skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ukradená škodovka
prohledat
42 příspěvků (zobrazeno 1 až 42) od 18.09.2003 do 05.03.2013, založil/a
-> Hurdis: Taky pěkný... 

-> Vilda: O auto vůbec nešlo. Sice jsem kvůli tomu koupil vrak na díly, znovu se to opravilo, ale od té doby je v depu a stojí nevyužité. Šlo o mnohonásobně větší škody na majetku, zcizeném nářadí a vybavení. Co se týče Pčr, sami se ptali, jestli nemají přijet za hodinku znova :-)
S ohledem na místo a poslední roky, to byl stejně výjezd z mnoha. Ze záčatku v druhé polovině 90. let tam k vloupačkám ani jezdit nechtěli, že to není v rajonu. To bývali větší kovbojky. Zlodějům mědi shořela Sierra, pitbul poštvaný na dobrmana, rotvajlerem dotrhaný cigoš na pozemku...občas se jelo v noci na telefonát bránit majetek. Policii zajímalo jenom dokonání skutkové podstaty, ne probíhající loupež. 2x řekli do telonu, že na výjezd za město (2km od centra) nemají benzín.
S ohledem na místo a poslední roky, to byl stejně výjezd z mnoha. Ze záčatku v druhé polovině 90. let tam k vloupačkám ani jezdit nechtěli, že to není v rajonu. To bývali větší kovbojky. Zlodějům mědi shořela Sierra, pitbul poštvaný na dobrmana, rotvajlerem dotrhaný cigoš na pozemku...občas se jelo v noci na telefonát bránit majetek. Policii zajímalo jenom dokonání skutkové podstaty, ne probíhající loupež. 2x řekli do telonu, že na výjezd za město (2km od centra) nemají benzín.
-> Hurdis: I tak je to na hovno. Rozkopat ho na kaši je sice fajn, ale tu práci na autě ti nikdo nevrátí a vztek ti zůstane. Sice si to trochu vykompenzuješ tím že "upadne" a pak ještě 10 krát, ale taky z toho může být ublížení na zdraví. Tohle je na pikaču. A naše zákony tomu jen napomáhají. 

-> Vilda: Cca rok zpět (viz. obdobné téma zde) jsem přišel o jednoho Formana, Primu. Po vytažení z dílny po částečné mechanické G.O. byl do rána pryč. Z uzavřeného oploceného pozemku, vytržená brána kvůli výjezdu. Auto jsme našli za týden nedaleko na kraji lesa, obrané o pár dílů v ceně cca 80,- Kč za hliník. Zničený závěs PP kola o pařez, zničená elektroinstalace, rozřezaná většina hadic v motorovém prostoru.
Autem odvezli i nějaké vybavení dílny a z kanceláře počítač. Zničili co jim přišlo pod ruku. Příští víkend se vrátili pro další věci. Jeden utekl druhého jsme chytli a po "určité době" předali PČR do péče s tím, že uklouznul v koupelně, známá firma, myslím, že po půl roce ve vazbě už je natvrdo.
To už jsem myslím zmiňoval.
Toho druhého prásknul, na podzim se povedlo ho zastihnout, trošku upadnul, část škody uhradilo příbuzenstvo, aby nešel bručet.
Autem odvezli i nějaké vybavení dílny a z kanceláře počítač. Zničili co jim přišlo pod ruku. Příští víkend se vrátili pro další věci. Jeden utekl druhého jsme chytli a po "určité době" předali PČR do péče s tím, že uklouznul v koupelně, známá firma, myslím, že po půl roce ve vazbě už je natvrdo.
To už jsem myslím zmiňoval.
Toho druhého prásknul, na podzim se povedlo ho zastihnout, trošku upadnul, část škody uhradilo příbuzenstvo, aby nešel bručet.
-> Enggik: Hustý!!! v tom blbým slova smyslu.... Koukám, že někdo začal řádit a brát káry asi na sběr železa. Dost k posrání, když tam měl taťka odpojovač. Ještě větší drzost, že si pro to přišli až na soukromý pozemek 

-> VS: Dost častá varianta pro krádež škodovky.
A včera jsem se dozvěděl další supr zprávu, že byla v okolí ukradená další 120ca. Sice dlouho odstavená, ale z uzavčenýho dvora.
To člověka vážně uklidní.

A včera jsem se dozvěděl další supr zprávu, že byla v okolí ukradená další 120ca. Sice dlouho odstavená, ale z uzavčenýho dvora.

