skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> MOLSO: to ses ale ještě stihl v klidu najíst a dát si 20min šlofíka ne?
-> HLT: čo mu bolo?vyzeral celkom zachovalo
dneska jsem odvezl 95ku feldu..
jedno auto co jsem měl na náhradní díly takhle vypadalo pěkně ale bylo pěkně hnilé
-> RON: chyťte ho, to je on

-> Bohyn: ty jsi ten pirát 2222 z D1? 

-> m8rinek: Jestli se tomu u vás tak říká... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebo spíš kanibalismus? :D
-> Hurdis: Jj, reinkarnace... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 20 cm prahu
-> myschaak AZNP K.Hora: Ale ne úplně, žije dál. 

-> doly120: nene,venku hned ozkoušeno kolik rejdu si můžu dovolit

-> myschaak AZNP K.Hora: Neměl si strach že si něco rozbiješ když bys víc zatočil? (o ten předek)
-> Bajou 28.01.11 18:16:24: tak mě z toho běž sundat nárazniky a vytahnout ten motor :-)
vě čtvrtek nás opustila jedna 97ka...vezla jí tam jiná 97ka

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček:
Jednak nebylo místo kam to dát + eko poplatek a navíc, že to odvezl jsme se dozvěděli pozdě. Hlavně že do jara počká ..
Ale jak říkáš teď už je pozdě brečet no
Jednak nebylo místo kam to dát + eko poplatek a navíc, že to odvezl jsme se dozvěděli pozdě. Hlavně že do jara počká ..

-> Bajou: To říkáš teda s křížkem po funuse...
-> Bajou:

-> Bajou: sis to mohl od nej koupit, pozde brečet
Tak s tímto odjel majitel na šroťák vzal si značky a šel domů pěšky. Motor byl po GO.
-> škodak 18.08.09 21:51:34: prave pre toto nechcem dat skodovki do srotu

marecko 24.01.11 20:03:04 napsal: juj az doplacu je cloveku ked nato pozerám niektoré fakt pekné favikí som tu nasiel skoda ich nepochopím tych ludí auto im sluzi a aj by sluzilo dalej este
po cca 20 rokoch sluzbi takto totalne znicit auto rasej ho predat ked ho nechcem a nech sluzi niekom inému a ni ho odje pratat do srotu no fuj hnusné
Tak tohodle fakt škoda nebyla.Byl schnilej na prach.Nemělo to cenu s tim cokoliv dělat.Neboj se že sem nehledal nějaký jiný řešení,taky nejsem zrovna s těch kdo jen tak hází auta do šrotu,ale prostě schnilýho fáčka bez stk se nezbavíš...Alespon motor as pár věcí dál poslouží.

ondie 24.01.11 19:43:39 napsal: → Frantys: Tys to rozbil !
Já ne,rozpad se sám

-> marecko: tak favoritov je este mnoho... Nie kazdy rozmysla tak ze 20 rocne auto je dobre auto.. Keby chcel toho favorita predat tak myslim ze neni tolko ludi ochotnych dat za to prachy. Je jednoduchsie a rychlejsie dat to do srotu.. Nema zmysel plakat nad kopou stareho zeleza..
-> marecko: predat ked ho nikto nechce ? hmm zaujimava myslienka ...
juj az doplacu je cloveku ked nato pozerám niektoré fakt pekné favikí som tu nasiel skoda ich nepochopím tych ludí auto im sluzi a aj by sluzilo dalej este
po cca 20 rokoch sluzbi takto totalne znicit auto rasej ho predat ked ho nechcem a nech sluzi niekom inému a ni ho odje pratat do srotu no fuj hnusné 

-> Vojťas: Kam se na nás serou..
-> afro100: Kolečko nějak nerozdejchalo zadní část se střechou
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Ještě že to mám do šrotu jen kilák..

-> afro100: Kolečko nějak nerozdejchalo zadní část se střechou

-> Frantys: Tys to rozbil ! 

-> CpEaRjHaY-průserář: vydys, sem ty to rykal, takhle se kradou kolecka :D
-> CpEaRjHaY-průserář:

-> CpEaRjHaY-průserář: cikani se muzou ucit

-> Gryzly 28.10.10 18:46:07: Ha, tý skrytý reklamy na prohnilý kapitalismus jsem si ani nevšiml..

-> Jozka: A na sedačkách to mělo z výroby trička NIKE?
-> David.: Na zpátečku je to jedno
petr s 15.10.10 21:33:33 napsal: → Pavel P..: Ale zase to má výhodu pokud potřebuješ kolečka do převodovky
to se snad jetý nedává,ne?
to se snad jetý nedává,ne?
-> 1560 11.10.10 15:13:51: / -> Quest: Asi jich moc nebylo, ale dle dobového tisku už od 10/1982, čili užovkově.
-> Zeke-ten šestý: no přibližně ale víc důkladněji...

-> Zeke-ten šestý 15.10.10 21:43:20: