-> Majkl: jak dlouho tu ten slon je? ja si ho nidy nevsiml *101**
101**101**101**101**101**1
01**101**101**101**101* me se libi a cim vic, tim lepe....*1* *3*
-> U-Geen (přestárlý advokát z vydlákova): aha on je nejchytresi a jak ma nekdo jinej nazor, tak se s tim nesmiri, ja teda nekdy take ne, ale jinak si myslim, ze je v pohode, jen je potreba ho brat trochu s nadhledem
ale feldy maj porat vyprodany zvlast urcity barvy, shanel sem cervenou a vzdycky kdyz sem prijel. "mno nam vcera prisla varka a tam par cervenejch bylo ale prodali se driv nez sme je vytahli z krabice" takze sem nakonec koupil slonovou kost...
kolik oni teda dějalí těch barev Š120L? Oficiálně se říkalo že osm. a ted jsem koukal na Abrex.cz a červenou tam mají jen jednu uplně jasnou a pak červeň mahagonová (větevova hovní hněd) a ta je skoro hnědá. a Já když kupoval před týdnem červenou tak měli v obchodě takovou tu červeno oranžovou (asi šípková) a pak měli takovou tmavě červenou (snad Apollo) takovou jako má brácha na garde. Tak jak je to?
Já dostal k Vánocům od přítulkyně old Octavii-černou a od ségry old Felicii-světle modrou, i když jsem původně chtěl tu tyrkysovou. A asi zakoupim i toho Populara. Kdy přibližně by měla být v prodeji 100vka, nevíte někdo??