vrže extrémně

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 06.06.2007 do 07.06.2007, založil/a dexon
řadit dle data
21:29:18
07.06.2007
dexon
dík za rady..zkusím promáznout a jakmile bude pěkně tak komplet sundáme a kouknem tomu na střeva...4
02:11:31
07.06.2007
Pavel P@nkáč
necet jsem to cele ale delaji to vecinou prirezle spodni kulaky, zkus tam pichnout injekcni strikacku s olejem treba to pomuze na dedovi felde to pomohlo, jinak si nemyslete ze jsem tak chytri poradil mi to kamarad:))
01:38:13
07.06.2007
LiMaK - 742 forever
v poho.... nemyslel jsem to zle, ale clovek se obcas podivi, co lidi dokazou "promazat" --trochu se mi hybe zadni kolo, cim to muze byt? a nosnik totalne shnity,kolo se nehybe, lae cela naprava v kastli jo :-)trochu mi to zaclo zrat benzin,ale zase mi to tvori olej...teda uz me sere i to, protoze jsem musel vcera odpustit 3 litry, bo jich tam bylo 7....(litru oleje).....cim to asi muze byt. Radeji bych mu doporucil dukladnou rozborku, projistotu ze nema nikde nic uhnite :-) Nebo taky muze promazavat a kolo v prikope :-)
22:21:09
06.06.2007
Syny
-> LiMaK: Zas tak zhavy to nebude - jen tma jekde vrze guma no... Promazavat je budu naposled sem to delal loni na jare... A mozna je budu i menit, ale to nevim - fungujou dobre...
21:49:41
06.06.2007
LiMaK - 742 forever
SYNY--> tak to si machr. zavcasu vymen svislak, nebo ho dotahni a nebo zkus ho namazat, ale vazelinou a zevnitr...obcas nechapu...neco duleziteho mi vrze na naprave ale nez to zpravit, tak to budem radsi strikat olejem,aby to nevrzalo :-) pak se divte ze upadavaj kola :-)

DEXON--> u toho facka je tam myslim mezi kastli a tlumicem guma, muze byt ztyrela, a tak si vrzne. dela to 50 procent facek, ale radsi to rozmontuj a zkontroluj jestli se neco nesype. Predni misky na fatanech jsou dost nebezpecne, pac jsou primo nad kolem a jak upadne, blokne se ti kolo a letis do kytek :-( Sundaval jsem tlumic na felicii, je to sice dupacka ale jde to i bez special. nastroju.
21:18:55
06.06.2007
Syny
Juu kamo todle presne, ale uuuuplne presne to dela me!!! Kdyz zatlacim le predni levej blatnik tak to vrze u kola jako svine... Kdzy jedu a auto se lehce pohupuje vzre to jak krava a kdyz to properuje poradne tak nic... A vis co to je? Sice mam 120, ale u me to je spoj horni rameno napravy/svislak. Tam kdyz naleju olej tak to na tejden prejde... Tak na to zkus mrknout... Jinak s tebou plne soucitim 4
21:10:10
06.06.2007
Kuladmin
ale je to postatny je to bohuzel veeeeelmmmiii casty jev skus tam nejdrive striknout trosku oleje z vrchu pod kapotou
20:43:23
06.06.2007
dexon
jo a je to favorit, ale to snad není tak podstatný
20:43:05
06.06.2007
dexon
Ahoj, při zatlačení na kapotu na stranách kde jsou kola auto vrže... péra sami o sobě nevržou ani tlumiče... tak že by něco s miskama? nemá někdo zkušenost? at vím když už sundám kolo a tlumič co budu potřebovat vyměnit.. dík... samozřejmě že to vržei při jízdě, zatáčky a podobně..
Extreme Tyres