-> COL 27.07.21 12:36:06: pekny, do BiH se ted kvuli psovi nepodivam, chteji vysetreni na vzteklinu a ockovani jim nestaci, jinsk dnes v hungaros pekny zluty eRko, nestihl jsem vyfotit :/
Že by někdo v US sehnal a vyměnil tovární výrobní štítek, aby 450 omladil na Felicii..
19:50:10 17.04.2021
ondie
-> michael: Povídal sem si s majitelem,má to být snad po jeho dědovi,zdá se že je to jedna z těch,které se tam tehdy opravdu prodaly. Jinak já se v tědlech modelech nevyznám,takže je možné,že máš pravdu.. Ale proč myslíš ?
První Felicie přece mohou mít tuto palubku a absenci křídel ne ? (pokud jde o to)
Chápu,že jak tě znám,tak máš pro tvrzení "původní stav" přísný kriteria,ale ber to trochu s rezervou. Podle mě je teda boží tohle najít tam.
-> Tuner#2: Doufám,že jí nenalakuje a nenaleští do bezvědomí.
-> castrol 11.03.21 20:54:01: Náhodou, určitá podobnost tam je. Třeba malá přední okýnka a vzadu naopak skleník. Bejt ten Roomster delší, tak by jako pohřebák určitě prošel
21:05:10 11.03.2021
castrol
-> Jirik_Tuňák1983: to je pocet dielou celeho auta
Ale to by se mi líbilo, jet na poslední cestě škodofkou (samozřemě nevěřím, že bych to ještě vnímal). Mě bohužel, při troše štěstí, čeká odvoz nějakým elektrofuneralem.