-> mischicka: Tady není čím,když tenhle způsob úpravy dost lidí kritizuje. A taky že jo,je to slepá cesta, není to úplně ideálně udělané. Byl to vadný kus no
Tuner#2 22.02.13 23:35:20 napsal: → madcore: Díky za info. Zatím bez reakce, tak uvidíme. Felda hned na prvním odkazu vypadá hodně dobře, to by se mě líbilo, zbytek znám a je tragickej stejně tak jako ta LR ze slovenska, která má asi tak 16" dělítka. Jinak by špatná nebyla
je pravda, že některé modely jsou asi na objednávku "a h SK", většinou to jsou předělévky Abrex(případně Scala 43), ale znovu zaformované a celé odlité z resinu
-> madcore: Díky za info. Zatím bez reakce, tak uvidíme. Felda hned na prvním odkazu vypadá hodně dobře, to by se mě líbilo, zbytek znám a je tragickej stejně tak jako ta LR ze slovenska, která má asi tak 16" dělítka. Jinak by špatná nebyla
A tento člověk plánuje rozšiřovací sadu na Feldu od Abrexu a nabízí doplňky na modely (světelné rampy, LR křídlo) Bral jsem od něj a kvalita dobrá sewellel.webnode.cz/resin
ove-dily
Já jsem zakoupil LR křídlo odlité z resinu a budu dělat sám. Kolečka(dělítka) od firmy Scala43 a obtisky ve hvězdách.
Jinak Felicia KitCar masově šla od "kadenu", je taková obyč aukro.cz/skoda-felicia-ki
tcar-i2873234829.html. Jinak se dělal ještě resinová stavebnice od Rosso/Fly, ale "tvarová katastrofa" a dosti drahá. Tak poté vychází alternativní úprava u nějakého modeláře, který rozšíří abrexáckou karoserii.
→ mischicka: klobuk dole-moc pekne to je,aj ta retaz tam
v predu-v detailoch je krasaJeště dva musím dodělat - žebřík na korbu a "obrubníkové" zrcátko, ale snažil jsem se co nejvíc držet předlohy. Proto jsem předělával bočnice, zrcátka, apod.
-> mischicka 19.02.13 22:58:47: to máš schválně nechaný stříbrný blinkry??vim že ten znak na masce je titěrnej ale trocha červený by mu slušela,jen názor