-> skodovak: já mam problém v tom, že na tohle sbírání moc nejsem a jsem tak trochu bordelář. Samozřejmě že kdo sbírá, pro toho je to nutnost, mě to zas tak žíly netrhá, ale je hezká a navíc za pár kaček...
Tak a teď teda podle toho co tu čtu tak když autobus zaplatím tak to tím končí?...
A k tatře mi přišela nějaká nabídka na DVD slevu 200 na Ifu atd,takže jak postupovat a kolik se bude platit?..když kupon pošlu a nebudu tedy Tatru platit,příště přijde ifa o 200levnější?.. nechci se potom utopit ve velkých částkách a nechci aby mě přišlo něco jiného,jak jste to řešily?..
tzn: Ifu bych vzal pak to utnout,ale štve mě ten mates tam taky nevim jak to udělat
-> tunerlada: Príde ti Tatra a máš tam napísane, pokiaľ chceš len tú, tak vyplatíš faktúru ktorá je priložená v zásielke, tým to končí. Ak by si chcel pokračovať ďalej, tak faktúru zahodíš, za Tatru neplatíš, a príde ti o mesiac ďalší model.
kluci a jak to je když si to objednám tak mi příjde nějaký email zda chcu pokračovat nebo je ao automaticky ? ide mi jen o tu tatru tak aby mi pak nedošly další modely
-> myschaak AZNP K.Hora: -> Lubes: jeste ty schody betonve vzadu jak jsou na tech fotkach, to je uplne ta architektura, proste jak nejakej kulturak komunistickej...
-> Zberatel: výýborne paráda,lebo ja som teraz po tom Henschel h100 odhlásil dalšiu objednávku ale povedal som že nech posielaju ponuky a tu tatru by som si ešte kupil ,tu som dokonca naživo nedávno obdivoval v múzeu ...a dííky za infošky
-> Lubes: Na stránke www.modellbus.info si tiež môžeš vyhladať jednotlivé modely. Tu som našiel aj zoznam, čo ešte bude: Scania Vabis D11, REO, Tatra 500 HB, Ikarus 311, Volvo 375, Mercedes Benz LoP 3500, Robur Garant, Star 52, Volvo B 57 a Neoplan NH9L. Je to verná info, lebo prvé dva Volvo B616 a Fleischer S5 už vyšli. Takže dokopy je to zatiaľ 30 modelov, čo by malo byť.
Foti to jeden zberatel z holandska. Ak ti to nejde otvoriť, musiš si najprv spraviť konto na picase. Je tam 19 typov zatial, 20. je ten Fleischer, co je na plagate, ktory bol v baliku s RTO.
Zamítnuté přispívání mají:
aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma