skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> Lůďa:

-> Tuxik: Čemu se směješ?

-> Lůďa:

-> Tuxik: ?

tahle čeká na chatě na rozebrání... snad to do konce prázdnim stihnu. kdo by chtěl kastli za odvoz tak až bude očesaná tak mu jí dám...
-> Lůďa:

-> Peťa Klíč: neboj, nerozebirali jsme neco co by melo smysl zachranit.. tohle byly totalni vraky... kompletne jsme to rozebrali a vsechno krome kastle schovali.. takze ND budou pouzity jako organy pri zachrane dalsich skodovek

tu se to množí...

Tuxiku jseš náš člověk

taky skodovka ktera patrila jednomu clenovi virtu - tentokrate mrkvozroutovi

kdopak tohle auto pozna ? puvodne patrilo jednomu clenovi virtu

-> Lůďa: Tyjo, takovej likvidator Skodovek

-> Mr.Din: a tak to jo Bosh by asi za 500 opravdu nebyla

-> petřík: nene, to smme si nepochopili, za 500,- tu užovku.., jinak ta flexa je BOSCH...

-> petřík:On nemyslel flexu za 500,- ale že to auto (bílou Užku) koupil za 500,-
-> Mr.Din: karoflexu za 500? nemáš náhodou tu z obi? byla ve žlutý krabici? jestli jo tak mám tu samou asi 2 měsíce
-> Mr.Din: Ujde.A ještě když je štěstí,tak se nějakej ten díl prodá.A pak ty penízky může z vesela narvat do Š120 S

-> pajavlk: tak,tak, si to spočítej, třeba na ttu bílou užovku padnul jeden kotouč, a ten sme dostali zadara+ ještě 3 další, a koupil sem ji za 500,-, a 2000,- za ni dostanu, takže čistej zisk činí 1500,- kč, to celkem ujde..
-> petřík: Pravda,pravda...
-> pajavlk: a taky se na tom rozebírání můžeš plno věcí naučit.
-> pajavlk: Já na to flexu nepoužívám!Mam na to sekyrku,která má navařenou místo násady trubku.Neříkám že se na tom daj nahrabat milióny,ale nějaká ta kačka z toho je.
A něco dělat musíme,aby jsme se nenudily.
A něco dělat musíme,aby jsme se nenudily.
hoši že vám to za to stojí jestli si v dnešní době někdo myslí že si nahrabe miliony tím že bude rozebírat a vozit škodovky do šrotu tak se docela mejlí
když si tak zpětně přepočtete kolik ste zničili kotoučů, jak ste opotřebily nářadí, flexu, kolik času to sežralo a jak ste se u toho vztekali když něco nešlo, tak kolik ste utržily do kapsy ? 

-> Lůďa: Liborovi sem řikal aby sem taky něco přidal, jenže von sem choodí tak kolem 12 večer...
-> Lůďa: to je hezký že mi dycky když mi na něco někde odpovíš tak mi zároveň pošleš vzkaz žes mi na něco odpověděl ale TO UŽ NEDĚLEJ a k tvojí otázce: já mám svoje autíčko co sem rozebíral v sekci STOVKY / SARDINKA a myslim že nemá dvakrát moc smysl to sem dávat znova...
-> Lůďa: Casem neco s Tuxikem pridame....

-> Mr.Din: Koho ukacáme,aby jsem přidal nějaký fotky?