skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 13601 až 13650) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
prosba pre vsetkych ktori si uz tento model kupovali...videl niekto z vas aj 120ku v tejto farbe??..je to presne moja farba..tak proto..jinak skusal som ju porovnavat so sedou a bledo modrou a neni to to same..iba tato farba neni na oficialnej stranke vyrobcu..nasiel som ju na vyssie spomenutej stranke automodelov..tak neviem ci sa to da vobec zohnat..preto videl ste ju uz niekto nazivo..dik vopred za info
-> kuko: jo dik, zajtra zrejme vybehnem na lov

Tak sem si taky pred par minutama jednu poridil
je to ta bila jako moje auto

-> ps:Aha Wdaka

-> jozynek1: Když si přečteš tuhle stránku tak tam máš odkaz
Objednawal si to už niekto aj na SK a kde sa to da objednat???

-> VeTëV: co mám dělat?130tky nedělaji:-(
-> TUNER: Ty wole, to si Kermes dá, až na to bude navařovat vnitřní podběhy aby Ti zas udělal blatníčky
-> Gryzly: Zadní světla splívají, protože už jsou vyblednutý

-> Gryzly: Zadní světla splívají, protože už jsou vyblednutý

-> FORM: neboli cerveb hovena

-> David.: tak to si pekne downgradnul - ze 130 na 120L

-> Gryzly: hned hoveni

-> minno: ale to ne, jezdí uplně krásně a je spolehlivej, ale je to malý a nepraktický pro mne.
a oproti bejvalý 105ce to je jiný svezení a nikde mě nenechal..

-> Gryzly: jo je:) 2290 tabáková
klame to pze je to bleskem
klame to pze je to bleskem
-> Pavel P.: nejaká zlá skúsenosť s rapidom?
-> Targa: to je tabáková? vypadá nějak divně
-> Targa: hmm kdyby ho měli ted tak si ho koupim , pak už ne...už rapida nechci ani jako model.

-> Targa: Jupííííííííí

-> minno 16.11.06 20:05:27: Tak přesně tuhle užovku mám někde doma a nemůžu ji najít. Ale je zajímavé , že na Slovensku se normálně prodává, páč už se prý nevyrábí.
ZPRAVA Z PRVNI RUKY: od pracovnice abrexu..pristi vanoce 2007: bude škoda RAPID a škoda 110R !!!!

tak uz mam taky svoji:) v moji oblibene barve ktera pude na hadejte co

-> disco_punk:
si zbehni do najblizsieho modelarstva, uz sa daju zohnat aj u nas
si zbehni do najblizsieho modelarstva, uz sa daju zohnat aj u nas

Tak Zelenka 1:43 už je na cestě domů,aby bylo přes zimu co tunit...

-> ps: ...aj tak maju uz vYPREDANE
a tym je to horsie ze maju presne moju farbu

-> VeTëV: Prd víš co je krásná barva. Hněď mahagonová je fakt zajimavá, Bílou dělá kdejakej Indickej Tata mobil. Ale mahagonovou? A to ještě si mužeš vybrat jestli vybledlou nebo lesklou. A je to jediná barva u které splívaj vršky puvodních světel se zadním čelem.

-> ps:
ja som to na uvode dole neposuval

-> minno: Já ji teda vidím hned na první straně
-> ps: tam ale tento model nemaju :/ maju len 120LS uzovku za 550,- ale vyhotovenie otrasne
hm, posta na slovensko stoji 300kc navrch :/
-> VeTëV: Mám je vodovky - sakra
-> Majkl: A kor ne užovka kombinovaná s Mkem viď

-> Majkl: A kor ne užovka kombinovaná s Mkem viď

-> Majkl:

-> Pavel P.: jojo ta je o hooodne lepsi a jeste bude

-> Majkl: tak místo užovky od Abrexu máš tu velkou krávu 120LS

-> Tuner#2: to ze si koupim vsechny barvy me taky pekne nahlodava uz od prvniho okamziku co mam jednu :)
oranzova taky neni a uzovka taky ne :(
oranzova taky neni a uzovka taky ne :(
-> Tuner#2: mas doma tempery?

-> VeTëV: No po pravdě není na žlutou, že, ale tu nedělají, tak si budu muset nějakou vytunit

-> Johny Death: nevim proc ale jestli se me nejaka barva libi na Mku - je to bila a to i v realite

-> VeTëV: přesně tak...

-> Tuner#2: no pane s tema ruznejma barvama mam taky svrbeni - ale musim nechat ze ta bila me polozila do kolen....zatim u me ma nejmensi oblibu take ta hnedkova bobkova

-> VeTëV: no jen bych doplnil tvé tvrzení že není nad bílou... nad bílou je ještě červená

-> VeTëV: Jakou barvu má bílé, opakuji celé bílé auto - no Maňas - Býlýýý
Je fakt hezká - normálně mám chuť si až na posranou koupit všechny barvy

Je fakt hezká - normálně mám chuť si až na posranou koupit všechny barvy

bila uz se ke me nese
diky pavle

-> T: 240
jakaje cena?
-> ogi: Já to asi zas tak hrotit nebudu (no, i když...
), pokud budou Feldy tak samozřejmě kupuju červenou

Tak už jí mam 120 taky, světle modrou. Taky jsem jí kupoval v Plzni na náměstí. K Vánocům dostanu od přítulkyně old Octavii a od ségry asi old Feldu, pokud Felicie do tý doby budou. Octavii chci černou, dnes jsem tam na ní koukal a je fakt pěkná. A feldu asi tu zelenomodrou. Mam radost jak malej kluk...

Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma