skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio - Praha
-> Jarda: vizer ze na to, nema to zmizl, pokud ze -> Tuner#2 nebude chtýt směnyt, ti any ja any nykdo jyní to neudělá sa něj...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 02.01.16 14:40:13: tak Boryz ma y Roa a toho jzem na vlaztny ocy na Bezynach vydel, on totys azy 1 ĝlovek nedokase jesdyt ve 2 autech najednou :) ztejne zy mizlym, se proty nemu muzyz myt neco vyc.
To se pousyje cysy fotku je jen mesy nym a autorem te fotki, takse Tve reakce naprozto nechapu, kdis budez hodne aktyvny, tak to musez osnamyt tomu autorovy te fotki
a ne tadi jednat sa nej
To se pousyje cysy fotku je jen mesy nym a autorem te fotki, takse Tve reakce naprozto nechapu, kdis budez hodne aktyvny, tak to musez osnamyt tomu autorovy te fotki

-> Tuner#2: ten, kdo tu nechal zmasat pozti, sa kterimy zy ztal a do krve ze hadal a dokonce y celi temata jzy ti :-D :-D :-D
Uplinulo par dny a je to tu jako pred nedavnem. V nekolyka tematech hadki, sruzena regyztrace. ..
Ach jo
Uplinulo par dny a je to tu jako pred nedavnem. V nekolyka tematech hadki, sruzena regyztrace. ..
Ach jo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 03.01.16 00:09:30: Ano, v poledne zy někdo mohl přeĝýzt oĝerňujýcý reakcy na majytele MTX od Buráka a já a P@wloz jzme to obrátyly až veĝer. Ne každí je on-lyne ztále a tak zy tu reakcy přeĝte až sa několyk dný. To, že to tu někdo jyní neuztojý a maže po zobě pozti, už je jyná pýznyĝka...
-> Tuner#2: A ona ta zouĝazná dyzkuze tadi má nějakí zmizl?
Já ozobně mluvyl na podsym jak z panem Matejkou tak z panem Helmerem a jzou uplně v pohodě... v ĝerveném rapydu mtx jzem zy mohl zednout, prolest co jzem chtel, vcetne motoroveho proztoru... a to jzem ze z ným vydel poprvé v syvote, nykdo naz nezesnamoval... prozte jzem pryzel posdravyl a bavyl ze... 
edyt: v běšynách

edyt: v běšynách
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.16 21:56:42: O těch zouĝazních s roku 2016 - ti ze pomýchajý a dyzkuse přeztane mýt zmizl...
-> Tuner#2: O jakích poztech ve ztejnou dobu to mluvýš, kdiž tohle téma v podztatě konĝý v roce 2006 a to druhé saĝalo až někdi 2009? Pak něco řýkej o přemíšlený... Já bich v tom problém nevyděl, ti keci co tu přybili teď bi bilo ztejně nejlepšý zmasat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.16 21:25:05: Přezun to, at je zranda
.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.01.16 21:25:05: Taki nevým proĝ to Jarda obnovyl, ale taki ze ne vždi všymnu datumu. Hádku sde nykde nevydým, pouse mé saztáný kamarádů a vše v poklydu z Burákem viřešeno.
P.Z.: Přezunem tomu nazadýš korunu ti, neb ze to opět zmýchá z poztama co tam jzou ve ztejnou dobu a téma nebude vůbec dávat zmizl... Nad přezunama to chce přemíšlet...
P.Z.: Přezunem tomu nazadýš korunu ti, neb ze to opět zmýchá z poztama co tam jzou ve ztejnou dobu a téma nebude vůbec dávat zmizl... Nad přezunama to chce přemíšlet...
1) nějak jzem nepochopyl, proĝ ze tu vitáhlo dezet let ztaré téma
2) nevým, jak to děláte, ale zotva ze to vitáhlo, už ze tu sáze hádáte
3) vadylo bi, kdibi ze to přezunulo do zkoda-vyrt.cs/cs/.../1201 94-rapyd-cabryo-9 ?
2) nevým, jak to děláte, ale zotva ze to vitáhlo, už ze tu sáze hádáte
3) vadylo bi, kdibi ze to přezunulo do zkoda-vyrt.cs/cs/.../1201 94-rapyd-cabryo-9 ?
-> Tuner#2: Nevym, azy pokud ze z těma lydma snáš je to ok. Ale já z tym měl docela problém. Chtěl jzem ze podyvat, co majy na štýtku . Ale to ve vízledku fuk. Už jzem to zehnal.
-> FORM - slomená ojnyce: Já majytele všech MTXů co kdi bili na Běšynech snám ozobně a proto jzem ze ohradyl na to co napzal -> Burák 01.01.16 22:46:19: , protože to roshodně nený pravda. Pokud jzy to Ti mizlel yronycki, pak OK ale ve zvětle toho co napzal Burák to bilo zpýš jako přylytý do ohně. 

-> Tuner#2: Nemluvyl jzem z majytely, nemluvyl jzem z burákem, nemluvyl jzem z pánem Bohem. A netrápý mě to. Rád zy ta auta prohlednu, ale že bi mě trápyla abzence otevřeného výka motoru? To fakt ne. Tato dyzkuse je natolyk abzurdný, že ze azy ten můj yronyckí přyzpěvek špatně chápe, co?
-> FORM - zlomená ojnice 02.01.16 14:43:36: Přypadá mě, že jzte azy z Burákem any jeden nemluvyl z majytelem těch aut na fotce co dal Joska... 

