skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
-> Radek Retro eLeSo: ty jo krsne
-> havlik: úplně svítil na dálku v tý šedi těch novejch pixel co tam sou 

-> Radek Retro eLeSo: pěknej hundrt
v těch otevřenejch garážích ještě stálo upravený kilo,eRko pe celkový renovaci,užovka a nějaká Jawa,fot'ák buhužel kleknul.............jinak vše přihlášeno a na značkách!!je to prej ale divnej týpek na pokec tak sme ani nezvonily 

pro -> Enggik: tohle je nedaleko od Toniho,týpek fakt Škoda maniak
-> Enggik: jasná
fotky budou
dá se toho najít hodně ale je to o štěstí a nebát se zaject na vrakáč

-> Radek Retro eLeSo: Já mám projetý celý ,,DDR" křížem krážem. A to je širokej okruh
Tak ať lov klapne.
A jedna OT: Polizei jsi našel?

A jedna OT: Polizei jsi našel?
-> Enggik 03.08.14 21:10:24: myšleno že to v okolí znáš tak proto sem tě označil,místo zatim tajim neb zkoušíme koupi ale majitel je mega dement
další fotky budou následovat
ale pravdu díž a pak mam i mega libovej úlovek ale fotku garáže sem nestich 

-> Radek Retro eLeSo: Proč pro mne?
Nehodlám zachránit vše
Rapid mne navíc neláká. Ale jinak fajn, je vidět že jste s Tonim využili čas na maximum
Supr úlovky,

něco pro -> Enggik: víc prozradim jen přes SZ,je to z Německa,majitel znám,stojí takhle už 10 let,původně garážováno,první majitel,zachránit by šel a je to origo 135 na vývoz
-> Jarda: jojo to už je fuč...
-> Pavel P..: Marek uz to prodal? strejc o nem uvazoval...
favoritu tam jezdi dost a felicii, hlavne pickupu, chtel jsem vyfotit pickup se zajimavou nastavbou, neco jako truckman, ale nepovedlo se mi to, videl jsem asi tri a potom uz nic :(
jedina s motorem vzadu za cele Turecko, bohuzel uz asi odepsana :( bylo to blizko Antalye
skoda, ze skonci takto zdrava 120, jen trochu tuknuta :(
skoda, ze skonci takto zdrava 120, jen trochu tuknuta :(
-> Staf1221: ju euro
-> Staf1221: Srbsko? zase taková rarita ne... kamarád si z Bělehradu taky dovezl erko v pistáciový barvě a dojelo do ČR po vlastní ose.... akorát ho nedávno prodal.
nie moc daleko vo svete, ale vzhladom na to, ze uz aj u nas je rarita stretnut skodovku, tak ...
-> Bukaj: Svatá pravda.. Má to mnohem více negativních dopadů.. Místo aby se lidi znova naučili jezdit v zimě
V tom případě ale doufám, že při cestě do francie někde v zahradě objevím zachovalou, ostrou verzi malého peugeota

V tom případě ale doufám, že při cestě do francie někde v zahradě objevím zachovalou, ostrou verzi malého peugeota

-> Tomaso435 14.07.14 12:58:30: Kdysi jsem si myslel, že v přímořských státech mají sůl z moře celoročně a že auta tam budou daleko víc trpět. Cestování po Evropě mne ovšem utvrdilo v opaku - modely aut, které se u nás už v prach obrátily tam vesele jezdí (nebo stojí) dál...
...mít tu moc, tak solení zakážu...
...místo ptákovin typu umweltzonen...
...mít tu moc, tak solení zakážu...
...místo ptákovin typu umweltzonen...

-> Tomaso435: asi tak

-> Tony Outland: .. jak na to koukám, ta zasraná sůl ty vole tady...
-> Radek Retro eLeSo: Ta "čtyřistadvanáctka&q
uot; je libová

-> Radek Retro eLeSo: hustý
to je jako normální autobazar??

-> Radek Retro eLeSo:

vše na prodej
víc info pro normální členy přes SZ,na debilní komenty nereaguju
víc info pro normální členy přes SZ,na debilní komenty nereaguju
Tak to byl pomale smrťák ne v té stotřicítce? Nebo tedy spíš velmi rychle samozřejmě.
-> disco_punk: v Corku je nekde bile cabrio....
-> michael: Octavie Combi končily v roce 1971, mřížka "C" sloupku je na kilech od srpna 71 (model 72), takže ten souběh na jednom návěsu je naprosto v pohodě..
-> michael: To nevím, ale kila jsou model 72.
-> dragon_cb_cz: Ale Octávia praktik končila v 70tým.
-> michael: To je modelovej rok 72 zcela jasne.
-> Embeso: To nebude 72druhej.