Mě tehdy v Praze u Flory ukradli to červený Garde. Během telefonátu s linkou 158 ho chytli v Nuslích.
Byla to nějaká fetka, známá firma
Byla to nějaká fetka, známá firma
-> Enggik:
Sestra měla první autíčko taky škůdku. Vínovou. Byla postavená z kostry z totálky. Jednoho krásného večera jí ukadli pitomci, kteří si s ní jeli zablbnou do lomu. A když jí dost obouchali, tak ji nechali :(
Sestra měla první autíčko taky škůdku. Vínovou. Byla postavená z kostry z totálky. Jednoho krásného večera jí ukadli pitomci, kteří si s ní jeli zablbnou do lomu. A když jí dost obouchali, tak ji nechali :(
-> Enggik: nemáš zač Jirko.rád jsem to zveřejnil 

-> oppik: Díky za zveřejnění
-> saskyn2: Forma uveřejnění je trochu zvláštní, ale jelikož v mém okolí je všímavejch škodovkářů povícero, tak jsem to chtěl na web umístit co nejdříve, ale jelikož jsem byl jak poznamenal -> bibendum30: na cestách, bez přístupu k netu, poprosil jsem o pomoc -> oppik: Možná na první pohled trochu nejasně, komu vůbec byla odcizena, ale o to jde až v druhé řadě.
-> bibendum30: Něco k identifikaci?? Co vidíš na fotkách. v intériéru nic moc zvláštního. Přední blatníky po výměně, barva na nich o něco tmavší, stejně tak zadní lemy. Prahy natřeny jakousi ,,stříbřenkou",pravý přední dveře ve spodní půlce světlejší (barva už vyšislá, po dávné opravě) na zadním čele uprostřed pod SPZ nálepka CZ. Ale ono se v týhle barvě moc eMek nepohybuje
-> Hurdis: Jóó, u aut který se několik týdnu nehýbou, tak to ,,pochopím". Ale tatík s ní byl každý den v provozu. Ráno v 6.30 přijel, zaparkoval, ještě v půl dvanáctý tam stála, když se máma vracela domů, a o půl třetí už byla Škodná pryč

-> saskyn2: Forma uveřejnění je trochu zvláštní, ale jelikož v mém okolí je všímavejch škodovkářů povícero, tak jsem to chtěl na web umístit co nejdříve, ale jelikož jsem byl jak poznamenal -> bibendum30: na cestách, bez přístupu k netu, poprosil jsem o pomoc -> oppik: Možná na první pohled trochu nejasně, komu vůbec byla odcizena, ale o to jde až v druhé řadě.
-> bibendum30: Něco k identifikaci?? Co vidíš na fotkách. v intériéru nic moc zvláštního. Přední blatníky po výměně, barva na nich o něco tmavší, stejně tak zadní lemy. Prahy natřeny jakousi ,,stříbřenkou",pravý přední dveře ve spodní půlce světlejší (barva už vyšislá, po dávné opravě) na zadním čele uprostřed pod SPZ nálepka CZ. Ale ono se v týhle barvě moc eMek nepohybuje

-> Hurdis: Jóó, u aut který se několik týdnu nehýbou, tak to ,,pochopím". Ale tatík s ní byl každý den v provozu. Ráno v 6.30 přijel, zaparkoval, ještě v půl dvanáctý tam stála, když se máma vracela domů, a o půl třetí už byla Škodná pryč

-> oppik a enggik: Vytěžena dnes či zítra, jak píše Jirka. Co se pár týdnů nehne z místa a má svá léta je v čím dál větším ohrožení. :-( A bude hůř.
Mě je momentálně taky pár škodovek ukradených, ale proto je raději zavíráme se švárou do stodoly, nejlépe do patra.
Mě je momentálně taky pár škodovek ukradených, ale proto je raději zavíráme se švárou do stodoly, nejlépe do patra.
-> Nwkt:

-> bibendum30: to by ses musel zeptat Enggíka.já jsem mu sem dal jen echo
-> oppik: Enggík je asi někde na cestách..ne?
-> Nwkt:

-> saskyn2: -> saskyn2: jasně.dal jsem to tu kamarádovi Enggíkovi.chtěl abych to tu napsal
-> oppik: Tak vzhledem k tomu že si to sem dal ty tak mě nenapadlo že to píše někdo jinej, promin ale nejsem jasnovidec, fakt nevim jak se jmenuješ a je mi to celkem jedno

-> oppik: Pokud bych jí někde zahlédl..dám echo
Nějaký znaky k identifikaci-Je něčím zvláštní-interiér atp.?

-> oppik: Tu schizofrenii bys měl léčit
-> saskyn2: proč mi to říkáš není to moje.četl jsi to pořádně kdo to píše
-> oppik: Prohlédni sběrny v okolí, do jedný to tady vozej cikáni s odtahovkou, tři auta denně za každý dostanou 2000, berou samý starý škodovky, felicie, starý mondea a podobně, když je chytěj tak je škoda do pěti tisíc a dostanou maximálně pokutu na kterou si za den vydělaj.
-> oppik: 

Krádež škodovky
Kolegové škodovkáři,zejména středočeši z Prahy-východ.Vím že šance na znovu nalezení je mizivá,ale za pokus nic nedám.Dnes někdy po obědě,byla odcizena mému otci škodovka 120L.Stalo se to přímo na uzavřeném dvoře u bytového domu v kterém bydlí v Mratíně.Muselo jít o cílenou akci na tenhle konkrétní vůz,jelikož v té době parkovali na dvoře minimálně tři další,mladší a finančně rozhodně hodnotnější.Na dvoře zůstali jen stopy po voze,za kterým musela být škodovka odtažena,jelikož otec používá odpojovač baterky a ještě navíc tajný vypínač elektriky.Pochybuji že by se to lumpíkům podařilo natočit.V tom případě by se odjezdu auta otec nejspíš všiml.Zvuk škodovky je jaksi nezaměnitelný.Bohužel hluku jiných vozidel,vzhledem k bydlení v bytovce a pohybu jiných vozů se nevěnuje pozornost.Ani nikdo ze sousedů si k naší smůle ničeho nevšiml.Jediné co víme,podle stop,že auto bylo odtaženo po hlavní silnici procházející vsí,směrem na Kostelec nad Labem.Obávám se že vůz skončí rozebrán,ale za každou informaci vedoucí k nalezení budu rád.Ale jak jsem již uvedl,šance budou nejspíš mizivé Jiří Mendl
Kolegové škodovkáři,zejména středočeši z Prahy-východ.Vím že šance na znovu nalezení je mizivá,ale za pokus nic nedám.Dnes někdy po obědě,byla odcizena mému otci škodovka 120L.Stalo se to přímo na uzavřeném dvoře u bytového domu v kterém bydlí v Mratíně.Muselo jít o cílenou akci na tenhle konkrétní vůz,jelikož v té době parkovali na dvoře minimálně tři další,mladší a finančně rozhodně hodnotnější.Na dvoře zůstali jen stopy po voze,za kterým musela být škodovka odtažena,jelikož otec používá odpojovač baterky a ještě navíc tajný vypínač elektriky.Pochybuji že by se to lumpíkům podařilo natočit.V tom případě by se odjezdu auta otec nejspíš všiml.Zvuk škodovky je jaksi nezaměnitelný.Bohužel hluku jiných vozidel,vzhledem k bydlení v bytovce a pohybu jiných vozů se nevěnuje pozornost.Ani nikdo ze sousedů si k naší smůle ničeho nevšiml.Jediné co víme,podle stop,že auto bylo odtaženo po hlavní silnici procházející vsí,směrem na Kostelec nad Labem.Obávám se že vůz skončí rozebrán,ale za každou informaci vedoucí k nalezení budu rád.Ale jak jsem již uvedl,šance budou nejspíš mizivé Jiří Mendl
Na kola aspoň dvě sady různejch bezpečnostních matic nebo šroubů... Jinak jaxem řek, garáž a venku parkovat maximálně přes den před krámem nebo před prací a ještě na co nejvíc veřejnym místě... Přes noc nikde venku... Prostě to chce co nejvíc zabezpečení, nedá se vymlouvat na to, že nemáš garáž, potom je prostě to riziko větší...
-> BlackSUN: Bol by si prekvapeny, kolki ludia ti ukradnu aj ten zbytok autoradia po odojmuti panelu... proste to vytrhnu... A to by ma zaujimalo, ako ochranit ALU-kola ??? Tie specialne matice vraj tiez velmi nepomozu, potrebujem pocut nazor inych.
->Tomáš:ten vypínač si radšej daj namontovať.Ja ho mam tiež a keď to parknem do garaže vždy to odpojím a auto je mrtve.
Na to je jednoduchý řešení... autorádio v šupliku nebo odnímatelnej panel, alarm a garáž. A nebál bych se...
-> pavel:
Ja tam ma vytvor "znacky" Audio, staci to akurat na pocuvanie info o doprave... kamos z Prahy mi chce predat Panasonic s DO za 2000 Kc, ale ja sa neodvazim to tam dat. Ani alarm, nic nepomoze, ak toho hajzla niecim naseries, tak ti to auto rovno podpali.....

