->HLT: máš smysl pro detail...pěkně rámečky pro SPZ na Roomsterovi a ty značky jsem dřív vystříhaval taky ale většinou byly focený ze šikma a to mě sralo
sic předohraby nesbírám tak je teď na jedný nejmenovaný benzínce Eurooil akce,pokud 30l paliva tak abrex 1:43 za 99kč....bohužel maj jen novější typy tak rozšiřuju
tak vcera jsem smirgloval na felde predni naraznik aby to vypadalo jako na normal felde.Tady pro porovnani s feldou kit kar ktera ma normalni origo naraznik z vyroby
pánové tak to já jako malej po inspiraci ve filmu Marečku podejte mi pero(jak dávaly do lázně s barvou ty secí mašiny) tak jsem vzal dědovy barvu co měl na svojí škodovku a svýho matchboxe hodil dovnitř, tak jak byl s pískoviště, pak všechnu barvu vylil a škodovku nechal uschnout na sluníčku...bohužel děda nepochopil mojí touhu mít stejnou škodovku jako měl on...dostal jsem pár facek a modelu už se nikdy netočily kola:-(.
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Heh, takhle jsem roztřískal škodovku (která se ničila kupodivu nejhůř) a nějaký noname modýlky.. si pamatuju, že tu škodovku sem vzal přes střechu - jakože se převrátila
včera som bol na morave natankovať lacnú naftu a dostal som k tomu za 99kč škodovku podla vlastného výberu od ABREXU, 1/43. samozrejme iba novšie modely od fabky výššie.ale aj tak mile. hlavne ked u nas stoja cca 15€ a vyššie...celkom fajn marketing.