skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jízda po lesní cestě.
23:24:48
15.05.2007
15.05.2007

Syny
-> Nwkt: Mno tak bude mit pruser otec no... Bo jak to je? To by te v podstate nomohli nijak postihnout...
23:23:44
15.05.2007
15.05.2007

Syny
-> Gryzly: Mno ze nejspis fotka bude obsahovat i SPZ auta - s velikou prevdepodobnosti... A jako jak jim vysvetlis kdo to teda byl?
23:23:00
15.05.2007
15.05.2007

Nwkt
-> Syny: Tak s tim jel tvuj otec
horší jsou ty pevný radary ve městě ty fotí zepředu, ale clonítko a brejle proti slunci popřípadě kšiltovka to jistí

23:22:37
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Syny: mužeš tento dotaz rozšířit?
23:20:40
15.05.2007
15.05.2007

Syny
-> Gryzly: mno a SPZ???
23:14:09
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Syny: pokud není svědek kterej by dosvědčil žes to byl zrovna ty. takže pokud nemaj muj xicht tak se to dá použít. Tady běžně poldi fotěj radarem auta zezadu, protože zepředu je vidět bradavice.
23:12:32
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Baghira: Jasným, to bych mu taky poradil, jenže já toho člověka skoro neznám a oni jak mu zavolali, nebo jak jim on zavolala po tom co dostal předvolání, tak jim řekl že to dal jednomu člověku na ekologickou likvidaci ( mě) a oni mu řekli at příjde i semnou a já mu po telefonu slíbil že příjdu. on kvuli tomu pojede 20km a já to na fízly mám 150m. přemejšlím že mu dám tak dvě kila za to že musí v pondělí v sedm večer jet takovou dálku
23:09:43
15.05.2007
15.05.2007

Syny
Tak tohle je zajimavy: Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému
příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci,
manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném,
jejichž újmu by právem pociťovala jako újmu vlastní, způsobila
nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.
To jako vlasten nemuzes bajt nikdy nijak postihnutelnej...
To jako vlasten nemuzes bajt nikdy nijak postihnutelnej...
23:08:23
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Nwkt: jenže já nevím číslo parcely ani číslo budovy, já to dokážu jen ukázat na mapě.
23:02:30
15.05.2007
15.05.2007

Baghira
-> Gryzly: Maj fotku kde je v tom autě on? Nemají...tak ať to svede na příbuznýho, jako každej :-)).
22:57:18
15.05.2007
15.05.2007

Nwkt
-> Gryzly: nahlizenidokn.cuzk.cz/
22:56:07
15.05.2007
15.05.2007

Nwkt
-> Gryzly: Převíjet film
spíš měl asi digitál, na katastr nemusíš, je veřejně přístupnej z netu

22:53:22
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
No ten majitel auta mi volal dneska když jsem byl na exkurzi v pivovaru a měl jsem už asi 5 dvanáctek našeho horského piva. jak jsem vlakem přijal domů tak jsem se schválně byl podívat na tu cestu a je tam na začátku jen slepá ulice, ona ta silnice předtím byla prujezdná, byla to taková zkratka najejímž konci se odbočilo mezi pole a pak do lesa. úřed asi pěti lety někdo na konci zkratky kde se to napojovalo na silnici I. třídy vykopal podél silnice příkopu a tím pádem se přes t zkratku nedalo jezdit. a ta zkartka je tedy začátek cesty mezi pole a pak do lesa. a že tam je ta příkopa tak z toho duvodu je tam značka slepá ulice. zákaz vjezdu tam není. a nikdy co se pamatuju nebyl.
Fotky jsem neviděl, ale v pondělí jako učastník řízení se nejdřív seznámím s veškerýmy dokumenty, včetně fotografií a pak teprve se rozhodnu. pokud mi nebude vidět do obličeje, tak se odvolám na §12 ods.3 zákonu 283/1991 :
(3) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému
pokud mě aspon trochu pujde poznat tak se přiznám že jsem na tom místě byl ale nic jsem nespáchal. jako trochu rychleji jsem to projel, možná nějaký drift i byl, ale že bych na té louce zbytečně blbl to né, otočka a pryč. taky záleží kolik ten špión stihl udělat fotek. jestli musel ten foták nějakou dobu převíjet na nový snímek, tak by tam nemuselo byt moc fotek.-> Don Carlos: přemejšlím že bych tzašel na katastr a zjistil si kdo je vlastníkem pozemku. bud to bude nějaký restituent, nebo pozemkový fond.
jinak ten fotograf to auto měl dál tak pět deset minut chůze.
Fotky jsem neviděl, ale v pondělí jako učastník řízení se nejdřív seznámím s veškerýmy dokumenty, včetně fotografií a pak teprve se rozhodnu. pokud mi nebude vidět do obličeje, tak se odvolám na §12 ods.3 zákonu 283/1991 :
(3) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému
pokud mě aspon trochu pujde poznat tak se přiznám že jsem na tom místě byl ale nic jsem nespáchal. jako trochu rychleji jsem to projel, možná nějaký drift i byl, ale že bych na té louce zbytečně blbl to né, otočka a pryč. taky záleží kolik ten špión stihl udělat fotek. jestli musel ten foták nějakou dobu převíjet na nový snímek, tak by tam nemuselo byt moc fotek.-> Don Carlos: přemejšlím že bych tzašel na katastr a zjistil si kdo je vlastníkem pozemku. bud to bude nějaký restituent, nebo pozemkový fond.
jinak ten fotograf to auto měl dál tak pět deset minut chůze.
22:33:19
15.05.2007
15.05.2007

