dakar.cz: virtualne som sledoval vyvoj toho stroja a spracovanim som nemal na mysli kvalitu klampiariny, ta je v pohode, ale skor desingove spracovanie je vskutku otrasne, ja rozumiem tomu zameru zaujat... co sa tyka S1100GT tak na tu dobu skvely desing, az na to trochu tragikomicke ukoncenie zadku a hlavne zadnych svetiel, ale oproti tomu co sa vo vychodnom bloku produkovalo to bol kumst-stuck :) co sa o AKcku povedat neda ...
Eidy: custom OK, berem ale hold desingovo trochu nepodareny, co som videl fotky opat vravim klampiarske spracovanie bolo pekne, ako vyslovene nechutne desingovo je spracovany zadok tohoto samochoda, ako gipsy-obludarium-wagen... neviem ako to inak nazvat tento vytvor. Taktiez som dodnes neprisiel na chut tym svetlam z trucku ... ale napriklad tam kde sa toho moc pokazit nedalo a co AK celkom vyslo je vysek od zaciatku predneho blatniku po koniec zadneho v tejto faze je to OK
hlavne to co ma na tom uplne zaraza su tie neskutocne hodiny prace a penazi, ktore vysli v podstate navnivoc, viem kolko prace to da preto to pisem, koniec koncov su to jeho peniaze... ale moj nazor