skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
gumicky do 4pistku
-> J3STER: Aby se nerozmáčknuly moc ale. Mám zkušenost s vadnýma prachovkama akorát.
-> stepan: Vím, má mít 2mm. Ale když dám o něco silnější bude po dotažení třmenu líp těsnit. Víc se styčná plocha rozmáčkne.
Má někdo z vás zkušenosti s vadnou várkou brzdových gumiček pro čtyřpístky? Prý byly větší. Porovnával jsem je s pístkem. Některé šly navléct na těsno, a některé lehčeji. Některé jsou i tenčí.
Má někdo z vás zkušenosti s vadnou várkou brzdových gumiček pro čtyřpístky? Prý byly větší. Porovnával jsem je s pístkem. Některé šly navléct na těsno, a některé lehčeji. Některé jsou i tenčí.
-> J3STER: Ten je moc silnej, dával jsem 8x2 myslím a uplně v pohodě. V těch sadách chybí a jsou místo nich prachovky prasátek tuším.
Obnovím. Může být tento O kroužek? EPDM je myslím odolná brzdové kapalině.
eshop.rubena.cz/o-krouzek -7x-25-epdm70din3770/d-157 093-c-2214
eshop.rubena.cz/o-krouzek -7x-25-epdm70din3770/d-157 093-c-2214
havlik: som prehliadol to slovicko "prierez"
chybicka se vloudila 
pardom vsetkym

pardom vsetkym

kdysi taky.. ale treba zase doplnili zasoby.. pujdesli tam zeptej se dik..
-> Saky: takže v Krči jsi je vykoupil určitě taky :)
ted ne kdysi jo a vykoupil jsem je.. ale ted ne mam to uz dost z ruky
-> Saky: zkoušels 2R?
-> Gabriel:

-> havlik: no tak to bych ti radil

-> Gabriel: jen nesmim zapomenout vzít foťák tak mi napadá že ti vezmu ty zbylý dva kusy taky na doxy

-> Gabriel: jasný

-> havlik: tak potom pošli fota
-> Gabriel: a je to hotový mam to v autě za sedačkou zejtra možná namontuju

-> havlik: a jak to dopadlo?
-> DuriQ: jo zrovna dneska sem je měl v ruce a skládal je

-> DuriQ: no vidim ze si tiez celkom zdatny mechanik
mal by si si ujasnit pravy vyznam slova PRIEREZ

-> DuriQ: Saky má pravdu, obdélník a nebo čtverec má jak těšnící pístku, tak ty mezi dvouma půlkama brzdičů

-> DuriQ: no tos jich asi rozebral jeste malo-) obdelnikovej nebo ctvercovej prurez maj totiz v podstate vsechny gumicky co tam jsou, jak krouzky kolem pistku tak krouzky mezi jednotlivima pulkama.. jediny co nema obdelnikovej prurez je prachovka
havlik: mal si niekedy rozobrate 4piesty ? ked mi tam najdes co len jednu gumicku s obdélníkovim tvarom tak mi pls vyfot
lebo tos som tam nikdy nenasiel

-> Vojtik: jo klidne nemusi prset staci kdyz kape-) spis bych ale uvital kdyby nekdo kdo obcas zajde do mototechny tak se poptal, oni to nekde jeste maji.. tady v okoli uz jsem je skoupil ja-))
Jo aha, už to chápu. Chceš ty moje 4?
no ja je mel prave kdysi baleny v balickach s napisem Lucas tak nevim kdo to dela..
jinak sada s tema vsema osattanima gumiockama je me taky na nic co bych s nima pak delal? pro upresneni pridavam je k chlazenejm kotoucum co prodavam a tam jich davam ke kazdy sade 8kusu takze jich potrebuju klidne 100kusu..
jinak sada s tema vsema osattanima gumiockama je me taky na nic co bych s nima pak delal? pro upresneni pridavam je k chlazenejm kotoucum co prodavam a tam jich davam ke kazdy sade 8kusu takze jich potrebuju klidne 100kusu..
Zkus Rubenu, tam se to vyrábí, možná by to mohli mít.
mylel jsem sadu těsnění taky bez pístků
jsou v každé sadě pro motoristy na repasi 4pístků, taky je mám doma navíc, páč jsem třmeny nepůlil, tak ti je můžu vzít s těma čepama, až si pojedu pro stabilizátor
-> Saky: Myslím že je mám doma nazbyt,pokud chceš,pošlu.
-> DuriQ: O kroužek znamená že ta gumička má průřez písmena O a ta gumička co se tam dává má normálně obdélníkovej průřez
Saky: teda neviem ako vizera "O" kruzok ale podla mna je to uplne to iste ziadny fatalny rozdiel som nespozoroval u nas sa daju kupit cele sady na pretesnenie ale bez piestikov :))
to prave nejsou O krouzky ale jsou plochy, nerikam ze by to O krouzek neudrzel asi uplne stejne, ale driv se to dalo bezne sehnat.. ve specialkach na tesneni jsem uz byl ale tam maj prave jen O krouzky
-> Saky: co zkusit fabory?
To by snad meli bejt obycejny O krouzky, myslim teda
daj se nekde sehnat ty maly gumicky co jsou ve spoji jednotlivych pulek 4pistku? tady u nas to nejak uz nevedou a nebo kdyz maj tak maj dva tri kusy.. maj je jedine vcetne cely sady na 4pistek tzn vcetne pistku gumicek a prachovek a to nepotrebuju..
nemaji nekde u Vas tyhle gumicky a nebyl by nekdo ochoten mi je koupit? stavala od 1-3kc kdyz se jeste daly koupit..
nemaji nekde u Vas tyhle gumicky a nebyl by nekdo ochoten mi je koupit? stavala od 1-3kc kdyz se jeste daly koupit..