skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 9801 až 9850) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> 26leonidas: Balonová kola se prý dají koupit v Německu, jako doplněk.
Vhodná kola nemají ani upravované modely na eBay, taky je to kde co se doma najde…ještě mne napadá, kdysi tu visel reklamní plakát na modely NVA a tam byla IFA na balónech, tak pak možná kola budou.
→ mischicka :
Zaujalo ma to čo si písal o tej IFE. Myslel si na kolekciu kojové vozidlá čo ide v Nemeckom Atlase?
To by mohlo dojsť aj k nám, dúfam. Tá Tatra 813 vyzerá husto a ak to bude zas za 20 ečok tak SUPER.
→ mischicka :
Zaujalo ma to čo si písal o tej IFE. Myslel si na kolekciu kojové vozidlá čo ide v Nemeckom Atlase?
To by mohlo dojsť aj k nám, dúfam. Tá Tatra 813 vyzerá husto a ak to bude zas za 20 ečok tak SUPER.
→ mischicka :
Áno súhlasím, všetci sme úchyláci.
No ak nám túto PEKNÚ úchylku tolerujú manželky resp. priateľky tak je to požehnanie a to asi vštci vedia o čom hovorím.
Myslel som to ako reakciu nie len na teba, ale aj iných teraz neviem presne kto sa čudoval, že prečo toľko rovnakých modelou a v rôzných farbách. Aj mne ktosi písal že koľko mám tých Pragoviek. Proste som na ne zaťažený. Nevadí mi tá reakcia a ani na teba som to nemyslel v zlom.
Čo sa týka tých osobákou a kultoviek rovnako to cítim aj ja. Chcel som zbierať len (resp. hlavne) náklaďáky, ale furt mi to nedá. Sám sa celkom nerozumiem, ale OK. Keď natrafíš na pekný a bezchybný model tak to poteší.
→ Nostalgik :
Viem o čom hovoríš. Tiež som si to všimol na tých Praga fekáloch. Nemôžem povedať ani jedno krivé slovo na Vás páni len som chcel poukázať na to, že oproti kultovkám ktoré sú na tom podľa mňa o dosť horšie to stále také zlé nie je. Som všetkými 20-timi som za to aby sa zlepšili, no pokiaľ nebudú mať priamo konkurenciu aspoň v cene tak sa to s najväčšou pravdepodobnosťou nestane.
Máte niekto modely Yatming? Je to niečo obdobné ako Abrex, možno trošku lepšie. Norev, Schuco, Minichamps a AUTOart sú značky s ktorými mám skúsenosť a samozrejme je to rozdiel oproti Abrexu. Musím ale povedať že ako kvalitou tak i cenou. Ďalej chcem povedať, že ich normálna cena je o dosť vyššia ako u Abrexu a za kvalitu sa platí. Ja a asi ani vy s tým nesúhlasíme prečo by niečo aj keď pekné a bez chyby malo stáť 40 a viac eur. Hovorím o bežných cenách (osobné autá) týchto značiek mimo akciu. No je to tak a to mi nezmeníme. Abrex by potreboval veľmi silného konkurenta v jeho cenovej hladine a tak by sa čosi možno dialo. Škoda!
Áno súhlasím, všetci sme úchyláci.

Myslel som to ako reakciu nie len na teba, ale aj iných teraz neviem presne kto sa čudoval, že prečo toľko rovnakých modelou a v rôzných farbách. Aj mne ktosi písal že koľko mám tých Pragoviek. Proste som na ne zaťažený. Nevadí mi tá reakcia a ani na teba som to nemyslel v zlom.
Čo sa týka tých osobákou a kultoviek rovnako to cítim aj ja. Chcel som zbierať len (resp. hlavne) náklaďáky, ale furt mi to nedá. Sám sa celkom nerozumiem, ale OK. Keď natrafíš na pekný a bezchybný model tak to poteší.
→ Nostalgik :
Viem o čom hovoríš. Tiež som si to všimol na tých Praga fekáloch. Nemôžem povedať ani jedno krivé slovo na Vás páni len som chcel poukázať na to, že oproti kultovkám ktoré sú na tom podľa mňa o dosť horšie to stále také zlé nie je. Som všetkými 20-timi som za to aby sa zlepšili, no pokiaľ nebudú mať priamo konkurenciu aspoň v cene tak sa to s najväčšou pravdepodobnosťou nestane.
Máte niekto modely Yatming? Je to niečo obdobné ako Abrex, možno trošku lepšie. Norev, Schuco, Minichamps a AUTOart sú značky s ktorými mám skúsenosť a samozrejme je to rozdiel oproti Abrexu. Musím ale povedať že ako kvalitou tak i cenou. Ďalej chcem povedať, že ich normálna cena je o dosť vyššia ako u Abrexu a za kvalitu sa platí. Ja a asi ani vy s tým nesúhlasíme prečo by niečo aj keď pekné a bez chyby malo stáť 40 a viac eur. Hovorím o bežných cenách (osobné autá) týchto značiek mimo akciu. No je to tak a to mi nezmeníme. Abrex by potreboval veľmi silného konkurenta v jeho cenovej hladine a tak by sa čosi možno dialo. Škoda!

