skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pidi kolesá
prohledat
194 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 18.07.2006 do 11.03.2008, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Martin2705: 13" z brouka?
-> RON: ty jsou asi z brouka
Bracha mel pred par lety na skudce tyhle kola... vzdycky me zajimalo co je to zac
-> Milan 136: a mas nejakej kontakt?
tohle je luxus :) HTN Rennsport 8x14
bohužel jejich cena je opravdu vysoká:(

-> Rooney: mrkni do aut tam nejake jsou treba bile emko, zelene emko, nebo perko emko hnede a urco i dalsi:)
Mno chtělo by to ještě trochu nižší ten profil, nema někdo fotku jak vypadá 175/50 13" ?
-> myschaak: hmm, to bych aji bral.
Kuknu k tobě na fotky jak to vypadá
Kuknu k tobě na fotky jak to vypadá

-> Rooney: mám na kopretinách 175/60 a je to pěkný,hezky to sedí.....
Když už je tu řeč o pidi kolech
, tak jaké gumy by jste mi doporučili na otvíráky 4.5J, ted tam mám 165/70 samozřejmě 13"
, chtěl bych něco s nižším profilem 

-> TTomas: to je doma mořený...Jeden známej to umí a tohle je výsledek..
-> pipo1128: jj, přesně tohle - nádhera 

-> jerrom: nevis co je to za barvu na tech zlatych delitkach? Zda se skoro jak puvodni chromat na elektron...je to mozne? pripadne nejakej kontakt...dik

-> gim: ee, nekuka, tie gumy tak boli nahodene len tak:) neboli este sadnute a auto stoji na spalkoch
malý kola určitě, na škodovkách i na emkách vypadají super, ale musí být široká a auto snížené a je to luxusní
-> matoo: to ten limec tak brutalne kouka? nechtel bych s tim jet pobliz obrubaku...
moje skutocne ARCcka:) iba 5,5J a 185/60 R13 BarumRacing na mokro
jooj jak by som zobral teraz nejake 185/50/13

-> Mr.Din: zrovna 306 delaj problem i blby 15". kamos to mel na origo kolech s 195/55 a kdyz se nalozil tak skrtaly lemy pri kazdy dire. tydle sou sice jen 13 ale zas kolik je 60% z 220 to je dobrejch 12-13centaku. takze v tom utopis bez problemu vetsi kolo na slupce
ono se řekne malí kolečka,, tohle sou třeba 13" šířka 7 a pul palce, a na nich guma 220/60, a bylo to v tom podběhu do kerýho se vejde 16" problem

-> Sita: Jo rozteč je 130 ale nebyla
A když jsem je koupil taky byly možná v horším stavu než máš ty.Natřený stříbřenkou, jedno prasklý..Kolik Tě stály?Ty Tvý by se mi moc hodily na pick-upa

jestli mi někdy přijdou gumy tak bych sem taky mohl dát foto na autě
milan136: mas hezci no... a navic asi v rozteci 4x130 coz? Ja je koupil vicemene nahodou a za dost slusnou cenu, tak jsem je na zkousku vzal...
-> haso: To na tom golfu jsou tak 16 to mi nepřijde moc malý

-> Sita: než se mi to sem vložilo máš je tu ty...Já mám hezčí

ja chcem tiez 50kove 13kyyyyyyyy

woow pozerám celkom zaujímavé vlákno .... asi si raz prejdem kompletnú históriu fóra na virte
Ako to tu tak čítam tak musím súhlasiťže užovka na pidikolečkách vyzerá dobre .... keď som prezúval z baónov OR 34 na zimné kormorany tak som tiež zitil že na užovke sú menšie kolesá super .... síce iba 165/70R13 ale tá zmena je tam vidieť....a moderný dezén zimáku ešte viac podtrhol ten efekt .... ako písal chooki niekde na začiatku tohto vlákna fakt orgazmus .... no posúďte sami že to oproti balónom OR34 vyzerá 100násobne lepšie

Ako to tu tak čítam tak musím súhlasiťže užovka na pidikolečkách vyzerá dobre .... keď som prezúval z baónov OR 34 na zimné kormorany tak som tiež zitil že na užovke sú menšie kolesá super .... síce iba 165/70R13 ale tá zmena je tam vidieť....a moderný dezén zimáku ešte viac podtrhol ten efekt .... ako písal chooki niekde na začiatku tohto vlákna fakt orgazmus .... no posúďte sami že to oproti balónom OR34 vyzerá 100násobne lepšie

-> venca50: po roce a půl už má málokdo ty kola nebo dokonce i ty auta

tak koukám že tady jsou některý kola fakt pěkný já taky shánim 13" alu kola na rapida chci se zeptat nevíte někdo o něčemk?
-> jerrom: hm, tak to si štastnej člověk.., :) a dík..
-> Mr.Din: no je to ručně broušený, vnitřek (kde je pneu) a límce jsem pak i pucoval na soustruhu, ale taky jen šmirglem. Jinak jsou pořád stejný, protože na jejich dodělání nebyl čas, přednéjší bylo, aby auto mělo STK. A jinak, tyhle loukotě nejsou skoro vyžraný.

-> jerrom: čim si brousil ty loukotě ?? nemáš fotku aktuálního stavu ?? má ty svoje tak nějak trochu vyžraný.., něco bych s tim chtěl udělat, dík...
-> jerrom: A trochu reklamy: moje autí: www.skoda110r.cz/article.
php?id=335
-> hymla: no jemu by to bylo jedno, ale článek si můžeš prohlídnout tady: www.skoda110r.cz/article.
php?id=451
-> jerrom: nachceš kamaráda naverbovat na virt ?
-> petřík:

-> Borin: asi jako 4x130

-> jerrom: super:)
Tak ja se, taky ořidám něco podobnýhom ale v jinej barvě
kamarádovo RSko

-> Boro125L:
taky moc pekné

ja mam 5,5J 13ky melber 4x130 gumy 175/70 a som s nimi spokojny
kámoš jezdí NF 1400 na podvozku Van Diemen,a ten má taky roztěč 4x95,a nechal si dělat v Plzni nový MTX a taky na něj koukali co to chce za rozteč...
-> doctor: Pěkně debilní rozteč...