skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ar's projetk dvě
a pro mě vyfoť kůlničku bez střechy

-> Jirik : to radši s podprsenkou a bez kapoty.
Vyfoť aspoň jednu jak jsi na ní ležící na kapotě bez podprsenky jen v maličkatých tangách. 

-> AR : Ani kuli mě ? Ty mě nemásch ráth ? 

-> Jirik : fotky niet...nebyl cas se srat s focenim ;)
A fotky kde woe ?
-> Max: fekt v brne ;) mel sem koncit uz loni ale tak nejak se mi nechtelo tak sem to o rok natah, no a ted uz teda budu muset ;)
-> AR : co děláš za školu ? já bych měl být taky v posledním ročníku. Ale bakaláře sem si o rok protáhnul,tak čtvrťák mě zatim nevzrušuje...mám moc práce

-> Max: no me prave ze ted uz jo :( to vic no diplomka, este ani carecka a projekt se ne a ne rozjet :( a pak uceni na statnice :(
-> AR : no jo škola...ta mě nijak nevzrušuje

-> AR :
to jsou super historky
papaaa pampalaaaa

-> Max: no s tim casem to je na nic, ted toho hodne sezere skola, diplomka, blizici se statnice atd...takze nasledujicich nekolik mesicu nebude vubec cas :( no a po statnicich zase prijde hledani prace a pravdepodobne i stehovani takze zase nevim jak to s autama dopadne :(
-> AR : na svoje auto (auta) taky nemám čas,ale po chvilkách to nějak jde....musíto jít

-> havlik: ok mami ;)
-> Max: no tak nejak ;)
-> AR : počkej...takže to jen změnilo uložiště ? od Tommyho k tobě ?

už to nehul

alias tommyho garde ;)
no a kdyz sem napsal neco o cabriu tak pridam i neco o tom gardevraku ;) teda chtel sem napsat gardesupersportu ;)
no jak se ma...no ma se stejne jako cabrio az na to ze neceka jeste na lak a jeste dlouho cekat nebude ;) ale co se tyka zivota u me nestezuje si stejne jako cabro :) ma se taky kraaaasne, taky prislo o strisku nad hlavou i kdyz se te plachte tak moc rikat neda ;) ale i tak udalala fuuu pryc ;) nastesti nedelala fuuu moc dlouho a podarilo se ji o kousek dal najit.
jinak musim rict ta rez je ale swine ;) neda si ric a neda si rict leze mi na secky tri auta a i kdyz ji domlouvam furt si dela po sve ;)
tak a ted poprejeme gardecku dobrou noc a za rok zase papaaa pampalaaaa ;)
no a kdyz sem napsal neco o cabriu tak pridam i neco o tom gardevraku ;) teda chtel sem napsat gardesupersportu ;)
no jak se ma...no ma se stejne jako cabrio az na to ze neceka jeste na lak a jeste dlouho cekat nebude ;) ale co se tyka zivota u me nestezuje si stejne jako cabro :) ma se taky kraaaasne, taky prislo o strisku nad hlavou i kdyz se te plachte tak moc rikat neda ;) ale i tak udalala fuuu pryc ;) nastesti nedelala fuuu moc dlouho a podarilo se ji o kousek dal najit.
jinak musim rict ta rez je ale swine ;) neda si ric a neda si rict leze mi na secky tri auta a i kdyz ji domlouvam furt si dela po sve ;)
tak a ted poprejeme gardecku dobrou noc a za rok zase papaaa pampalaaaa ;)