Nostalgik 28.01.13 09:57:37 napsal: 26leonidas 28.01.13 00:06:15 napsal:
→ doking : To je v pohode. Tie 1000-ky sú podľa mňa fakt pekné.
K dokonalosti mi u nich chýba len spatné zrkadielko na šoférovej strane.
Ja mám 2-ve a možno časom pribudnú ešte nejaké no záleží na cene.
→ Nostalgik : Neviem povedať ku kvalite modelou Abrex 1:43 (ak som správne
pochopi)l toľko ako tý ktorý sa venujú zbieraniu oveľa dlhšie než ja. No
jedno viem. Abrex nie je taký ako Minichamps alebo Schuco, ale za tú cenu
(treba vedieť kde nakupovať) je to dobrá práca. Keď to porovnám s IST
modelmi ktoré dodávajú do De Agostini tak to je des v porovnaní s Abrexom.
Mám a zbieram aj kultové autá no po pravde chlapi koľko z tých modelou je
bez chyby alebo z nich niečo upadlo a o kolesách ani nehovorím. To je
katastrofa a to sa predávajú minimálne za cenu Abrexových modelou a aj
vyššiu než má abrex. Nechápem.
Na záver len toľko a to všetkým. Nemusíte chápať druhých prečo a čo
zbierajú a ani to nikto z nás nepochopí. Majú k tomu svoje dvôvody a to
stači.
Pekný večer Vám všetkým.
Ja kupujem Abrexy od r. 2006 a môžem potvrdiť, že kvalita rapídne klesá. Prvé Octavie 1963 a 120l boli bez chybyčiek, 1203-ky a Favority tak isto. No potom prišli S110L a človek musí mať naozaj šťastie vybrať si nepoškodený kus. Chyby na laku, nárazníkoch, inverzné SPZ, chýbajúce volanty atd. Pragy V3S sú plné stopami po lepidle. A smutné je že Abrex síce slubuje nápravu,ale nijako sa to neprejaví.Mohu jenom potvrdit - poslední model od Abrexu, Rapid, je naprotsá tragédie a nejsmutnější je, že dělají mrtvé brouky.
Psal jsem jim, postl to na jejich FB a stejně žádná reakce...
stači.
Pekný večer Vám všetkým.

Ja kupujem Abrexy od r. 2006 a môžem potvrdiť, že kvalita rapídne klesá. Prvé Octavie 1963 a 120l boli bez chybyčiek, 1203-ky a Favority tak isto. No potom prišli S110L a človek musí mať naozaj šťastie vybrať si nepoškodený kus. Chyby na laku, nárazníkoch, inverzné SPZ, chýbajúce volanty atd. Pragy V3S sú plné stopami po lepidle. A smutné je že Abrex síce slubuje nápravu,ale nijako sa to neprejaví.Mohu jenom potvrdit - poslední model od Abrexu, Rapid, je naprotsá tragédie a nejsmutnější je, že dělají mrtvé brouky.
Psal jsem jim, postl to na jejich FB a stejně žádná reakce...
26leonidas 28.01.13 00:06:15 napsal:
stači.
Pekný večer Vám všetkým.
Ja kupujem Abrexy od r. 2006 a môžem potvrdiť, že kvalita rapídne klesá. Prvé Octavie 1963 a 120l boli bez chybyčiek, 1203-ky a Favority tak isto. No potom prišli S110L a človek musí mať naozaj šťastie vybrať si nepoškodený kus. Chyby na laku, nárazníkoch, inverzné SPZ, chýbajúce volanty atd. Pragy V3S sú plné stopami po lepidle. A smutné je že Abrex síce slubuje nápravu,ale nijako sa to neprejaví.
stači.
Pekný večer Vám všetkým.

Ja kupujem Abrexy od r. 2006 a môžem potvrdiť, že kvalita rapídne klesá. Prvé Octavie 1963 a 120l boli bez chybyčiek, 1203-ky a Favority tak isto. No potom prišli S110L a človek musí mať naozaj šťastie vybrať si nepoškodený kus. Chyby na laku, nárazníkoch, inverzné SPZ, chýbajúce volanty atd. Pragy V3S sú plné stopami po lepidle. A smutné je že Abrex síce slubuje nápravu,ale nijako sa to neprejaví.
26leonidas 28.01.13 00:06:15 napsal: Na záver len toľko a to všetkým. Nemusíte chápať druhých prečo a čo zbierajú a ani to nikto z nás nepochopí. Majú k tomu svoje dvôvody a to stači.
Pekný večer Vám všetkým.
Pokud to byla reakce na mne, tak jsem to samozřejmě myslel s nadsázkou - každý modelář či sběratel má nějakou úchylku, takže jsme vlastně všichni stejní
Pekný večer Vám všetkým.

Pokud to byla reakce na mne, tak jsem to samozřejmě myslel s nadsázkou - každý modelář či sběratel má nějakou úchylku, takže jsme vlastně všichni stejní

26leonidas 27.01.13 23:39:04 napsal: → mischicka :
Už som tu fotku videl no v skutočnosti som to nikde nikdy nevidel jazdiť. Zrejme to bolo robené v malom počte resp. prerábka v dielni. Je to, ale pekný model IFI. Taký iný, netradičný. Premýšľal som nad ním no odkiaľ by si vzal tie gumy na disky. napadlo ma že z vojenského Kamazu alebo Zilu no tie nie sú až tak široké ako na tejto IFE boli. Hmmm. Máš nápad ako vyriešiť tento detail? Videl som jednu požiarnu IFU (Ruskej výroby). Dľa mňa pekný model. Ale zrejme aj pekne „mastný“. No ak ho náhodou niekto má a odlial by (z nej tie kolesá) ti resp. niekomu kto si trúfne tak by to bolo dokonalé.Ta čtyřnápravová IFA je podle mne jen VT - koukni na to, ty dvě nápravy jsou vždycky úplně stejné včetně odlesků a zašpinění, takže je to podle mne jen práce v Corelu nebo jiném grafickém editoru.
Kola na Ifu mne taky trápí - agro chci stavět jen jednu, ale i tak zatím nemám vhodný materiál, jsem si říkal, že je snad vyřežu z lipového dřeva
Vhodná kola nemají ani upravované modely na eBay, taky je to kde co se doma najde...ještě mne napadá, kdysi tu visel reklamní plakát na modely NVA a tam byla IFA na balónech, tak pak možná kola budou.
V tuhle chvíli mám rozložený trambus, takže agro Ifu zatím nechávám uležet.
Už som tu fotku videl no v skutočnosti som to nikde nikdy nevidel jazdiť. Zrejme to bolo robené v malom počte resp. prerábka v dielni. Je to, ale pekný model IFI. Taký iný, netradičný. Premýšľal som nad ním no odkiaľ by si vzal tie gumy na disky. napadlo ma že z vojenského Kamazu alebo Zilu no tie nie sú až tak široké ako na tejto IFE boli. Hmmm. Máš nápad ako vyriešiť tento detail? Videl som jednu požiarnu IFU (Ruskej výroby). Dľa mňa pekný model. Ale zrejme aj pekne „mastný“. No ak ho náhodou niekto má a odlial by (z nej tie kolesá) ti resp. niekomu kto si trúfne tak by to bolo dokonalé.Ta čtyřnápravová IFA je podle mne jen VT - koukni na to, ty dvě nápravy jsou vždycky úplně stejné včetně odlesků a zašpinění, takže je to podle mne jen práce v Corelu nebo jiném grafickém editoru.
Kola na Ifu mne taky trápí - agro chci stavět jen jednu, ale i tak zatím nemám vhodný materiál, jsem si říkal, že je snad vyřežu z lipového dřeva

