-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ja som sa dnes tiež pustil do striekania... namiesto plánovaných cca 40 minút som s tým strávil hádam 3 hodiny... resin je sviňa
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
chcel som streknúť tú škoda rt cisternu... mám ten univerzálny odmasťovač, tak som to s tým "odmastil", predtým ešte jarovou vodou... samozrejme pred striekaním som ten istý postup vyskúšal na kúsku odpadového resinu... plánoval som rovno použiť vrchnú acrylovú farbu bez základu... ešteže som začal na cisterne od spodu... po dvoch dávkach farby som videl, že je zle... farba absolútne nechytala a robili sa v nej také bodky, asi mastnota... tak som to rýchlo začal utierať, ale to bolo ešte horšie... nechal som to zaschnúť a začal brúsiť
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
nasral som sa a rozhodol som sa pre klasický postup (neoplatí sa veru šetriť)... takže som celú cisternu vybrúsil, potom šmaril do technického benzínu, kupodivu to rozpustilo aj ten nepodarený acryl a všetky mastnoty... potom základ, zase výbrus aj pod vodou a na záver vrchná farba... výsledok parádny, na to že je to sprej sa mi to veľmi páči... z toho plynie ponaučenie, netreba šetriť na nesprávnom mieste a radšej trikrát meraj a raz strihaj
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
snáď to uschne, dávam tomu 24h
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)