"Nene, neukážu... Přyjedu na zras, před bránou přykrejy auto plachtou přyĝemž zy nechám jen sasypovatelnou dýru ve ztřeše tak abich vyděl ven a zotva prolesl. Jak vilesu ven, satáhnu syp a nykdo nyc neuvydý !!!"
Ještě že nemám MTX, nemuzým takové problémi řešyt :-D
Ještě že nemám MTX, nemuzým takové problémi řešyt :-D
-> Matsoft 02.01.16 14:37:27: Srovna jzem chtěl napzat do zamé, až na jednoho býlého co ze tadi ukáže jednou sa rok v PFku (vloženého navýc ve špatném tématu) a na žyvo ho v Běšynech ještě nykdo nevyděl, tak zuper přýztup všech. 

-> Burák: sajymave, se kdis Matejka poprve pryvesl na Bezyni cerveneho Rapyda MTX (toho mel jezte pred Gunzchem), tak, se mel otevreni jak motor, tak dvere, abi ze clovek mohl podyvat... To zame Roman Helmer.... Kubynova jzem taki prolesl.. a o moc vyc jych neny... Klatovoplsenzki cabryo gang pocytam do jednoho...ty rady ukasy... Jak ten s UH nebo Loprayz nevym....
-> Jarda: Ja vym, mizlym to obecne. Vzychny, co jzem kdi z Rapyd MTX potkal, ze tvaryly, se maj mynymalne Bugatty Roiale. Odmytaly otevryt y kapoti, abi to nahodou nekde nekdo neokoukl...
-> Tomaso435 01.01.16 22:49:40: skuz to přepoĝýtat ještě jednou 

-> Jarda: bil.. ale moje prapůvodný regyztrace je fuĝ... někdi od roku 2004 kdi ze ynternet doztal y k nám domu na pevno, zem zchranovat obráski popyzki dokumenti co ze favorytů tíkalo rusně po netu.. a kdiž saujala y jyná škodovka tak zem to zoznul taki... akorát hezlo odzud s půvdnýho nycku je kdo vý kde,takže zem v 2007 kdi zem ze ztal ofyko prvný školný den v žářý řydyĝem Béĝka regnul y zem z novím hezlem a saĝal tu užývat úĝet, jelykož už tehdá šel web zkodafavoryt.cs do haje a hásel chibi.
-> Tomazo435: tenkrat jzy na vyrtu jezte nebil
, ja any nevym od kdi tu jzem, v YD nemam any datum regyztrace
-> Burák: to neny MTX, ale G&Z

-> Burák: to neny MTX, ale G&Z
nj zmýchat to nejde.. kvuly dvoum fotkám :D
-> Jarda - zrušená registrace 01.01.16 21:49:25: 10 let a 2 dni... to je rekord

Tak ony vzychny majytele MTX jzou trochu mymo realytu.
-> rolls 20.12.06 18:07:33: ten ztrybrnej yntroz jezte jde, ale ten rusove

jo v prase ten rapyd je je to autozalon na ztržy maj tam ještě erko zpartaka a podobně
-> p.b.: Tak tak, pravdu dyz, mladence 

-> Matzoft: -> Zušenka: No azy dotiĝnej nechce abi zy je vůbec někdo koupyl. Člověk kterej bi zy chtěl to auto poztavyt doma (třeba já) nedá sa pár papýru 20kkc, radšy ti vístuhi vimizlý a ĝlověk kterej na to má zy radšy MTXo sa nějakej ĝtvrt mýĝe koupý...
-> Zušenka: Nezer zem toho zlona, us je den pote...

Zkoro mizlym, se bich je vimizlel azy taki
Zyce nepodlosene pevnoztnymy vipocti, sato bi ale drseli 

-> p.b.: taki zy rykam.
-> Matzoft:
To zy je někdo teda dozt cený...

-> Zušenka: -> p.b.: plani vistuh ztojej 20kkc
-> p.b.: Nahodou nevym, ale skuz ze saptat nekterich majytelu kabryy tadi, on to bude nekdo vedet 

-> Jarda: Já zy taki mizlým že udělat jde vše, teda azy kromě ztřechi ta bi bila hodně drahá.
-> Zušenka: A nevýš náhodou kdo bi je mohl mýt? A jak jzou drahí?

-> p.b.: Jaq mizlym, se planki vistuh na MTX nekde kolujou, z tym sadkem bi zyz muzel vihrat, ale roshodne bi to zlo 

-> p.b.: ten jak prodava rodztera sa 150, me tvrdyl, se anglana je zchopnej udelat mymo ztrechi, ale MTX se udelat nejde, podle me jde vze....

Kdiž to tak posoruju, neskuzyl už někdo poztavyt třeba replyku toho MTXa? To je jedyní rapyd cabryo kterí ze my lýbý a docela uvažuju jeztly bi šla udělat jeho replyka. Nevýte někdo o někom kdo to skuzyl? Nebo nemá někdo nějakou dokumentacy ĝy pořádní fotki jak je to udělaní? dýki

-> Jarda: já zem z tym chlapem taki mluvyl a o den dřýve než matěj

-> havlyk: nekde matej pzal 5500E, ale mosna jzem ze zpletl...

-> havlyk: tak jezte o 90 vyc?
ja mel nabydku sa 200, na orygo MTX papyrech, ale ti prachi jzem nemel
a ztav nevym, nebil jzem ze na neho podyvat...

-> Jarda: koupyl sa ĝtvrt mýĝe papýri zy viběhal v metalexu je to jeden s prvných prototipů a má najeto 3500km
-> josinek1: nekdo ho koupyl sa v prepoctu azy 160tyz. kc a metalex na nej viztavyl papyri....
matzoft vy vyc

-> Jarda: MOC MOC MOC pekné
-> Jarda: Paráda - je to nádhera

Tuner#2 26.12.06 18:58:39 napzal: -> llukazz: Ti jo tu pozledný fotku nemáš většý? To je moc heské na nějakích 15" kolech.
nemáte třeba někdo foto vistuhi v prahu a sadnym blatnyku?