skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> Lamz: Když je tak Top Stav-ní, proč šla do šmelcu? 

-> Nwkt: ok
-> Zeke-ten šestý: Tak na Doksy kdyžtak
-> Nwkt: nevzal, , musis se pripomenout :D
no mistni obyvatele to zkousnou, prijede si pro to typek z vrakace a zmizi to...
no mistni obyvatele to zkousnou, prijede si pro to typek z vrakace a zmizi to...
-> Zeke-ten šestý: Co to je? Autovrakoviste Liten?
-> Zeke-ten šestý: To musí bejt místní obyvatelé štastný
btw náhodou ty věci si mi tam nevzal?

-> Vojťas: dal sem ti kladnej hlas

-> doly120: bez se lecit 

-> Zeke-ten šestý: V te hromadě je něco zajimavé?

-> Nolimit: na ty fotce ma uplne smutnej vyraz 

dneska strýc koupil felicii takze konec jedné docela(nato co zazila zachovalé) užovky

jsem byl dneska v kovošrotu.... škodovek bylo pár.. spíš fáčka a podobný vraky.. ale byla tam zachovalá bílá užovka první model, zatim stála stranou ale asi taky pujde na hromadu.
malá špionážní fotka... šrotujou to tam se všim všudy, motory a nápravy vytrhaný ven v okolních bednách.
malá špionážní fotka... šrotujou to tam se všim všudy, motory a nápravy vytrhaný ven v okolních bednách.

-> 105: Právě sem to chtěl napsat...
-> Minik03: Podle fotky...kéž by tak vypadala ta moje herka!
-> Minik03: Podle fotky...kéž by tak vypadala ta moje herka!
Minik03 10.04.10 09:52:07 napsal:
Poslouzila na hromadu peknych ND, ale karoserie byla spatna. RIP
(sorry za kvalitu, foceno pri chuzi, bez zaostreni)
coze?? vzdyt ty dvere a podlaha vypadaj luxusne
coze?? vzdyt ty dvere a podlaha vypadaj luxusne

minulej tejden jeden a tenhle tejden pošlem ještě jednoho do pecí
ve ctvrtek mi ponechala slusny zimaky a pak se vydala na posledni cestu
-> festo: dobře si trefil ty foto skoro ze stejneho uhlu ;)
-> doly120: Už bylo na čase

Koukám že se ve velkým začíná rozebírat jiná řada škodovek než je 742 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Krematorium zvířat je v Brně, ne v Pejřimově, Mlho. 

-> Pavel P..: tebe taky jednou zrecyklujou... tak jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematórium, ať víš, do čeho jdeš 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tohle se snad recykluje jako papír.... za pár týdnů si s tim pak utřeš prdel v podobě hrubého hajzlpapíru

Tak budiž jim vysoká pec lehká... 

takto vypadal po nehode!15 05 09 to se opravilo ale podlaha kantare!!!
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To se ti zda byl to uplne obic forman z 91 a musel uz jit. Byla uplne schnila podlaha okolo napravnice baly jsme se ze na prejezdu vypadne motor
Uz to pri rozjezdu mlatilo do podlahy

-> OJOUCH: alebo šerble
-> ziza 26.02.10 07:17:36: měl jsi z ní vzít aspoň tu CS-ku
-> OJOUCH: nebyl to náhodou Special line? Má tónovaný okna nebo se mi to zdá? To na tom byl tak zle, že musí do pece?
Tak nas dnes opustilo dalsi favo treba z neho bude po reinkarnaci superb

jarda.u1 04.03.10 20:48:30 napsal: → ziza: ty jsi Kladenskej?Kde tam je ten kovosrot?Toho rapida je fakt skoda
je to když jedeš z kladna směrem na prahu přes buštěhrad, je tam taková nenápadná odbočka doleva jakoby k poldovce, tak tam a furt po tý silničce ale ten pohled nejni hezkej co tam lidi vozí.. chtělo by to tam hlídku..

je to když jedeš z kladna směrem na prahu přes buštěhrad, je tam taková nenápadná odbočka doleva jakoby k poldovce, tak tam a furt po tý silničce ale ten pohled nejni hezkej co tam lidi vozí.. chtělo by to tam hlídku..

-> myschaak AZNP K.Hora: 

-> Kaprof: nic mi už neříkej....

-> myschaak AZNP K.Hora: V Rohozci stojí nádhernej valníček s kšiltem a chrom světlama mimochodem:o))
-> myschaak AZNP K.Hora: jaja, to byla ona, poslední svého druhu na podniku
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ta zelená osmimístná?jsem jí ráno potkával u novej dvorů...?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: popřípadně poreferuj s cenou pak do SZ :o) Neni to akce ani tak moje jako otce
tuhle z ty Vsi pritahnu spíš na dily pač to je Vrchlabajda ale schnila asi na sráč

-> Kaprof: jinak když bys opravdu chtěl, máme doma jednu 1500 s lpg, plně pojizdná, tak bych se poptal mladý jestli ji pustit či nikoliv
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ku*va tak to jsem pro*ral netušil jsem že má až tak na kahánku
no nic čeká mě pro jednu velet do Prostření Vsi no