-> JohnyLebros: Vítej mezi Virťáky

Naprosto tě chápu, řidičák mám o pár dní starší než ty a vím přesně o čem mluvíš.. Je tu spousta lidí, kteří ochotně poradí a pomůžou, taky přece nějak začínali

sice nemám rodinku a čas by se i našel, ale mě zase chybí ty znalosti a možnosti se v autííí povrtat..proto dávám auto v podstatě na každou kravinu (pokud teda už něco je..ťuk ťuk) do servisu a začínám se v tom vrtat pomaličku a postupně, protože některý věci jsou pro mě stále španělská vesnice
Ke tvýmu dotazu.. jak už bylo psáno, myslím, že do 2000kč se vlezeš fpoho, pokud na tom nebude potřeba něčeho velkýho..už i tak je to dost peněz na škůdku

Já dával auto do servisu na celkovou kontrolu bezpečnosti (jeslti v tom vůbec můžu jezdit

), seřízení brzd, částečná výměna kapalin, výměna karburátoru a kontrola dalších volovinek, aby se mi to nerozsyplao na cestě.. a stálo mě to cca 600kč.
Pochybuji, že ti dopředu řeknou, kolik budeš platit..za kontrolu snad jo, ale nedokáží odhadnout materiál a co vše se na tom bude dělat.. já si stanovil částku, při jejímž překročení jsem chtěl, aby mi zavolaali a řekli, co udělali a co se bude dál dělat
Pokud máš možnost, poptej se lidí ze tvýho okolí tady na Virtu, známejch z reálu apod., jeslti mají nějaký osvědčený servis..přecejen ke známýmu od známýho se budou chovat jinak, než k ňákýmu panu Vohnipírkovi vodtamtaď