Vhodná kola nemají ani upravované modely na eBay, taky je to kde co se doma najde...ještě mne napadá, kdysi tu visel reklamní plakát na modely NVA a tam byla IFA na balónech, tak pak možná kola budou.
V tuhle chvíli mám rozložený trambus, takže agro Ifu zatím nechávám uležet.
doking 27.01.13 23:13:03 napsal: → Nostalgik: Jsou pečlivě vybrány,bez chybičky.
→ mischicka: Na svou obranu musím,říct,že tisícovka je moje srdeční záležitost a mám do budoucna s tímto množstvím modelů jisté záměry, jinak se držím při zemi a kupuju max dvě barvy a to jen u těch historických, modernu jen po kusu abych držel řaduPokud k tomu máš nějaký zvláštní vztah a navíc záměr, potom ano, ale ani rentiér by nemohl mít od každho vyrobeného modelu všechna barevná provedení
Já už jsem si asi 5x řekl, že na osobáky (v mém případě škodovky a lkultovky) kašlu a budu dál dělat jen náklaďáky, ale nějak mi nejde přestat
→ mischicka: Na svou obranu musím,říct,že tisícovka je moje srdeční záležitost a mám do budoucna s tímto množstvím modelů jisté záměry, jinak se držím při zemi a kupuju max dvě barvy a to jen u těch historických, modernu jen po kusu abych držel řaduPokud k tomu máš nějaký zvláštní vztah a navíc záměr, potom ano, ale ani rentiér by nemohl mít od každho vyrobeného modelu všechna barevná provedení

Já už jsem si asi 5x řekl, že na osobáky (v mém případě škodovky a lkultovky) kašlu a budu dál dělat jen náklaďáky, ale nějak mi nejde přestat

→ doking : To je v pohode. Tie 1000-ky sú podľa mňa fakt pekné. K dokonalosti mi u nich chýba len spatné zrkadielko na šoférovej strane. Ja mám 2-ve a možno časom pribudnú ešte nejaké no záleží na cene.
→ Nostalgik : Neviem povedať ku kvalite modelou Abrex 1:43 (ak som správne pochopi)l toľko ako tý ktorý sa venujú zbieraniu oveľa dlhšie než ja. No jedno viem. Abrex nie je taký ako Minichamps alebo Schuco, ale za tú cenu (treba vedieť kde nakupovať) je to dobrá práca. Keď to porovnám s IST modelmi ktoré dodávajú do De Agostini tak to je des v porovnaní s Abrexom. Mám a zbieram aj kultové autá no po pravde chlapi koľko z tých modelou je bez chyby alebo z nich niečo upadlo a o kolesách ani nehovorím. To je katastrofa a to sa predávajú minimálne za cenu Abrexových modelou a aj vyššiu než má abrex. Nechápem.
Na záver len toľko a to všetkým. Nemusíte chápať druhých prečo a čo zbierajú a ani to nikto z nás nepochopí. Majú k tomu svoje dvôvody a to stači.
Pekný večer Vám všetkým.
→ Nostalgik : Neviem povedať ku kvalite modelou Abrex 1:43 (ak som správne pochopi)l toľko ako tý ktorý sa venujú zbieraniu oveľa dlhšie než ja. No jedno viem. Abrex nie je taký ako Minichamps alebo Schuco, ale za tú cenu (treba vedieť kde nakupovať) je to dobrá práca. Keď to porovnám s IST modelmi ktoré dodávajú do De Agostini tak to je des v porovnaní s Abrexom. Mám a zbieram aj kultové autá no po pravde chlapi koľko z tých modelou je bez chyby alebo z nich niečo upadlo a o kolesách ani nehovorím. To je katastrofa a to sa predávajú minimálne za cenu Abrexových modelou a aj vyššiu než má abrex. Nechápem.
Na záver len toľko a to všetkým. Nemusíte chápať druhých prečo a čo zbierajú a ani to nikto z nás nepochopí. Majú k tomu svoje dvôvody a to stači.
Pekný večer Vám všetkým.

