skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> Tuner#2: podla mna je to pecka......prosimta ak mas este neake fotky thak to supni sem ;o)
Mě se to líbí víc než oranžáda, to byla taková pouťovka, tohle má nádech temna, takovej batmobil 

-> Tuner#2 29.09.10 00:05:28: Asi 100x lepsi nez to bylo... Predtim se mi to nelibilo, ted je to bomba :)
-> Tuner#2: No to se udělal ale až po tom co mě to napsal Mattess

-> Petrson 29.09.10 11:11:12: Koneckonců stačí odrolovat dolů na fotky od Jurise na téhle 1. straně. 

-> Tuner#2: koukám, já ho mám focený z Mimoně 2007
-> Petrson 29.09.10 10:58:13: JJ to už má tak 2 roky když nasadil Tomasony.
-> MATTESS 29.09.10 10:54:37:
ty jo to teda koukám já ho znal s těma původníma.

-> Petrson: pokud dobře koukám, ty lemy má nějaký pátek
skoda-virt.cz/cz/.../4181 7-ak47-aktualizace?gotopos t=1...
skoda-virt.cz/cz/.../4181 7-ak47-aktualizace?gotopos t=1...
-> Tuner#2 29.09.10 00:35:50: takové i empčí fólie umíme taky :) ( dzstyl.cz
)

Pěknej akorát ty kola mi k tomu nák neseděj, ale teď koukám, že má jiný lemy.
líbí víc než předtim,ale odolám tomu.Abych ještě na starý kolena nezačal tunit,to by byla už fakt pohroma

furt nelibi 

Tuner#2 29.09.10 00:35:50 napsal:
→ stika87: Ano potažené fólií.
Ono chce tuhle fólii a nějaké auto v ní vidět na živo, pak se do toho
zamilujete
akorát průser, když otevřeš dveře...
→ stika87: Ano potažené fólií.
Ono chce tuhle fólii a nějaké auto v ní vidět na živo, pak se do toho
zamilujete

bomba
urcite je to lepsi jak oranzova, zadek peknej, ale celkovej dojem pri pohledu zepredu 

-> Tuner#2 29.09.10 00:04:35: Já ho viděl ..... jen jsem ho moc nefotil, zrovna kolem bylo hodně lidí, to víš byly tam nějaký prcinky

-> Tuner#2: zajed do prahy tam je dost taxiku :)))
-> stika87: Ano potažené fólií.
Ono chce tuhle fólii a nějaké auto v ní vidět na živo, pak se do toho zamilujete
Ono chce tuhle fólii a nějaké auto v ní vidět na živo, pak se do toho zamilujete

Ale jo, je to lepší, ale trochu nuda. Ta první fotka jak je nasvícená.. Slušela by tomu kombinace černá + světlá šedá na kapoty, střechu a dělící linie olemována bílou linkou... :)
No nic tak já zase jdu :)))
No nic tak já zase jdu :)))
-> Tuner#2: stejny akorat cerny ne ? :)
-> jarda.u1: no mne tez, a mam take cukanie vzat kriedu a kreslit obrazky 

no to jen muj nazor 100 lidi 100 chuti 

-> Tuner#2: me to prijde jak tabulovka,ale to je vec nazoru 

Mě se to teda líbí, černou matnou můžu...
-> Tuner#2: nwm no ale oranzada bych rekl ze tomu sedla o neco vice 

-> Tuner#2 29.09.10 00:04:35: Ja videl od kamarada fotky z Brna.Tak jak byl predtim,se mi teda libil mnohem vic.
-> Tuner#2: Lepší než oranžová
hmmm pekny
-> Tuner#2: bolo to dobre ale toto je podla mna hnus..
-> Tuner#2: ty kraso to je pecka teda 
jeste jsem nevidel

Vhodnější téma na vytažení jsem nenašel. Tak kdo z Vás viděl nový vzhled?
-> VeTëV: kdyby jenom předku.....oceňuji spousty odvedený práce a kvalitu zpracování. Ale líbí se mi to asi jen zezadu....
Jako prace je to bezpochyby pekna .. to se musi rict .. ale kdyz se na to divam, tak mi to pripada jako kopie nejakyho sportaku z Ciny. Tim neshazuji jeho praci, ale proste kdyz se na to podivam, tak mi to tak pripada.
Je to prostě nářez a jinak to nevidím!

-> juris: zadek je peknej ale tomu predku ne a ne prijit na chut 

zrovna vcera se me ptal kamos mechanik co ze je to za oranzovy auto v tom tuningovym casopise, tak sem mu rek ze zakladem je rapid a jen mu spadla celist :-D
Ty špalky u těch prahů sou pěkně hnusný, kola tak nějak obyč dyzajn a předek furt hnusnej...pohled z boku a zezadu na kastli je super...
Tak ted uz se to libi i me... Ty svetla mi tma furt nesedi ale ty kola sou luxus...
Mě se to teďka taky líbí víc
a taky myslim, že rapida použil jenom, protože se mu hodil tvar a né proto, že si chtěl vytunit rapida... přece jen už to s tim autem nemá nic společnýho... prostě podle mě je to super auto, takový jediný

mě se to taky líbí. Až na tu mřížku vepředu
-> juris: tak to patříš k té trošce lidi kterým se to líbí jako já ;) vesměs negativní reakce
...ted je to ze zadu fakt peklo
I kola jsou super,ted se mi to líbí daleko víc

I kola jsou super,ted se mi to líbí daleko víc

Myslíte že mu záleželo na začátku na tom že to dělá z rapida? Já myslím že se mu prostě hodil jen tvar našeho kupátka a kdyby se na to líp hodil maluch tak je ted základem on. Je drsny co s tím dokázal udělat...a možná by semohla některýma tvarama inspirovat i naše automobilka.
podle mě je to hnuj a kdybych měl takovejch peněz jako tvůrce,tak je investuju doufám mnohem smysluplněji....práce pečlivá,to ano,ale to kolikrát taky neni úplně všechno...podle mě se už chlapík v základu trochu upšouk a dělá ze škodovky něco co nikdy nebude..nějak mi to nesedí.
-> Kloggie: Jenže ty děláš vejšku...a to u mě opravdu nehrozí
Jediný co dělat nebudu je ten lak a možná vyvvařit...ale chci se na tom aspon trochu podílet..jinak končim se škodovkama...

Jediný co dělat nebudu je ten lak a možná vyvvařit...ale chci se na tom aspon trochu podílet..jinak končim se škodovkama...
Daves staví závoďáka a né káru na srazy!! Nevim jestli ho zrovna bude trápit to že má doma dělanej lak...
-> David29: No tak když nemáš prachy, tak koukej dodělat školu, neflákat se v ní a pak šup do práce a vydělávat love...hehe a pak poznáš to co tu říkali kolegové a budeš mluvit jinak. Každej si tim prošel, tak ti říkaj pravdu, nikdo si tu nevymýšlí a necucá si ty informace z prstu, tak si to vem k srdci, zamysli se nad sebou a pak se do něčeho pusť.
Já si taky myslel jak udělám erko doma i s lakem a teď makám abych vydělal prachy na lakovnu. A i tak chodím spát v půl pátý ráno a vstávám v osm, protože za chvíli končí semestr a já krutě nestíhám ... takovej je život a čas je sakra drahý zboží...
-> David29: No tak když nemáš prachy, tak koukej dodělat školu, neflákat se v ní a pak šup do práce a vydělávat love...hehe a pak poznáš to co tu říkali kolegové a budeš mluvit jinak. Každej si tim prošel, tak ti říkaj pravdu, nikdo si tu nevymýšlí a necucá si ty informace z prstu, tak si to vem k srdci, zamysli se nad sebou a pak se do něčeho pusť.
Já si taky myslel jak udělám erko doma i s lakem a teď makám abych vydělal prachy na lakovnu. A i tak chodím spát v půl pátý ráno a vstávám v osm, protože za chvíli končí semestr a já krutě nestíhám ... takovej je život a čas je sakra drahý zboží...
-> gim: To jsem na živo ještě neviděl, ale máš pravdu, ale je to spíš vyjímka potvrzující pravidlo. Jsem zvědavý na ten jeho lak.