.
Raději to prožeňte tou sračkou cez kompresor tlakem. Jak to Ondra odřezal, tak říkal, že to tam nedofouklo.
-> Jirik : tak si Ondra zase zažezal

-> Jirik : Já si dělal jen srandu, je mi jasný že ti to nerezne když s tím nejezdíš už. a je mi jasný že budeš zakrejvat ty gumiska.
-> TUNER: Ja uz taky

-> Syny: He he,já to vim.....))))
-> Syny: Ultra mega lemy, který budou širší než celej tuňák