nad tym mi zostava rozum stat aj ked som niekde cital ze je vyuceny automechanik...ale inak je to auto prekrasne...

nad tym mi zostava rozum stat aj ked som niekde cital ze je vyuceny automechanik...

ale inac to fisiera moc sladko ale jednen deteil si neopustim nasavaci dura mi pride ako z peugotu a to moc nemusim snad tam nieco pekne ulaminuje 

Tak jako co bys čekal za odpověď na : Ono to prej má i jezdit to nebude šoukár...podle toho mi připadá že sis myslel že to bude nepojízdný jen že to přitáhnou, lidi se kouknou a pak to zase odtáhnou...Podle toho co si napsal mi to připomělo hlášky malejch kluků na srazech...např když viděj kapacitor a řvou : "pičo von tam má nitro to pojede jak svině"!!!
Jinak nemusíš každýmu lízt do zadku...Podle toho co napsal to byla nahrávka na smeč...viz vejš...

Tak ten byl dobrej
Prej to šoukár nebude bude s tím jezdit do Tesca na nákupy

uvazuju ze to provedu na svojem favu.. ale co me trapi to sou ty okna
psal sem i maila typkovy co mel cernyho rapida ten co byl tet v tuningu a odepsal mi ze bocni je olast ale predek a zadek je zakazkova vyroba a jedno okno 20 tis kc !!!!!!!!!!

a tešiim se moooc 

,,ale celkově vzato se přiklánim k tomu že je to brutál a že se taky těšim na to až to bude hotový .