→ mischicka :
Už som tu fotku videl no v skutočnosti som to nikde nikdy nevidel jazdiť. Zrejme to bolo robené v malom počte resp. prerábka v dielni. Je to, ale pekný model IFI. Taký iný, netradičný. Premýšľal som nad ním no odkiaľ by si vzal tie gumy na disky. napadlo ma že z vojenského Kamazu alebo Zilu no tie nie sú až tak široké ako na tejto IFE boli. Hmmm. Máš nápad ako vyriešiť tento detail? Videl som jednu požiarnu IFU (Ruskej výroby). Dľa mňa pekný model. Ale zrejme aj pekne "mastný". No ak ho náhodou niekto má a odlial by (z nej tie kolesá) ti resp. niekomu kto si trúfne tak by to bolo dokonalé.
Už som tu fotku videl no v skutočnosti som to nikde nikdy nevidel jazdiť. Zrejme to bolo robené v malom počte resp. prerábka v dielni. Je to, ale pekný model IFI. Taký iný, netradičný. Premýšľal som nad ním no odkiaľ by si vzal tie gumy na disky. napadlo ma že z vojenského Kamazu alebo Zilu no tie nie sú až tak široké ako na tejto IFE boli. Hmmm. Máš nápad ako vyriešiť tento detail? Videl som jednu požiarnu IFU (Ruskej výroby). Dľa mňa pekný model. Ale zrejme aj pekne "mastný". No ak ho náhodou niekto má a odlial by (z nej tie kolesá) ti resp. niekomu kto si trúfne tak by to bolo dokonalé.
-> Nostalgik: Jsou pečlivě vybrány,bez chybičky.
-> mischicka: Na svou obranu musím,říct,že tisícovka je moje srdeční záležitost a mám do budoucna s tímto množstvím modelů jisté záměry, jinak se držím při zemi a kupuju max dvě barvy a to jen u těch historických, modernu jen po kusu abych držel řadu
-> mischicka: Na svou obranu musím,říct,že tisícovka je moje srdeční záležitost a mám do budoucna s tímto množstvím modelů jisté záměry, jinak se držím při zemi a kupuju max dvě barvy a to jen u těch historických, modernu jen po kusu abych držel řadu
doking 27.01.13 22:42:04 napsal:
→ mischicka: Pěkný úlovky,ale co s tím vším, a to
mám pocit,že já přeháním
Já měl pocit,že se svými
11 barvami tisícovky jsem už totálně zmagořil
Jo taky mám ještě
pár kousků,co bych chtěl dokoupit :2 Avie, 2 148ky, 1 trambus a 1 v3s
fekál,možná dvě,jestli koupím další ifu a postavím si taky fekál
, Už si fakt říkám,že se na to raději vykašlu 
A potom že nechápeme kto kupuje ich modely pri tak klesajúcej kvalite :D
mám pocit,že já přeháním

A potom že nechápeme kto kupuje ich modely pri tak klesajúcej kvalite :D
doking 27.01.13 22:42:04 napsal:
mám pocit,že já přeháním
Já měl pocit,že se svými
Jo taky mám ještě
Zmagořil
Tohle nechápu na bráchovi - má stejné modely jen různé barvy, o chlup různé
mám pocit,že já přeháním

Tohle nechápu na bráchovi - má stejné modely jen různé barvy, o chlup různé

-> mischicka: Pěkný úlovky,ale co s tím vším, a to mám pocit,že já přeháním
Já měl pocit,že se svými 11 barvami tisícovky jsem už totálně zmagořil
Jo taky mám ještě pár kousků,co bych chtěl dokoupit :2 Avie, 2 148ky, 1 trambus a 1 v3s fekál,možná dvě,jestli koupím další ifu a postavím si taky fekál

něco vod kružítkářů aukro.cz/sbirka-modelu-wa
rtburg-i2984032205.html
Luboš 27.01.13 19:48:02 napsal:
ještě jsem tu před časem někomu sliboval fotku těhle tahačů
jj mne!
jj mne!

