skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka schéma řazení
-> Nwkt: jasnačka, po výmene prevodovky som vymenil aj nálepku. Aby som vedel ako radiť, že áno.

-> minno 23.12.06 15:58:44: Tak co, už tam máš 5q?
přece nebudeš předstírat že tam je 4q 

-> Jirik_Tuňák: já to mám převentivně uložený 

-> Honza M: to by nesedelo. predstierať sám sebe že tam mám 5q to ja nemusím, a ostatným to je šuma fuk
-> minno: sis tam měl udělat 5q

Minno:
Už asi tejden, ale dycky to zapomenu vyfotit. Ta moje hlave maková
.
Už asi tejden, ale dycky to zapomenu vyfotit. Ta moje hlave maková

no co, uz to mate niekto urobene a na aute?
byla a zas bude

-> Nemky: jj uz som si ju bol vyskusat ako to bude vyzerat a zas tak velke to nie je,take normal, ako to aj pred par rokmi este na starom skle bolo :-)
-> minno: To víš aby jsi na to viděl až zestárneš a přestaneš si pamatovat kde jsou kvalty

-> Nemky: fakt má tá nálepka priemer až 5,5cm? Som si to vytlačil a zdá sa mi to na papieri nejako extra veľké

kurna ale bolo chyb v tych mojich nacrtoch
uz je to opravene a vyzera to konecne tak ako origo, az na font cisiel, nenasiel som take pismo ako origo...
5q:

5q:
-> Nemky: no konečně, dnes jsem jel asi po dvou měsících autem který jsem dostal loni od jednoho kolegy a jak to tak kočíruju tak koukám že v rohu je taky ta nálepka ale už hodně dotrhaná, ale pruměr by šel zmeřit. tak jsem si tu na to vzpomněl. ;-)
-> minno: pohoda, melo to bejt uz vcera ale po ty posledni nocni na brigade v pivovaru sem nebyl vcera schopnej....

-> Nemky: no konecne poriadne foto a rozmery, moc dik! uz pracujem na upravach v krivkach

tak uz jsem to zmeril hodim sem dve fotky a udelam nacrtek s rozmery
So what? Kolik ist das průměr?? uz to niekto pomerajte :-)
So what? Kolik ist das průměr??
-> Rabbit: každýmu je to jedno, je to jen jeden z mnoha tisíc předpisů, který nikdo nedodržuje

-> Crestik: to se možná známe od vidění, já to v Brně táhnu pátým rokem, z toho na Purkyních tři
-> Rabbit: -> Hurdis: ano, poznali jste, máte bod, jsem na Purkyních a letos tam budu zas, třetí rok na stejném pokoju

-> Nemky: dik a nezabudni okrem rozmerov kde ju nalepit aj jej priemer

-> minno: tady je fotka z venku, kdyz pockate dozejtra tak vam dam i presny rozmery kam ji nalepit

-> Rabbit: Ja vjem. Taky jsem se ozval.
Styděl jsem se říct, že jsem to nepochopil. 

Jirik:
Já vim
. To měl bejt z části pokus o vtip (proto ten šklebící se smajl) a z části pro méně chápavé jedince
.
Já vim

-> Rabbit: Mno, když je kulového tvaru, tak ztuha ti někdo změří strany a, b, c

A víte teda někdo rozněr tý nálepky? (průměr stačí
)
Martin2705:
Tak o tom předpisu víš buď jen ty nebo se na to kašle. Auto bez toho prošlo dvě technický a nic se nedělo.

Martin2705:
Tak o tom předpisu víš buď jen ty nebo se na to kašle. Auto bez toho prošlo dvě technický a nic se nedělo.
-> Gryzly: tam sem si myslel že to je, ale nakonec jsem to našel v těch směrnicích EHS/ES
-> Martin2705: 341/2002 ?
Takže sem to našel, je to základě mezinárodních norem, konkretne homologacniho predpisu EHK a smernice EHS/ES vztahujici se na vozidla vsech kategorii Nr.60 - ovladace, identifikace ovladacu, sdelovacu a indikatoru pro vsechna kategorie vozidel, a dale smernice a dokumenty EHS/ES Nr. 94/53 - oznaceni sdelovacu, ovladacu a indikatoru.
-> Honza M: tak by to asi teoreticky nemělo projít technickou
-> Rabbit: Ten předpis se pokusim najít, je to nějakej o technický způsobilosti vozidel k provozu, má to asi milión stran a je tam přesně popsaný všechno od antény po závěsný zařízení, jak to musí vypadat, co to musí splňovat apod.
-> Rabbit: Ten předpis se pokusim najít, je to nějakej o technický způsobilosti vozidel k provozu, má to asi milión stran a je tam přesně popsaný všechno od antény po závěsný zařízení, jak to musí vypadat, co to musí splňovat apod.
Hurdis:
Hmm, to je asi fakt. Ale já sem se svim pokojem spokojenej a měnit nebudu.
Hmm, to je asi fakt. Ale já sem se svim pokojem spokojenej a měnit nebudu.
-> Rabbit: se starým jsou lepší, skříně se daj rozdělat jako lego a části využít k jiným kusům nábytku

Hurdis:
Že jo. Taky sem si to myslel. Já bydlim v novim, ale tadle pokoje se starym má pár známejch.
Že jo. Taky sem si to myslel. Já bydlim v novim, ale tadle pokoje se starym má pár známejch.
-> Rabbit 29.08.06 21:45:28: nj fotka z Purkyní, část se starým nábytkem
-> Crestik: co to tam děláš za rajóny
-> Crestik: co to tam děláš za rajóny

asi to chytilo aj mňa a idem si ju dať vytlačiť
aké sú rozmery? zmerajte ju niekto plís. a hoďte ešte niekto fotku ako vyzerá z vonkajšieho pohľadu skla (zaujíma ma aká je priesvitnosť, už si nepamätám)

aké sú rozmery? zmerajte ju niekto plís. a hoďte ešte niekto fotku ako vyzerá z vonkajšieho pohľadu skla (zaujíma ma aká je priesvitnosť, už si nepamätám)
Crestik:
To víš, že se někdo najde.
PS: Nestuduje náhodou VUT v Brně? Já jen podle foky v ID kartě. Vypadá to jak kolej.
To víš, že se někdo najde.
PS: Nestuduje náhodou VUT v Brně? Já jen podle foky v ID kartě. Vypadá to jak kolej.
-> Jirik: A neměl by jsi ještě verzi se 6q? Prosím prosím

-> Crestik: a nebo jeste lip az to budes tisknout tak mi posli ten obrazek ze kteryho to budes tisknout a ja uz si to vytisknu diky :)
-> Crestik: já bych taky chtěl :) a rovnou 2 :) na 5q . kolik za to budes chtit?
kdybych to nááhodou tiskl na samolepku, bude to chtít ještě nějaký další primitiv, který neví, jak s tou tyčí hýbat?

-> minno: super, díííík moc, pán Bůh ti to oplatí na dětech...