22:33:21
19.09.2003
19.09.2003
Vázení, já mám autorádio znacky AAA AUTO PRAHA. Je to hruza, ale hraje, stalo me 500 kc a mam ho uz 1 rok. Tady v tomto zkurvenym state pokud chcete mit neco lepsiho jak vedle stojici skodovkar (S 100--Fabie) musite si to dat do auta, potom se na to 2 hodky divat a dat zpet to same co ma vedle stojici skodovkar. Jinak Vam to ten soused ukradne a rano Vam rekne " To sou ale hajzli " a to radio da do zastavarny nebo ho streli v jinem meste v hospode.
Tak dneska ráno mi kámoš volal, že mu přes noc nějaké svině ukradli autorádio. A to ho tam měl od soboty!!!! Je to v hajzlu
09:01:36
19.09.2003
19.09.2003
A to si ze mna robia srandu,ked som v servise povedal že chcu centrál,alarm,plavajúci kod... A takovým kurvám by sem sekal ruky.
-> Tomáš Černý: Ja sa tiez bojim toho, ze kym urobim ten alarm s imobilizerom, tak mi dovtedy moju skodulinku ukradnu
RUKY IM ODTAT !!!!!!!
Inak ako docasne riesenie by som tam tiez rad dal vypinac... mam ho dat medzi poistkovu skrinku a klucik zapalovania ? Treba nejaky specialny vypinac ? (poziadavky na max. prud, sposob spinania)
A este jedna vec, prave ma napadlo, co ak pouzijem prepinac, kde raz to bude napojene na zapalovanie a druhy raz na sirenu ?

Inak ako docasne riesenie by som tam tiez rad dal vypinac... mam ho dat medzi poistkovu skrinku a klucik zapalovania ? Treba nejaky specialny vypinac ? (poziadavky na max. prud, sposob spinania)
A este jedna vec, prave ma napadlo, co ak pouzijem prepinac, kde raz to bude napojene na zapalovanie a druhy raz na sirenu ?
pavel 18.09.03 21:28:47: hehe, nakonec si se stejne neudrzel a jeden hieroglif tam hodil, co

jinak souhlasim, prazakum ho tam (kdyz si schrastej drat, spinac a dutinku) nabastlim zadara, timto se nabizim

jinak souhlasim, prazakum ho tam (kdyz si schrastej drat, spinac a dutinku) nabastlim zadara, timto se nabizim

21:28:47
18.09.2003
18.09.2003
I na sebehorsím aute se vyplatí mít tajný vypínac. Cena 30 kc + otravovat autoelektrikáre o zapojení - cena 2 piva. Lepsí otrávit zlodeje a vyklepat promácklé dvere, které prokopne jak bude nasraný nez nemít auto vůbec. Samozrejme kdyz ji uvidím,ozvu se.
21:26:06
18.09.2003
18.09.2003
I na sebehorším autě se vyplatí mít tajný vypínač. Cena 30 kč + otravovat autoelektrikáře o zapojení - cena 2 piva. Lepší otrávit zloděje a vyklepat promáčklé dveře, které prokopne jak bude nasraný než nemít auto vůbec. Samozřejmě když ji uvidím,ozvu se.
15:17:49
18.09.2003
18.09.2003
jojo, budu chodit s otevrenejma ocima, bydlim dost blizko. Sem si vytiskl popis.
U-Geen: uz driv me napadlo, jestli by nesla udelat dalsi sekce a to ukradene Skodovky, nevim jak tady, ale pokusim se na svych strankach neco podobnyho zprovoznit, navic, aby popis prisle mailm (nejlip na mobil), vsem, co to budou mit zaskrtnuty, dulezitej je opravu prvni den, pak (kdyz se modemisti pripojeje po 18:00) uz je prakticky pozde
U-Geen: uz driv me napadlo, jestli by nesla udelat dalsi sekce a to ukradene Skodovky, nevim jak tady, ale pokusim se na svych strankach neco podobnyho zprovoznit, navic, aby popis prisle mailm (nejlip na mobil), vsem, co to budou mit zaskrtnuty, dulezitej je opravu prvni den, pak (kdyz se modemisti pripojeje po 18:00) uz je prakticky pozde
Ale jo.... u nás když byl ten slavnej Czechtek, tak kámošovi taky ukradli auto... A pak se našlo před barákem nějakýho 19ti letýho smrada, kterj nechtěl jet domu busem...dobrý ne ?
ty vole tak to jsou normální hajzli!.......

Nejaky curin se potreboval svest 20km...........

Lidi jsou normalni kurvy .... ukradnou i skodovku ... nechapu to ...

Kolegovi škodovkářovi ukradli škodovku tak kdybyste ji nahodou viděli... tady je:
www.tuning.cz/skoda120/uk radena
www.tuning.cz/skoda120/uk radena