skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 751 až 800) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Peca: ne ne ne... Budu hodny a nebudu utracet..
Nechcete nekdo zadni dvere i s brzdovym svetlem a kridlem na Fun? Mam to kousek, muzu vyzvednout...
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicia-fun.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicia-fun.php
-> Nwkt: Já taky
Já koupil tři dny zpátky novou pravou zadní hellu za 600 

-> Jarda: Ano, ale levnejsi vymenit svetla, nez si hrat s elektrikou a davat nekam zarovky... 

-> Tomaso435 05.02.19 17:35:45: Origo Hella? Vzal bych sadu EU
-> Skury: vyhlásí, nejdřív byly za 500kus po 2 dnech za 2500kus
jinak me na Dekre rikal, ze staci vymenit to leve za mlhovkove a nekam dat couvacku... kdyz jsem se ptal, co homologace, tak rikal, ze by to slo obhajit
nekdy to proste jde a nekdy ne...

-> ondie: Jo, pardon. ;)
Pánovi jsem napsal, zda ví, co prodava, ze pro normálního smrtelnika jsou k ničemu, protoze s nima neprojde pres stk. Ale asi me vyhlasi.
Pánovi jsem napsal, zda ví, co prodava, ze pro normálního smrtelnika jsou k ničemu, protoze s nima neprojde pres stk. Ale asi me vyhlasi.

-> Tomaso435: Jestli to neni Depo,nebo DPA,nebo jak se ten růžovej číňan jmenuje,tak je to boží cena.
-> Skury: Cajk,ale rozhodilo mě to slušně.. :D
Až sem se z toho šel na Google dívat jestli neplácám hlouposti
-> Skury: Cajk,ale rozhodilo mě to slušně.. :D
Až sem se z toho šel na Google dívat jestli neplácám hlouposti

-> ondie: vím o krámu kde sou 4 pravý ... a taky vím o krámu kde sou asi 3 levý... a mám takovej vodojem že v jednom je jedno i anglický.... až bude cesta, to tam vydrží ;)
-> To all: Sorry, pánové.
Už mlčim a šoupu nohama.
-> ondie: Já ten inzerát viděl, ale popravdě jsem spíš koukal na text než na obrázky.
Pardon za mou tvrdohlavost. 

-> ondie: Já ten inzerát viděl, ale popravdě jsem spíš koukal na text než na obrázky.

-> Tomaso435: Jestli umíš kupovat nový Helly za 4stovky,tak už startuj.
-> ondie: jako fakt ? :-D heh... asi se budu muset někde zastavit :-D
-> Skury: Teda tys mi dal

-> Skury: Tak se podívej POŘÁDNĚ ?
-> Skury 05.02.19 17:22:47: ty v inzerátu jsou anglický

-> Skury: Ale to přesně v tom inzerátu je - levý s couvačkou, pravý s mlhovkou...

-> ondie: Shanim svetla z ANGLICKY verze, ne z normalni bezny zadni svetla.
-> Skury: cože ?
-> Tomaso435: Bejt to klasický,už sou pryč. Tohle je asi trošku utopie,protože si to bude hledat zákazníka dýl.
-> ondie: Ale ja chci anglicky, ne evropu...
-> ondie: za 5 docela mazec... jesi se to za to fakt prodává tak nákup po 4 kilech je zanedbatelná částka :-D
-> Skury: Tady je máš.. auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-felicia-pick-up-zad
ni-svetla-hella.php
-> Jarda: Já nemám bohužel nic na výměnu... :-/
-> Matsoft: -> Jarda: Zkusim je. Díky
-> Matsoft: -> Jarda: Zkusim je. Díky

-> Matsoft: nebo Nwkt :)
-> Skury: nebo Peca
-> Jumbo: klidne bych je vymenil za origa ve stejnem stavu :) na Dekru jsem tam dal Chinu a ty dlouho pekne nezustanou

-> Skury: co Jarda?
Nahodou nekdo nema na prodej zadni svetla z anglicky funky?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ok, myslel som si...dík
-> Jožynek : středový tunel ,stejně jako seriová felcka
Než sa pustím do prehladávania fotiek po nete tak sa najprv skúsim opýtať tu...máte niekto vo Fune origo od výroby elektrické sťahovanie okien? Kde je umiestnený prepínač popr. ideálne aj fotku originálu?

-> Mr._Nosferatu: 

-> Luky: Tak tohle je ještě dobrá cena, v autorizáku za ně chtěli 2300/kus
-> Luky: Taky jsem se na to díval... To abych rozprodal FUNa na díly a budu za to mít novu střechu...

-> Peca: chudáci puckupy. Trpí cenama a dostupností dílů jen proto, že je to stejný s Funem
(stejně jako 100 / 110r)

Nová zadní světla Hella na pickup či Fun:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Nove-zadni-svetla-HELLA-n a-Skoda-Felicia-PickUp-FUN .php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Nove-zadni-svetla-HELLA-n a-Skoda-Felicia-PickUp-FUN .php
-> Luky: nene, nwkt už ho v tý době měl doma
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ohnilej RHD s Truckmanem, to bude Nwkt, ne? 

prolejzám fotoarchiv, je tento Fun mezi virťáky? foceno v čr, když sem si jel naložit Rapida
-> Mr._Nosferatu: jo s tím se počítá
-> Luky: Na 99% bude pasovat na úchyty/závity, ale musíš dát třeba špalek mezi nápravu a podlahu
-> Jumbo 17.01.19 15:30:44: myslim, ze tam pujde, ale s jistotou taky nevim, me prekvapila jeji robustnost i oproti favo pickupu
-> Luky: tak nebudes tam mit tlumice ani pruziny... a nevim, jestli pick up nema delsi napravu...
Dá se na pickupa přidělat zadní náprava z ne-pickupa? Je mi jasný, že pružiny/tlumiče nepasují, ale samotná náprava tam půjde? Jen jako převozní k lakýrovi
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Každý je nemá...
-> Mr._Nosferatu: možný to je, ale pochybuju že by taková ptákovina zajímala v zahraničí víc než 5 nebo 10 lidí