skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
-> Nwkt: mám dosť 

-> minno: No někde v jižní Africe nebo Americe se vyráběl ... ví bůh 

-> Jarda - zrušená registrace 08.09.17 10:39:38: to bude ale nejaký dodatočný tuning, nie? či golf 1 sa niekde ešte stále vyrába?
-> bouchy 08.09.17 09:30:32: tak kdyz se muze delat golf 1 s pristrojovkou z fabky:)
-> Milan 136: Vážně?
Na fakt, (jak ostatně vím) že to je z Indie, jsem ani nereagoval. Spíše na unifikaci.

-> Milan 136 07.09.17 22:29:15: ze ja nevyfotil tu policejni dvojku octavku, rikal ze je montovana v Kazachstanu a prisla mi taky nejaka jina... Ale tak ono, kdyz me vyhrozoval, ze me na mesic zavre, tak jsrm se proste bal :(.
-> bouchy: Rapid pro indickej trh, klasickej sedan . Je to jakési Polo sedan s naroubovaným čumákem z dvojky Fabie
-> MajoLR: Že by Antaresy a přdní světla z FII?

-> castrol 30.08.17 17:49:15: vypadá to, že ano. Podle zadních dveří a kulatýho víčka nádrže
-> MajoLR 30.08.17 18:07:28: tohle je ale originál indickej Rapid
-> MajoLR 30.08.17 18:07:28: tohle je ale originál indickej Rapid
-> Jarda: len aby to nebola O1 co ma O2 predok
-> Jarda: je to OII facelift
-> Tomaso435 30.08.17 16:53:35: jj, asi podle svetel, ale zadek mi prisel jednickovej...
-> Jarda: OII na první pohled
-> castrol 30.08.17 16:43:22: -> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.08.17 11:31:33: a co to vlastne je za skodovku? rekl bych OI, ale ty predni svetla jsou nejaky velky...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no ale jak opadne voda tak pude 

Tajikistan - Pamir, nekde u M41
pry vymeni nove opravenou feldu za rozesranou nivu :) motor tam pry pasoval skoro rok, skoda, ze me nenapadlo mu rict, jestli by otevrel kapotu - jestli tam nacpal treba zigula :), papiry pry na to dal z nejakyho zigula, tam to pry nikdo neresi, auto, jako auto :) rikal jsem mu, ze mam taky feldu a ze to je nejlepsi spotrebak, co muze byt, popral jsem mu, at dlouho slouzi, jen rikal, ze v zime by se mu tam vic hodila ta niva... nadmorska vyska 4200m
Jeste si postesknul, ze s tim jezdi chvilku a ze ty skodovacky kola jsou hrozne mekky, ze uz je nekolikrat rovnal, no ja tam zdeformoval kolo z jimnyho, coz jsem si myslel, ze snad ani neni mozne...
pry vymeni nove opravenou feldu za rozesranou nivu :) motor tam pry pasoval skoro rok, skoda, ze me nenapadlo mu rict, jestli by otevrel kapotu - jestli tam nacpal treba zigula :), papiry pry na to dal z nejakyho zigula, tam to pry nikdo neresi, auto, jako auto :) rikal jsem mu, ze mam taky feldu a ze to je nejlepsi spotrebak, co muze byt, popral jsem mu, at dlouho slouzi, jen rikal, ze v zime by se mu tam vic hodila ta niva... nadmorska vyska 4200m
Jeste si postesknul, ze s tim jezdi chvilku a ze ty skodovacky kola jsou hrozne mekky, ze uz je nekolikrat rovnal, no ja tam zdeformoval kolo z jimnyho, coz jsem si myslel, ze snad ani neni mozne...
-> Flamo: ten tu snad má i kartu ....
Túto krásavicu som stretol včera v Rumunsku na vrchole Transfagarasanu
-> Nwkt: nejaka social version, ked to nema ani tapacirung 