Luboš 27.01.13 19:43:22 napsal:
Rodiče vytáhli synovci krabici s poklady po mě a po bráchovi, tak jsem
si je vyfotil, dokud jsou ještě v celku. Snad ho přežijí bez úhony

Antény, majáky, navyše na S120 VB a 120 sanita- toto je hriech deťom dávať!
Rodiče vytáhli synovci krabici s poklady po mě a po bráchovi, tak jsem
si je vyfotil, dokud jsou ještě v celku. Snad ho přežijí bez úhony

Antény, majáky, navyše na S120 VB a 120 sanita- toto je hriech deťom dávať!
Úplná škoda tohle dávat dítěti na hraní.
Svoje děti miluji, ale zlaté mince jim taky nenechám na hraní
Jinak úspěšný víkend na Aukru:
1x trambus
2x Jelcz
1x Ifa
1x Kraz
1x 110 R
Ke štěstí mi už chybí jen dvě Ify ADK, 2 trambusy a 1 Robur a může se stavět o 106 :-D
Svoje děti miluji, ale zlaté mince jim taky nenechám na hraní

Jinak úspěšný víkend na Aukru:
1x trambus
2x Jelcz
1x Ifa
1x Kraz
1x 110 R

Ke štěstí mi už chybí jen dvě Ify ADK, 2 trambusy a 1 Robur a může se stavět o 106 :-D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> ZdeněkH: -> doking: -> Lukaso358: klukovi jsou už 4 roky a strejdovi sliboval, že bude opatrnej

-> Rapidka136: díky za radu, ale já vím, co je to za auta.
Někdo sem před časem dával fotku tohohle tahače a já mu slíbil fotku kompletních souprav.
Někdo sem před časem dával fotku tohohle tahače a já mu slíbil fotku kompletních souprav.
zadejte vyhledávači Google: Rába lemezárugyár
zadejte vyhledávači Google: Rába lemezárugyár
-> Luboš: Na tyhle začátky bych doporučil něco typu monti systém (výroba trvá dodnes) popřípadě něco co se stále vyrábí, přeci jen š120 od Kadenu je celkem problém sehnat...
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 27.01.13 19:58:50 napsal:
→ Luboš 27.01.13 19:43:22: A není to škoda, dát mu to
na hraní? Já bych mu pro začátek dal na rozbíjení něco obyčejnýho a
tohle případně někdy později, až bude mít trochu rozum.
→ Luboš 27.01.13 19:48:02: Ta plachta je dobrá, to už dneska
na žádným modelu nevidíš. To je nějaký Volvo nebo co to je?
Rába,Madarsky
→ Luboš 27.01.13 19:43:22: A není to škoda, dát mu to
na hraní? Já bych mu pro začátek dal na rozbíjení něco obyčejnýho a
tohle případně někdy později, až bude mít trochu rozum.
→ Luboš 27.01.13 19:48:02: Ta plachta je dobrá, to už dneska
na žádným modelu nevidíš. To je nějaký Volvo nebo co to je?
Rába,Madarsky
-> Luboš: A není lepší mu koupit nějakou plastovou modernu a tohle si schovat?
-> Luboš: Ruky urazit a auta rovnou znárodnit
-> Luboš 27.01.13 19:43:22: A není to škoda, dát mu to na hraní? Já bych mu pro začátek dal na rozbíjení něco obyčejnýho a tohle případně někdy později, až bude mít trochu rozum.
-> Luboš 27.01.13 19:48:02: Ta plachta je dobrá, to už dneska na žádným modelu nevidíš. To je nějaký Volvo nebo co to je?
-> Luboš 27.01.13 19:48:02: Ta plachta je dobrá, to už dneska na žádným modelu nevidíš. To je nějaký Volvo nebo co to je?
Rába nakladni auta, vyrobeno do Madarsku.
Rába nakladni auta, vyrobeno do Madarsku.
Rodiče vytáhli synovci krabici s poklady po mě a po bráchovi, tak jsem si je vyfotil, dokud jsou ještě v celku. Snad ho přežijí bez úhony 

-> havlik: Je to autíčko ktoré vyrabalo VDI ( výrobne družstvo invalidov ) v Banskej Bystrici.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vcera som dostal od kamarata... tiez s bielou kabinou a nadstavba je ruzova a polamana... 