Pavel P..
-> Reeaper:

22:29:59
15.05.2007
15.05.2007

Syny
Pokud tam neni zakaz vjezdu a neni tam cedule soukromy pozemek nevo CHKO, tak nevidim duvot proc by tam nemohl zajet...
Taky je predpoklad ze nema jednu tu fotku zejo... Proste az podle toho co bych videl za foto bych si neco vymyslel... A nebo bch rek normalne pravdu... Ze ses proste chtel projet lesem a ze te tam cvaknul nakej dezo kterej tam mel taktez zapatkovany auto, ktery na tej fotce videt kupodivu neni... Ukazal bych jim na mape kde to bylo, kde je CHKO a popripade bych jim nabydl vijizdku na ono misto (a modlil se ze tam nekdo uz tu znacku zakaz vjezdu nedal)
Taky je predpoklad ze nema jednu tu fotku zejo... Proste az podle toho co bych videl za foto bych si neco vymyslel... A nebo bch rek normalne pravdu... Ze ses proste chtel projet lesem a ze te tam cvaknul nakej dezo kterej tam mel taktez zapatkovany auto, ktery na tej fotce videt kupodivu neni... Ukazal bych jim na mape kde to bylo, kde je CHKO a popripade bych jim nabydl vijizdku na ono misto (a modlil se ze tam nekdo uz tu znacku zakaz vjezdu nedal)

22:26:37
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Pavel P.:
tak tak ať si fotí ty krtečky a kopretinky zblízka a neleze pánubohu do oken 

22:25:34
15.05.2007
15.05.2007

Don Carlos
Oni ti musí dokázat, že si spáchal přestupek. Pokud ale dokážeš, že jsi jel mimo CHKO,tak je to v poho. Naskýtá se ještě nebezpečí, že si vjel na soukromý pozemek. Ale majitel určo o tom neví. A tím pádem není žalobce, není soudce...
22:25:24
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Syny: 

prej krtečky 
woe a když ta maladá nepude na tý fotce vidět?
tak řekne, že mu zrovna..

-> Gryzly: viděls tu fotku?

woe a když ta maladá nepude na tý fotce vidět?

-> Gryzly: viděls tu fotku?
22:24:20
15.05.2007
15.05.2007

Pavel P..
-> Syny: zavázat autolano za posed a fotografa sundat dolu

22:23:28
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Gryzly: to byla reakce na Synyho naaaaaaaaaahody
já taky pochybuju, že tam byl n číhačce na tebe 

22:22:37
15.05.2007
15.05.2007

Syny
-> Gryzly: Mel si vystoupit, namirit na nej brokovnici a rict mu ze jestli te neda ten fotak ze ho vodprasknes...
Nee vazne... Kdyz jim ukazes kde presne to bylo a reknes ze si tam jel s mladou na picknick a ze kdyz si videl ze tam nekdo je ze si jel pryc, tak myslim zeto hrotit nebudou... Pokud te teda nema vyfocenyho v nakym brutalnim driftu kdyz prejizdis krtecky
Nee vazne... Kdyz jim ukazes kde presne to bylo a reknes ze si tam jel s mladou na picknick a ze kdyz si videl ze tam nekdo je ze si jel pryc, tak myslim zeto hrotit nebudou... Pokud te teda nema vyfocenyho v nakym brutalnim driftu kdyz prejizdis krtecky

22:22:31
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> formalin: -> Gryzly: mno pak to bude akorát tvrzení proti tvrzení.. a nebo by se hodilo, ale jim tne člověk na pamě ukázal, kde tě viděl.. a možná že by zjistil, že si jen myslel, že to je už v chko.. důkaz bude fotka a tvrzení fotomaníka.. a ty dokaž, že to bylo jinde, jindy a jinak 

22:21:57
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Reeaper 15.05.07 22:15:17: podle mě ten fotograf to zanesl na poldy at to prošetřijou.
22:18:50
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> formalin: tak zajištění dukazu proti mě je na jejich straně, pokud tam pode fotka z 7mi metrovýho posedu a jen auta a tráva, bez okolí, a tvrzení fotografa, tak já tvrdím pak opak.
22:17:36
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
22:17:16
15.05.2007
15.05.2007

formalin
pokial to bola fotka len auta v trave a nic viac tak to ti tazko dokazu ,ale ak tam je okolie tak si vo vyhode ty lebo tam mozes ist a ako si spominal nafotit to...
22:16:38
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
-> Syny: ten člověk asi fotil přírodu, hory a tak, proto měl objektiv jak termosku.
22:16:24
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Syny: hmm, tka potom je v tom něco jinýho, Gryzlyho sleduje STB a ty tom máš pracky, bo o tom nák moc víš 

22:15:17
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Gryzly: mno každopádně přeji hodně štěstí.. pokud půjde o malou pokutu, resp přesupek, tak se s tebou o dokazování nákých fotek asi bavit moc nebudou
ale rozhodně bych se jim to pokusil vysvětlit..
Ale už jen to, žes jel s autem někam do lesa se jim líbit nebude ..

Ale už jen to, žes jel s autem někam do lesa se jim líbit nebude ..

22:13:02
15.05.2007
15.05.2007

Syny
Mno jde o to co je les... Ja treba skrz les jezdim na zahradu, pac se tam jinak neda dostat... Takze v tom bych problem nevidel... Spis mi prijde divny ze zrovna naaaahodou kdyz tam -> Gryzly: byl tma stal naaaahodou typek, kterej mel naaaahodou fotak a naaaahodou mel chut bonzovat...
22:06:45
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
zajedu klidně na stejný posed udělám serií fotek kolem dokola na hory a poldům ukážu na mapě podle vrcholů kopců kde to bylo. v turistických mapách kromě vrcholů kopců jsou i hranice CHKO.
22:04:51
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
asi takhle, určitě jsem nebyl v CHKO. Ted jsem koukal na mapy.cz a vzdušnou čárou k nejbližší hranici CHKO to je 1,3km a je to přes zalesněný vrchol kopce a pak udolím dolů. dole v udolí je vesnice a kterou protéká řeka a ta řeka je hranice CHKO. a tím směrem kterým jsem odjel je CHKO 2,6km a hranicí CHKO je silnice třetí třídy. Na hranice CHKO jsem se díval do turistické mapy co mám doma a je 30 let stará z roku 1977. Jelikož se to nestalo na silnici tak mi nejde o body, je to jen přestupek, pokutu počítám do maximálně 1000Kč. Auto má platnou STK do srpna, a značky na něm jsem nechal protože jsem s ním pak ještě jezdil do práce.
Jestli se mi to vyplatilo vám řeknu v pondělí večer.
Ale do lesů mě to táhne, takže poučení pro někdy až si koupím Enduro je mít lehce oddělávací značku. ;-)
Jestli se mi to vyplatilo vám řeknu v pondělí večer.
Ale do lesů mě to táhne, takže poučení pro někdy až si koupím Enduro je mít lehce oddělávací značku. ;-)
22:01:57
15.05.2007
15.05.2007

jack51
-> Reeaper: No s tim rozlisenim zacatku a konce by me to taky zajimalo
21:59:54
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
-> Labros: hmm, spíš jak Gryzly dokáže, že to bylo jinde 
btw pokud je všeobecný zákaz vjezdu do lesa.. čím jsou stanoveny hranice lesa? jak mám vědět, kde les začíná? nebo kde začíná soukromý pozemek?
taky sem toho názoru, že do lesa patří lesáci a toť vše a gryzly asi bude mít zavařeno, ale to už se teď nedá nic dělat..

btw pokud je všeobecný zákaz vjezdu do lesa.. čím jsou stanoveny hranice lesa? jak mám vědět, kde les začíná? nebo kde začíná soukromý pozemek?
taky sem toho názoru, že do lesa patří lesáci a toť vše a gryzly asi bude mít zavařeno, ale to už se teď nedá nic dělat..
21:53:08
15.05.2007
15.05.2007

Labros
-> Gryzly: foto parádní, jsem zvědav jak ti dokážou, že tě vyfotili v CHKO.
21:52:38
15.05.2007
15.05.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Gryzly: tak to si si zadelal na pekny pruser , a jeste s cizim autem ...
21:51:44
15.05.2007
15.05.2007

chooki
celkovo si myslim ze nie je moc moznosti vykecania sa...ja byvam vedla chranenej oblasti a urcite nie je na kazdej lesnej ceste znacka...ani zakaz vjazdu a pod. ale ked ta zastavia policajti tak ta pokefuju.
takze z toho dedukujem ze nie je potrebne aby pre zakaz vjazdu do chranenej oblasti bola kazda cesta oznacena.
Keby som bol majitelom tak tam idem, priznam vinu, max. dostane pokarhanie alebo malu pokutu
takze z toho dedukujem ze nie je potrebne aby pre zakaz vjazdu do chranenej oblasti bola kazda cesta oznacena.
Keby som bol majitelom tak tam idem, priznam vinu, max. dostane pokarhanie alebo malu pokutu
21:50:07
15.05.2007
15.05.2007

Zdeněk.
-> jack51: taky si myslim...
21:44:59
15.05.2007
15.05.2007

jack51
-> Gryzly: Do lesa plati vseobecny zakaz vejzdu ne?

21:34:19
15.05.2007
15.05.2007

chooki
no vidis...ako si sa ojeb*l...stalo ti to za to ?
skor ako sa poviem svoj nazor na tento problem ma len zaraza, nemyslim to v zlom, naco si kurva siel na cestnom aute do lesa...hlavne do takeho ktory susedi s chran. oblastou ?
skor ako sa poviem svoj nazor na tento problem ma len zaraza, nemyslim to v zlom, naco si kurva siel na cestnom aute do lesa...hlavne do takeho ktory susedi s chran. oblastou ?
21:32:43
15.05.2007
15.05.2007

Reeaper
fotka moc hezká 
určitě musí být někde ošetřeno, jak poznat kde začíná / končí CHKO.. musí to být vyznačeno. Také by tam mělo být označení soukromýho pozemku, nebo zákazu vjezdu, podle situace. Těžko budeš Filipe dokazovat, jeslti tě vyfotil tady, nebo tady a nebo o 150 metrů dál..

určitě musí být někde ošetřeno, jak poznat kde začíná / končí CHKO.. musí to být vyznačeno. Také by tam mělo být označení soukromýho pozemku, nebo zákazu vjezdu, podle situace. Těžko budeš Filipe dokazovat, jeslti tě vyfotil tady, nebo tady a nebo o 150 metrů dál..

21:27:05
15.05.2007
15.05.2007

Gryzly
Jak už jsem se tu někde "chlubil" dostal jsem na sešrotování starou rezavou Corollu a za dva dny jsem sní zajel trochu zakrosit do lesa.
Bylo to 22hého dubna v neděli. A jel jsem takovou lesní cestou, kudy normálně jezdí lesáci, myslivci a tak, žádná pěšina, ale normální hliněná cesta v lese, která tam je už desítky let. Na začátku je jen cedule o slepé ulici, ale zákaz vjezdu tam není. a asi po nějakých sedmi kilometrech jsem se dostal na jednu louku, asi 15 cm vysokou trávou, objel jsem tu louku dokola, abych koukl kde je výjezd, a jak jsem tak jel vždycky jsem kouknul na posed co byl někde kolem jestli tam nesedí nějakej myslivec. a jak tak kroužím po té louce ( měla dokola asi 300m) tak kouknu na posed asi 30m předemnou a navchu kdosi seděl a čímsi mířil na mě, hned na druhej pohled mě bylo jasný že to je foták s pořádným objektivem, v pruměru aspon 15cm, tak jsem to otočil a vybraným průjezdem jsem zmizel v lese a jel jsem dál.
Moc šancí neměl mě vyfotit přímo do obličeje.
pak jsem jel ještě dál a jezdil jsem další asi dvě hodiny. ničí majetek jsem nezničil, žádnou škodu jsem nikomu nezpusobil.
Dneska odpoledne mi volal majitel toho auta, byl docela nasraný, že mu volali místní policajti že se tam k nim má v pondělí dostavit k podání vysvětlení, nebo co. že prej jsem s tím autem jezdil v chráněné krajinné oblasti Jeseníky. díval jsem se do mapy a určitě mě ten člověk nemohl vyfotit v CHKO Jeseníky, to bych musel být na kopci až za udolím.
Je nějaký právní předpis kde by stálo že nesmím jet na lesní cestu, pokud na ní není zákaz vjezdu? předpokládám že kdyby mě někdo vyfotil jak tam jedu traktorem i doma dělaným tak nikoho nenapadne to někam předávat. Nechápu co z toho ten fotograf má, že mě bonzne. jina někde jsem taky minul jeho auto, ale kde přesně to už nevím. někde na pokraji lesa ho měl zaparkovaný.
Tady je fotka západu slunce nafd horama kterou jsem ten den pořídil.
Bylo to 22hého dubna v neděli. A jel jsem takovou lesní cestou, kudy normálně jezdí lesáci, myslivci a tak, žádná pěšina, ale normální hliněná cesta v lese, která tam je už desítky let. Na začátku je jen cedule o slepé ulici, ale zákaz vjezdu tam není. a asi po nějakých sedmi kilometrech jsem se dostal na jednu louku, asi 15 cm vysokou trávou, objel jsem tu louku dokola, abych koukl kde je výjezd, a jak jsem tak jel vždycky jsem kouknul na posed co byl někde kolem jestli tam nesedí nějakej myslivec. a jak tak kroužím po té louce ( měla dokola asi 300m) tak kouknu na posed asi 30m předemnou a navchu kdosi seděl a čímsi mířil na mě, hned na druhej pohled mě bylo jasný že to je foták s pořádným objektivem, v pruměru aspon 15cm, tak jsem to otočil a vybraným průjezdem jsem zmizel v lese a jel jsem dál.
Moc šancí neměl mě vyfotit přímo do obličeje.
pak jsem jel ještě dál a jezdil jsem další asi dvě hodiny. ničí majetek jsem nezničil, žádnou škodu jsem nikomu nezpusobil.
Dneska odpoledne mi volal majitel toho auta, byl docela nasraný, že mu volali místní policajti že se tam k nim má v pondělí dostavit k podání vysvětlení, nebo co. že prej jsem s tím autem jezdil v chráněné krajinné oblasti Jeseníky. díval jsem se do mapy a určitě mě ten člověk nemohl vyfotit v CHKO Jeseníky, to bych musel být na kopci až za udolím.
Je nějaký právní předpis kde by stálo že nesmím jet na lesní cestu, pokud na ní není zákaz vjezdu? předpokládám že kdyby mě někdo vyfotil jak tam jedu traktorem i doma dělaným tak nikoho nenapadne to někam předávat. Nechápu co z toho ten fotograf má, že mě bonzne. jina někde jsem taky minul jeho auto, ale kde přesně to už nevím. někde na pokraji lesa ho měl zaparkovaný.
Tady je fotka západu slunce nafd horama kterou jsem ten den pořídil.