skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
A kde to prosimtě je?
-> škodak: hm 78ma i s kolinskym volantem..:(
Tý okrový je škoda....

a tohle se mi libilo jak cip....jak si priroda cestičku najde...tohle na nas vykouklo po trošku tvrdším otevření dveří :-)
Jsem byl na kamošovo osobnim vrakecu...
z teto skodovky mam zadni polonapravu...je puvodne kamošoveho taty a tak vím přesne jak se s touhle modrou jezdilo....
z teto skodovky mam zadni polonapravu...je puvodne kamošoveho taty a tak vím přesne jak se s touhle modrou jezdilo....
Dostanu z kámoše takovou fotku, no bylo to tak vysral se mu motor u škodovky, odjel pracovat na hory, přijel dom a rodiče mu jen ukázali fotku jak se lisovala, někdy časem snad nahodím :( měl ju barevnou ale pěknou :(
To je TSR Czech Republic?

A kolik zhruba toho tam je ?
Tak to mohli dát na net kde sem to našel likvidaci a komplet .......:-)
-> škodak: jj, jak je ta fotka tak jakoby za těma kastlema je prostor kde ty auta stojej, a je tam všechno, nejen škodovky
A je tam nějakej dvůr kde stojej kompletní?
-> škodak: to je na ulici "Železniční" znám to tam, ale ty kastle jsou na sobě tak naházený, že jsou nepoužitelný a jsou tam pěkní židi, za mrte orezlý starý pružiny (komplet 4 kusy) chtít pětikilo je nehoráznost. Ale už pár pěkných věcí jsem si z tama odvezl a mezi tím i 742.135/6 příslušenství pro Klubka 

-> Quest: ja tma facek vidim teda plno...
něco takového už jsem viděl na živo :) ale byli tam mezi nima aj zavoriti a podobně :(
Tohle jsem včera našel na netu.........prej autovrakoviště Olomouc...:-(
Tolik našich škodovek je fůra šrotu ............chce se mi z toho .........:-(
Tolik našich škodovek je fůra šrotu ............chce se mi z toho .........:-(
-> Tom.t: Jo jasně, to byla ta hrůza co jsi mi prodal
.
Hele vůbec netuším kolik byl výkup. Já to tam nevezl. Jinak vím, že litinu jsme likvidovali před týdnem ze stavby asi za 2,80, železo snad mohlo být někde za 1,80?
Je to fuk, hlavně když je uklizeno.

Hele vůbec netuším kolik byl výkup. Já to tam nevezl. Jinak vím, že litinu jsme likvidovali před týdnem ze stavby asi za 2,80, železo snad mohlo být někde za 1,80?
Je to fuk, hlavně když je uklizeno.
-> Tom.t: tady dávaj 3kč- 6kč. podle oho co to je, jesi kus nebo jen kousky.. nebo pletivo nebo špony......
-> Hurdis: to byla ta schnilá podělávka odemě? 

kolik teď u vás dávají za plech ve šrotu ?

kolik teď u vás dávají za plech ve šrotu ?
-> Nwkt: Dalo by dost práce z něj udělat jenom spotřebáka. A to nepotřebuju. Po několika mladejch klukách byl dost zprasenej. Nic pro mě. Svůj úkol (platné doklady) bohatě předčil darováním spousty zánovních dílů, origo motoru 136, krásného interieru. Boudy žádná škoda není.
-> Hurdis: To byl na tom tak blbě?
-> banditta:
jj 

-> Kaprof-Los Koramos: myslíš můj známý pan Janeček.....jsem mu to mohl výhodně prodat...

-> Hurdis: to neva ale pochopil jsi to

-> Tomo: no už iba 2 ostali z Trenčína čo majú majiteľa ale zase robime prospešnú vec aspoň Trenčín zbavíme šrotov okolo ciest 

-> Kaprof-Los Koramos: ten není z Chlumce, ale z Nepolis 

-> stovkar: ved u vas za chvilu nic nebude ...

-> banditta: neprijel tam pak někdo z chlumce a neodvezl to?

-> banditta: čistá práce a ještě garde

-> Nwkt: musel jsem to na něčen vyzkoušet....

-> banditta: jůů kábro 

--GRED-Činpokomon :D
Už to je v poho
Už to je v poho

-> škodak: aha,ono se to eště nepřepsalo,ono dneska mi petr s psal že prej mám nějaký nesmysli v id,a nakonec se teda nějak ukázalo že se na mě přihlásil nějakej slovák a přepsal mi id,ale už sem si změnil heslo tak snad bude klid,už sem to přepsal ale jak koukám tady se to eště nějak neukázalo

škodak 07.08.09 22:34:28 napsal:
Strašně mě to dojalo......proto sem to sem dal… keby len z česka ale aj z sk a hodne tomu pomohlo aj šrotovné

Strašně mě to dojalo......proto sem to sem dal… keby len z česka ale aj z sk a hodne tomu pomohlo aj šrotovné

-> škodak: nemám páru celej život bydlim v praze

No přece v SK
No přece v SK
-> škodak: u koho?
-> škodak: no radost z toho nemam radši vidim škodovku než nejaky zkurvený "fauvé
" ale zas lepši když jich bude jezdit tretina v peknym stavu než mnohdy jezdici vraždy

U vás se taky ještě škodovky likvidujou po šrotovným?
No právě škodovky mizí rychlým tempem z Česka :-(