-> P@wlos 06.01.19 14:46:24: jj, podbehy ma uz opraveny, ale jak vidim diru nakonci te korby, tak to pod plastama bude taky vesele... a nema narazak, ale zas zajimava striska
-> Jumbo 06.01.19 13:19:21: jasne, prijde mi, ze klika jde naprazdno, budu muset vyndat sedacku a sundat ten tapec, to doufam pujde, kdyz to neni otevrene...
-> Jumbo 06.01.19 01:03:56: zatim ne :/ pravej drzi hodne, ale levej tam nedrzi vubec - teda jen v tom prolisu, musim zkusit jak psalmagor-no1 a nejak mi nejde vyklopit stena, asi neco se zamkem
Já to ani pořádně nafocený nemám. To auto bylo v neskutečným bordelu (špinavý, shnilý listí v interiéru, rozteklý bonbóny na řadičce), tak se to hned oloupalo při debordelizaci a pak už jsme jezdili bez toho
-> Jarda: ty kastlíky? Ne ty jsou úplně jiný tvarově. A není to předělávka. Materiál je stejný jako u předních, není to nijak řezaný, lepený apod. A jsou i trochu vyšší
-> Jumbo: zkousel jsem ji vyndat, uz na nicem nedrzi, ale nepovedlo se mi s ni vyklickovat :( druha je predpokladam zrcadlove, ty zadni budou muset byt o dost mensi...
Nepovedlo se mi to kvuli takovemu hlubokemu prolisu, co jde do blatniku, no a je to premrzle, tak jsem nechtel nic ulomit.
-> Jumbo: no oficiálně asi ne. Nevím o tom, že by je kdy někdo viděl jinde než na tomhle autě. Na jiném autě asi nejsou, v katalogu ani etce taky ne.
To jsou takový věci mezi nebem a zemí, třeba tady na virtu jsou k vidění 14" ATS Classic 4x130, který se taky nikdy oficiálně nevyráběly, ani v ATS o nich nic neví...
-> zdrub 03.01.19 09:36:00: To né, proběhlo to na FB, zaregistroval jsem to protože ten kluk bydlí ve vedlejší vesnici a trochu se známe. Ale bylo mi blbý ho sem dávat veřejně, nevím jestli můžu. Takže to zájemcům posílám přes SZ.
Nemáte někdo detailní foto s rozměrama, případně výkresy kapes na korbu? Ideálně předních i zadních. Zajímalo by mě, jeslti by se daly vyrobit repliky, je to docela praktická věc.
Už mám nápad, jak vyrobit repliky žlutých kožených povlaků řadičky a ručky bez nutnosti zakázkové výroby, tak uvidíme, jestli se to povede...
Mozem poprosit? Niekde som tu zachytil vyrobu zadnych okien na truckmana. Dostal sa mi jeden bez zadneho okna do ruk. Mame kontakt, orientacnu cenu? Nieco coho sa da chytit? Dakujem
-> P@wlos 14.12.18 15:23:52: alespon mtx rapid by byl toho nikdy mit nebudu a to jsou raritnejsi auta, no a kdyz vezmu pocet vyrobenejch kusu, tak raritnejsi, nez fun je i ta moje dlouha niva :)))