Mluvil jsem i s majitelem. Prý je s vozem spokojený...:-)
-> Domajz 24.10.16 08:29:32: Tak už jsem si teď osobně ověřil, jak to s těmi škodovkami v Kolumbii bylo: původně se sem skutečně dováželi, skončilo to ale u Felicií+-. Měli prý špatnou pověst a původní místní dealer to nakonec zabalil, podobně jako třeba na ruském dálném východě v Irkutsku před 3mi lety.
V současné době se ale pod křídly VW resp. Porsche, údajně prodej opět rozbíhá. Za celou dobu jízdy z Ekvádoru do Bogoty, kde teď s Rapidem jsem, jsem ale potkal jen Favority, Felície a snad jednu první Fábii. Nic novějšího, tak to asi skutečně teprve rozjíždí...
V současné době se ale pod křídly VW resp. Porsche, údajně prodej opět rozbíhá. Za celou dobu jízdy z Ekvádoru do Bogoty, kde teď s Rapidem jsem, jsem ale potkal jen Favority, Felície a snad jednu první Fábii. Nic novějšího, tak to asi skutečně teprve rozjíždí...
-> bajou 07.07.17 23:32:53: pan vie co je dobre
-> skodoukolemsveta.cz: take nieco pozorujem na slovensku a urco aj v cechach to bude ze kolo je mimo a policia ? ta preto pochopenie nema

-> Tomaso435 07.07.17 20:06:26: Pravda je, že některý jsou hrozně sprasený...
-> castrol 07.07.17 20:15:21: Cesty v Ekvádoru jsou (většinou) jedny z nejlepších v Jižní Americe, od té doby, co kopli na ropu, jdou prý hodně nahoru... Spíš jsou asi takový hravý, od přírody. Jezdí tu neuvěřitelný kousky...i když na Peruánce samozřejmě nemaj... Vždycky když vidím ty kola o půl ráfku mimo blatník, říkám si, co by na to říkal český policista...
-> castrol 07.07.17 20:15:21: Cesty v Ekvádoru jsou (většinou) jedny z nejlepších v Jižní Americe, od té doby, co kopli na ropu, jdou prý hodně nahoru... Spíš jsou asi takový hravý, od přírody. Jezdí tu neuvěřitelný kousky...i když na Peruánce samozřejmě nemaj... Vždycky když vidím ty kola o půl ráfku mimo blatník, říkám si, co by na to říkal český policista...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 15.06.17 16:13:55: Auto z ČR (z Prahy) vyvezené do Nizozemska a od tam prodané do Japonska
Docela styl 
edit: Tak majitel škodovky má mimo jiné Babettu

edit: Tak majitel škodovky má mimo jiné Babettu

-> Tomaso435: zrejme je rad aj za tie cinske -> skodoukolemsveta.cz: zrejme koli cestam co ?
-> skodoukolemsveta.cz 07.07.17 19:01:55: .... tam asi jinou možnost než opravu čínskejma dílama nemaj .. a takhle to dopadá :D... ale ten štítek na zadních vratech ... ten mám doma ...by mě zajimalo kde to má původ
-> castrol 07.07.17 19:34:09: To vieš, tu sú tuneri takmer všeci...:-). A neperzekuovat za zlé parkovanie, len som fotil...:-)!
-> skodoukolemsveta.cz: nejaka offroad verzia 

-> castrol 03.07.17 18:27:00: -> Tomaso435 03.07.17 18:25:32: -> Luky 03.07.17 14:21:46: -> Domajz 02.07.17 18:03:58:
Kluci tady si na to ale přece nehrajeme..:-). Včera jsem tu viděl další Fábo, když jsem si byl v krámě koupit nějakej vercajk...
Kluci tady si na to ale přece nehrajeme..:-). Včera jsem tu viděl další Fábo, když jsem si byl v krámě koupit nějakej vercajk...
-> Tomaso435: zrejme nema
-> castrol: hlavně nemá nárazník v předu asi :D
ale hlavne ze nema dvere poriadne dovrete

-> Domajz: normální klimatizace 

-> skodoukolemsveta.cz: chladící vůz

-> tunerlada 16.06.17 20:26:28: Pravda, já se dostal asi 140km daleko od jeho břehů...:-). Klobouk dolů před klukama!
Obrázek z pláže u Vladivostoku, Japonsko je za obzorem.
Obrázek z pláže u Vladivostoku, Japonsko je za obzorem.
-> Tuner#2: hustý
taky Japonsko..asi jediná na světě co tam po ose dojela 

-> Tuner#2: tak to je sila
O víkendu jsem potkal fábii v Papeete. Docela překvapila, foto nemám, drandil jsem na skútru. Zdravím do ČR