A konečně už mám tuhle Tatrovku na auta. Sice ne v barvách, co si pamatuju že byla ta co jsem měl, ale i tak jsem moc rád. :)
Ta černá barva už je pochopitelně místama ošoupaná a co znamenají ty nalepené papírové pruhy nevím, už jsem ji takhle koupil.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo tahle právě taky neni tak hrozně opatlaná
-> doking: tu CAS nastavbu som urobil z papiera a plastu a v podstate podla jednej fotky
rovne bocne plochy su z plast. dosticiek, rohy su z plast.kuchynskej dosky ktoru chcela zena vyhodit a zaklad podlah a vnutorne rebra su z papiera... je to v podstate moj druhy model ak neratam nejake upravy typu domalovat nieco alebo pridat antenu... moje kredo je urobit to co najjednoduchsie a najlacnejsie, ale pekne
-> Enggik: dik za link, haulera som pozeral uz predtym, ak som to neprehliadol, tak taky povrch ako potrebujem nema a okrem toho by som za to asi nedal tie prachy

-> Enggik: dik za link, haulera som pozeral uz predtym, ak som to neprehliadol, tak taky povrch ako potrebujem nema a okrem toho by som za to asi nedal tie prachy

-> roberto950: Vnitřek z obalů cigaret, ale i tohle může být dobré.
-> havlik 26.01.13 19:59:18: Výrobcem je Výrobní Družstvo Invalidů Rozkvět Banská Bystrica a kromě 120L se vyráběl i Favorit. Zajímavé je, že mám taky jednu takhle "nabarvičkovanou&quo
t; - oranžové př.blinkry, bílá př.světla, červená zd.světla, černé nárazníky, kliky, masku, nasávač na př.kapotě , křídlo zd.kapoty, místo pro zadní SPZ i výdechy na C sloupcích; ale nevypadá to tak spatlaně jako ta šedá na starých hračkách.
-> Lukaso358: pěkný děkuji tak to si jí děda vytunil barvičkama:)
tak si predsa len kupim 120 :D
-> havlik 26.01.13 19:59:18: Jak říká Flasch. www.starehracky.cz/katalo
g_detail.php?&kateg...
-> havlik: rozkvet či jak se tomu nadává, na aukru jich je.
-> MIKI : to ti tady nikdo neporadí,tady každý kupuje všechno
Záleží na tom co se ti líbí,jakýk tomu máš vztah ve skutečnosti,jestli si v tom jezdil a tak. To je čistě jen na tobě...

-> havlik: ja mam ho doma na policke
Tak sem taky vyrazil na nakupy. Původně jen pro policejní 110tku
ludia rozhodujem sa medzi škodovkami 120,1203 a fabia RS (zlta poradte ktoru je vyhodnejsie kupit 

Enggik 26.01.13 17:43:25 napsal:
→ roberto950: Kačena v 1:43?? Asi ne, ale co si pamatuju,
tak kdysi vyšel v nějakým časopise rozhovor s majitelem Foxtoys a tam
říkal, že do budoucna by i tu 805ku chtěli dělat. No, tak uvidíme.
Prozatím buď jen ta 1:87, nebo 1:35 www.zbozi.cz/?typ=nabidk. ..

Jsem zvědavej na tvůj výsledek
Když jsem viděl tu podlahu na
nástavbě, tak se mi hned vybavili Tatranky/Horalky

Na FoxToys jsem zvědavý, zatím jen úspěšně kopírují Čínu
Třeba se 805 dočkáme z Ruska, byť teď začínají cílit na Liazy...
→ roberto950: Kačena v 1:43?? Asi ne, ale co si pamatuju,
tak kdysi vyšel v nějakým časopise rozhovor s majitelem Foxtoys a tam
říkal, že do budoucna by i tu 805ku chtěli dělat. No, tak uvidíme.
Prozatím buď jen ta 1:87, nebo 1:35 www.zbozi.cz/?typ=nabidk. ..

Jsem zvědavej na tvůj výsledek

nástavbě, tak se mi hned vybavili Tatranky/Horalky

Na FoxToys jsem zvědavý, zatím jen úspěšně kopírují Čínu

Třeba se 805 dočkáme z Ruska, byť teď začínají cílit na Liazy...
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma