skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 11674 až 11723) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> bibendum30: Odkial máš, prosím ťa, tú červenú 120ku od deAgostini? Tiež by som ju chcel, tak ďakujem za radu.
-> doking: tak to hej ,dobre,dakujem za radu 

-> Lubes: to že tuhle jim vrátěj,po skončení uložení době na poště,ale další měsíc ti přijde další jinej kus v pořadí (ovšem pořadí není známo),takže zrušit je lepší,než dělat mrtvýho brouka.
-> oppik: ved práve....
-> doking: šak už toto zaplatim a dalšie už zavolám...a čo sa stane ked to proste nepreberiem???
-> doking: šak už toto zaplatim a dalšie už zavolám...a čo sa stane ked to proste nepreberiem???
-> oppik: no jen o zaplacení to není,musíš jim dát vědě telefonicky nebo emailem,že o další nemáš zájem
-> Lubes: tak to je divný že ti to přišlo.je tam psáno pokud nebudeš chtít další kus tak zaplatíš a další by ti přijít neměl ne ?
-> oppik: akože hned?ved tatra mi prišla a zaplatil som ju hneď
-> Lubes: kdybys to zaplatil hned tak už ti nic nepřijde :-)
-> oppik: ale zaujímavé je že pri nákupe tatrovky som rátal s tým že už sa ničomu nezaväzujem a predsa prišla....pôvodne som ju nechcel ale ked už je doma tak ju nechám a dalšie už zruším
-> Lubes: pěkná ta mi taky přijde doufám :-)
-> Hřib: Samozrejme ze v kultovnich autech ho mam .. vcera prisel balicek ..
Flasch1994 21.03.12 16:19:09 napsal:
→ ThorfinnSVK: Zajímavý, a pro porovnání jak je na tom
s kvalitou oproti tomu z Kultovních aut kde je Melkus teďko v prodeji, a
kolik stál
melkus z kultoviek nemám u nás na Slovensku to ešte nedorazilo, ale za to mám wartburg 311-2 cabrio a ten z kultoviek je dosť slabo spracovaný oproti DDR autokoletkion. Menej detajlneší, napríklad ten z kultoviek ma zadné svetlá len červené a z DDR má svetlá pekne ako origo oranžové, biele a červené a podobne, skrátka DDR sú lepšie spracované a tomu zodpovedá aj cena a to je 22€ aj s poštovným.
→ ThorfinnSVK: Zajímavý, a pro porovnání jak je na tom
s kvalitou oproti tomu z Kultovních aut kde je Melkus teďko v prodeji, a
kolik stál
melkus z kultoviek nemám u nás na Slovensku to ešte nedorazilo, ale za to mám wartburg 311-2 cabrio a ten z kultoviek je dosť slabo spracovaný oproti DDR autokoletkion. Menej detajlneší, napríklad ten z kultoviek ma zadné svetlá len červené a z DDR má svetlá pekne ako origo oranžové, biele a červené a podobne, skrátka DDR sú lepšie spracované a tomu zodpovedá aj cena a to je 22€ aj s poštovným.
CHIP 21.03.12 09:12:51 napsal: → ThorfinnSVK: Melkus z atlasu ? To asi u nás ještě nevychází .. co ? můžeš si ho koupit v trafice bez podstavce a možná ne až tak vybarveného www.kultovniauta.cz/index
.php?page=8 

-> doking: tak to jsem ještě neměl čas se kouknout někde takhle v hračkářství.jináč díky za radu :-))
-> doking: tak to bych kecal, létak už je někde kdoví kde. Ale neplatil jsem tu první 148ku takže si jí naúčtovali asi až teď 

-> tonek.favo: neměla podle letáku stát jen 199Kč? Já tu možnost měl taky,ale vykašlal jsem se na to.
-> oppik: když by si byl trošku pilnej,tak na ni možná narazíš v hračkářství typu Sparkys,Pompo, Bambule :-),jinak bohužel ji nemají ani v abrexu ani ve Foxtoys,jiný obchody jsem nezkoumal,ale s těma hračkářstvíma to zkus,já takhle našel poslední kus šedivý V3S fekální...a zrovna dobrej nezprasenej,mám ji v galerii. A já bílou měl,ale pak jsem ji vyměnil za jinou barvu.
Tak IFA od Altasu je doma
za 299Kč, včetně pořadače a DVD 

