skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 8601 až 8650) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> mischicka: hele čím tě fabie S2000 tak zaujaly,že jich máš celkem dost? Jako jo je to pokračovatel škodováckých rally vozů, ale že bych jich musel několik předělávat to ne. Máš k ní nějaký větší vztah,váže tě k tomu autu něco?
mischicka 04.05.13 21:06:00 napsal:
A dětem jsem včera dal nové hračky
nevěřím...
A dětem jsem včera dal nové hračky

-> mischicka: u hasičky je to fuk,ale tu dakarku bych si střežil jak oko v hlavě :-)
To si sundal barvu z nějaký fabie S2000 ne?
Taky jsem stihl polepit RS 130, neb dnes dorazily obtisky

-> mischicka: pleteš si výrobce a dobu :-D
-> Honzaloun: Zelená a šedá 

-> Honzaloun: Oranžová ani žlutá moc vzácný nejsou.
-> Honzaloun: Myslim že to byla zelená, ale možná kecam, žádnou nemam, sbírat je taky nehodlam, jen sem to kdysi zaslech.
Jakáže je ta 1203 od kadenu vzácna? modrá?oranžová?žlutá? já fakt nevím neví někdo?
transporter 04.05.13 09:45:54 napsal:
a máš fotky a nástavby všeobecně,třeba návěs mrazák,UDS atd,vše se
bude formovat takže budou pak k mání.V týdnu začínám ještě s tímto:
z tohotoPokud sháníš fotky, doporučuji www.liaz.cz/forum/index.p hp, v tématech jedn
otlivých značek je toho spousta.
a máš fotky a nástavby všeobecně,třeba návěs mrazák,UDS atd,vše se
bude formovat takže budou pak k mání.V týdnu začínám ještě s tímto:
z tohotoPokud sháníš fotky, doporučuji www.liaz.cz/forum/index.p hp, v tématech jedn
otlivých značek je toho spousta.
-> Honzaloun: Co máš na mysli ten polotovar nebo to co ztoho bude?
Edition Atlas asi potřebuje kšefty :-D,sám mi nabídnul opět Tatru 148 za 129 Kč,no neberte to :-D,tak opět objednáno,na poslední plánovanou přestavbu :-)
-> transporter: kde se to dá koupit

a máš fotky a nástavby všeobecně,třeba návěs mrazák,UDS atd,vše se bude formovat takže budou pak k mání.V týdnu začínám ještě s tímto: z tohoto
-> transporter: Jako hasičských,nebo obecně,různých? Dělal jsem již 148ku s pluhem, a beton mix a nebo takový můj výmysl,kdy jsem posadil dvě korby S3 na sebe a z té vrchní jsem odstranil dno a hned jsem měl velkoobjemovou korbu :-D
Takže docela super asi těch nástaveb bude víc mám něco v hlavě

Asi si to už viděl,ale když by sis vystřihnul můj bokorys 1:1 tak sedí nějak takhle :-)
-> transporter: Nezapomeň že podvozek pro cisternu se musí o 13 mm prodloužit za kabinou (tzv zvětšit vzdálenost mezi první a druhou nápravou)
To je na mrtvici, začal jsem vyřezávat díly na Cisternu
a chci to mít k čemu měřit
a chci to mít k čemu měřit
-> transporter: okolo 4tydnu nekdy i 6
prosím kdo ví jak dlouho trvá než příjde kolekce od Atlasu
-> Maťulo: No já u toho dělám jenom karosérii, zbytek si kolega udělá sám.
-> conwoy69: no som zvedavy hlavne co sa interieru a podvozku tyka... 

-> Maťulo: Ano. předělávka na policii ČR.
-> conwoy69: sierra od bburaga? 

-> roberto950: Fakt pěkná Lada.

-> transporter: ano bez krytu,ten bych si případně dotvořil sám,podle potřeby :-)
Jen takovej dotaz k tý nástavbě CAS32 ty šachty na bocích budou bez krytu,má tam být plachta
No pěkný
-> mischicka: Tohle už je upravené. Takhle to ale má být, podle předlohy.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No záleží jestli to chceš kreslit a potřebuješ to jen jako předlohu nebo to chceš tisknout...předloh je dost, ale ne v tiskové kvalitě.
Jinak u té Scanie se mi pořád zdá cisterna na autě velká a na vleku malá, už jsi je měnil nebo ne?
Jinak u té Scanie se mi pořád zdá cisterna na autě velká a na vleku malá, už jsi je měnil nebo ne?
-> transporter: Poprosil bych ve větším rozlišení na mail, díky.
tak konečne hotovo! pridal som označenie na strechu, anténu, špz a zlepil to dokopy
takže teraz mám už len asi 15 rozrobených modelov 

Takhle to bude lepší než minule.
-> transporter: To asi nevím, protože kloudnou fotku loga Jednoty nebo Spoje jsem nenašel.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Fotek na netu většinou najdeš dost, není-li to něco raritního, ne?
-> mischicka: To je pro mě bohužel špatné měřítko, v tom já nejedu. Kreslit... ale podle čeho?
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma