skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
-> vaclav785: když hledá po netu najdeš to taky,,,, pár sedanů takhle jezdí jmenuje se ti nějak pickup DC
-> Robi135GLi-HU: odkud to je to si fotil ty?
http://www.youtube.com/wa
tch?v=pFAbck7--L0&NR=1 sice to není šádynka ale formánek...a taky ne fotka ale klip 

Černá Hora, Škoda 120 v dezolátním stavu a po zásahu tuzera, foceno 2km za Skadarským jezerem směrem k Albánii
kousek za Chorvatskymi hranicemi - Republika Cerna Hora - skoda 100 jen mirne orezla asi od výrobení bez zásahu

-> Nwkt: Dik za info, zase som mudrejsi
Ale aj tak, to cislo, 13,5 l kvapaliny.... strasne cislo, zlata erka, 4.5 litra, nevari, chladi za kazdych okolnosti, az kym sa neprethne klinovy remen 

Docela by mě zajímalo jak taková výbava vypadá 

-> Bazmek130RS: byla by sranda jezdit s tím tady u nás, akorát do McDrivu bys nutně potřeboval spolujezdce 

-> Nwkt: noo, ak to bola fakt specialna vybava dodavana do tychto krajin, tak sa to hadam da... kym sa nepokazi spinac ventilatora.... potom mal 12 litrov vody na caj... Arabi maj caj radi
Ale aj tak mi to pripada divne, ze tak dlho sa tam udrzala pri zivote

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Speciální výbava, olejovej chladič, termostat s nižší teplotou, mědenej chladič vody
-> Mishoooo: To by som chcel vediet ako ten cajnik dokaze v egypte uchladit
Aby sa na mna nezabudlo
auto denne puzivam v U.K v meste Manchester

-> Mishoooo: jak virtual to vyzera...
-> tomo227-hladač kila: ten intros v tom kilu to je mlsota teda

este intros :-) v skutku nadherny !!! ak ste to nepochopili myslel som tym, to ,ze pre mna je to zo zahranicia :-)

a este jedna zo zahranicia 

-> Zeke: hledat ho fakt nebudu...
je to tak 5let co tam byl..

-> Pavel P..: Oskenuj a dej sem

-> Yogi55: já mám někde pohled od známýho kde je pyramida v egyptě a stojí tam 120ka emko..

Sestra sa vcera vratila z Egypta a toto pre mna nafotila.
Priamo pri pyramidach ulovila Feldu
Priamo pri pyramidach ulovila Feldu
-> Boga: to sme dva...

UltraFan. 22.05.08 09:50:59 napsal:
-> ondie: bratri nejsme, sme jiny narody...
zrovna tohle vidim opačně..ale nic..nebudem to rozmazávat

-> UltraFan.: Ikdyž je pravda co já měl možnost poznat slováky tak to byly hajzly...a otec tam byl na vojně a tvrdí to samé. To neznamená že vás hážu do jednoho pytle. Jen sem ve vztahu k vám opatrnější.
Národnostní otázku bych neřešil...uvidíme jak se s tím slováci poperou a nemají to lehký když víc jak sto let patřily někomu...takže začínaj od znova.

fíha vono to má i stěrače přiňoubovaný naopak
mě někdy až šálí zrak,když to tu čtu jak se někteří lidé dokáží handrtovat jestli sou lepší slováci nebo češi (ať už ve výrobě,v šikovnosti,v názorech či jinejch odvětvích...pořád sme stejně jen lidi a ve většině případů pořád vlastně bratři) ...a to už tady byly asi větší rozbroje,skoro národností rozepře...nechápu 

-> tomo227: nadhera

-> tomo227: ta je skutecne krasna
-> tomo227: jsem je nějak moc nezkoumal tak jsem myslel že je to jedna a ta samá

-> myschaak:
to su as tak rovnake ???

-> tomo227: jj,teď na to koukám že jedna má zrcátko na blatníku,druhá ee
vlastne su to dva kusky skody 100
jedna cvo ma volant na tej spravnej strane a druha cvo to ma na opacnej strane
a kde to je ja neviem to som si stiahol z netu ked som hladal daku stovku v takejto farbe na predaj tak tak to je
ale pekne su to sa musi nehat este taku najst a kupit ju
hehe tu je odkaz ak by ste vedeli o dakej skoda-virt.cz/cz/.../8409
4-kupim-skodu-100-1

-> tomo227: 

-> tomo227: krásnej kousek
-> jaffar: :zwei hundert.-)
hmm, kde to je? Znacky nejake divne, volant napravo, ale na fotkach cedula autobazar a pillsner urquell.... divne