-> ThorfinnSVK: Zajímavý, a pro porovnání jak je na tom s kvalitou oproti tomu z Kultovních aut kde je Melkus teďko v prodeji, a kolik stál
-> oppik:
22 alebo 24 niesom si istý koľko presne...
22 alebo 24 niesom si istý koľko presne...
-> ThorfinnSVK: kolik je aut v tý ddr kolekci?
oppik 21.03.12 09:48:40 napsal:
→ ThorfinnSVK: dal bys mi odkaz na to.rád bych se podíval
a možná i koupil :-))
www.atlaseditions.at/ ale neviem či sa dá objednávať mimo krajiny, skôr si myslím že nie...
→ ThorfinnSVK: dal bys mi odkaz na to.rád bych se podíval
a možná i koupil :-))
www.atlaseditions.at/ ale neviem či sa dá objednávať mimo krajiny, skôr si myslím že nie...
-> ThorfinnSVK: dal bys mi odkaz na to.rád bych se podíval a možná i koupil :-))
CHIP 21.03.12 09:12:51 napsal:
→ ThorfinnSVK: Melkus z atlasu ? To asi u nás ještě
nevychází .. co ?
zatiaľ nie je to DDR autokolektion a neviem či to dajú aj na ČR a SR
→ ThorfinnSVK: Melkus z atlasu ? To asi u nás ještě
nevychází .. co ?
zatiaľ nie je to DDR autokolektion a neviem či to dajú aj na ČR a SR
oppik 21.03.12 09:12:27 napsal:
→ ThorfinnSVK: jaký tam mají nabídky tam u vás a
v rakousku?
v podstate to isté čo na ČR a SR ale oni majú navyše DDR autokolektion a to odoberám
→ ThorfinnSVK: jaký tam mají nabídky tam u vás a
v rakousku?
v podstate to isté čo na ČR a SR ale oni majú navyše DDR autokolektion a to odoberám
-> WMA - navigátor :): Uvnitř EU ne
-> ThorfinnSVK 21.03.12 09:08:05: že by celníci?
-> ThorfinnSVK: Melkus z atlasu ? To asi u nás ještě nevychází .. co ?
-> ThorfinnSVK: jaký tam mají nabídky tam u vás a v rakousku?
ja osobne nemám problém s Atlasom, ani so slovenským ani s rakúskym, ale z rakúskeho atlasu mi balíky chodia otvorené, neviem prečo...
dá se ještě sehnat model škoda 120L bílé barvy?díky za odpověd
-> auta.petr: a pak že v tom není bordel ani na poště :-)))
Tak já čekám měsíc na Tatru a RTO a včera náhodou při urgenci jiné zásilky na poště zjistím, že mi tam v klidu leží, protože pan poště.ák ke mě přijel zrovna v době zavíračky na oběd a ani ho nenapadne mi nechat nějakej lístek o tom, že tu zásilku zahodil na poštu. Nebýt nákupu na Aukru, po kterém jsem se scháněl, tak se to v klidu vrátí do Atlasu a já o tom ani nevím....

V atlas edition mají pěknej bordel.nemůžou mě vyhledat podle jména a adresy ani číslo objednávky.chápete to??

Tak na Aukru se již objevuje ta Škoda 130 RS od Spark - zatím jako předobjednávka..
aukro.cz/skoda-130-rs-bla hna-l-hlavka-monte-carlo-1 977-i2218975059.html
aukro.cz/skoda-130-rs-bla hna-l-hlavka-monte-carlo-1 977-i2218975059.html
Maty110l => a ty se divíš když je měly jenom za 75,- tak sem je vzal všechny (co budu přemýšlet jakou barvu si mám vzít )
Pak tam ještě měly tak 40kusů škodovek za 199,- Fabie , octavie,...
Pak tam ještě měly tak 40kusů škodovek za 199,- Fabie , octavie,...
-> Tony Outland: :-D a já jim nevěřil,že maj vyprodáno:-D
-> Tony Outland: ty malé jsem moc nestudoval vím jen, že v krabici tam měli fábie za 55,- ale dvojkové fujkyfuj
ZdeněkH => Jj , to je i unás v Olimpii u Olomouce
Měly třeba akci Na auta 1:72 za 75,-
Měly třeba akci Na auta 1:72 za 75,-
Narazil jsem dnes v Olympii v Brně na zajímavou věc. Je tam prodejna autíček a prodávají se tam i škodovky od Abrexu. Podle prodavače prý končí a mají tam slevy. Zrovna na Abrex je -15%. Hned jsem toho využil a koupil si konečně 1203 šedou jakou jsem už delší dobu chtěl. Stála mě 366,- Co jsem se díval na stránky abrexu je to sice o něco víc i po slevě, ale není tam poštovné. No možná to někoho osloví
-> Tony Outland: Mám ji taky,naštěstí ta kvalita je uplně někde jinde,než poslední dobou u toho abrexu
doking => jo je krásnej za 950 , taky cena odpovídá kvalitě
doking 17.03.12 18:31:12 napsal:
Výsledek předělávky Tatry,nebyla uplně dle mých původních
představ,tak jsem ji pustil do světa
Mne sa páči, chválim nápad s páskovaným nárazníkom.
Výsledek předělávky Tatry,nebyla uplně dle mých původních
představ,tak jsem ji pustil do světa
Mne sa páči, chválim nápad s páskovaným nárazníkom.
Výsledek předělávky Tatry,nebyla uplně dle mých původních představ,tak jsem ji pustil do světa
V3S Fekál v rozsypu,nechystám žádnou přestavbu,jen nechci modrou,ale šedivou a už ji nemají,tak proto si ji sám přebarvím,máte nějaký nápad na vylepšení případně? :-) Co se týče Mé úpravy Tatry 148 co jsem tu ukazoval nedávno,tak už jsem pustil do světa,původní záměr udělat silničářskou verzi se změnil na to,že klasickou modrou osadím jen sundavacím doplňkem.
Vzniklo to proto,že se mi něco nepodařilo přetvořit tak jak jsem potřeboval,tak jsem dokud se to dalo zachránit jen přebarvali kabinu na oranžovo a sestavil zpět do původní podoby.
Vzniklo to proto,že se mi něco nepodařilo přetvořit tak jak jsem potřeboval,tak jsem dokud se to dalo zachránit jen přebarvali kabinu na oranžovo a sestavil zpět do původní podoby.
-> Nostalgik: To jsem neměl vidět:-)
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma