skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mračítko na sklo a tetování a nápis na zadním
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 22.08.2003 do 25.08.2003, založil/a
Zdarec. Já jsem měl na předním okně clonítko, které šlo z černé do ztracena a bylo super. Zvenku to vypadalo u vrchu neprůhledně,ale zevnitř bylo vidět na ty semaformy v poho. Vzadu jsem měl celé černé s nápisem a policajti nic. (teda oni mě za dobu co mám papíry vlastně ještě nestavěli - ŤUK, ŤUK,ŤUK)
07:20:03
25.08.2003
25.08.2003
To je prauda, takový to naklánění. Tak si zaklapněte obě sluneční clony a nacvičte si s tím zatím "nanečisto" jezdit. hehe
Viděl jsem na jednom Peugeotu (bílém) taky clonítko na předním skle, ale považte - bylo zvenku bílé jako kasle, ale zvnitřku průhledné. Nigdá jsem ještě nic takového neviděl.

Viděl jsem na jednom Peugeotu (bílém) taky clonítko na předním skle, ale považte - bylo zvenku bílé jako kasle, ale zvnitřku průhledné. Nigdá jsem ještě nic takového neviděl.

ja mám na zadním skle dole nálepku dost velkou NO FEAR a ani na technické mi nic neřek a chlupatí už vubec nic! Na přední šibě to nevím to nic takového nemám a bráchu zatím s takovou věcí neotravovali a na technickou jde až za rok! (má červený pruh na předním skle)
20:38:07
23.08.2003
23.08.2003
Ja mam taky na prednim skle pruh, a jednou me s tim zastavili chlupati a taky nic, je fakt, ze to nemam buh vi jak siroke jen tak decentne! Ja bych to tam dal a kdyby neco tak to muzes vzdy strhnout.
Kdyz uz nekdo davate dopredu to clonitko a nejaky napis, muzu poradit vec, ktera castecne pomuze s tema semaforama: nechte ten napis vyriznout. Dela se to stejne jako na zadek, akorat ze se nepouzijou ty pismenka ale ten zbytek. Vypada to dobre a je pres to i docela videt... a jinak pruh na prednim skle tusim byt muze, ale je to limitovano myslim ze 8 procenty vysky okna...
Oki :)
V pondělí to du nechat udělat a nalepit
V pondělí to du nechat udělat a nalepit

Jo,s těma semaforama máš pravdu.?ám vpředu pruh s nápisem škoda a taky si musím dávat bacha.Jinak STK ani policajti nic neřekly,takže OK
Já mám clonítko vzadu i ve předu.Je vbarvě vozu, je neprúhledný a není zrovna nejmenší.Zatim je to v poho.Ještě když sem měl šádu tak sem měl vzadu nějakou lebku a taky v poho.
Jediny co se toho clonítka týče tak si dávej pozor u semaforu.Já každou chvíli zastavím moc blízko a pak pře clonítko nevidím na barvy.Musím se naklánět jak idiot a lede vedle v autě z toho maj většinou hroznou prdel
Jediny co se toho clonítka týče tak si dávej pozor u semaforu.Já každou chvíli zastavím moc blízko a pak pře clonítko nevidím na barvy.Musím se naklánět jak idiot a lede vedle v autě z toho maj většinou hroznou prdel

správně

2BazyPv: samozřejmě nic takového není správně přípustné (zákon prý mluví, že na skle nejsou přípustná cizí tělesa, tj. i dálniční známka ;-), ale pruhy na čelním okně má kde kdo, na zadním okně zas často vidívám reklamy služebních aut, tak bych to moc neřešil. Pokud to chceš, tak to tam dáš, pokud se ohlížíš na cajty, tak bys mohl z auta shodit téměř vše, není-liž pravda ...
Záleží na náladě typl bych. Na pruh na předním okně nic, na samolepku vzadu jak kdo. Kamarád měl hlavu NF a benga poručily strhnout :-))
Zdárek lidi
Měl bych dotaz co říkají benga hoši na mračítko na předním skle a tetování a nápis na zadním skle(uprostřed)
.
Máte někdo zkušenost ??

Měl bych dotaz co říkají benga hoši na mračítko na předním skle a tetování a nápis na zadním skle(uprostřed)

Máte někdo zkušenost ??