skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 725 až 774) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
Nemáte někdo detailní fotku nasazenýho předního funího nárazníku na blatníku ještě bez toho plastovýho lemu?Potřeboval bych vidět,o kolik je ten konec nárazníku rozšířený ...prošel jsem karty funů a nikde jsem tuhle blbost nenašel.Ď
Tak už zase vrčíme... Snad na delší dobu, než posledně...
-> Jarda: Jo teď už je mi to jasný 

-> Luky 11.02.19 12:46:09: ja mluvil jen o klice vyklopne steny
to jsi spatne pochopil nebo jsem se spatne vyjadril, kaslik jsem jen celej vyndal a zamky mi v nem funguji, tak s tim zatim nic delat nebudu...

-> Jarda: lakýra se na to teprve těší (?), ale už se schyluje
Demontáž kliky z kastlíku nemá přeci co dočinění s renovací zbytku auta
Chtěl jsem to rozebrat na prvočinitele abych to vyčistil s dal pěkný spojovák. Vytočil jsem jen ty vruty zevnitř víka, čímž se celý mechanismus uvnitř víka začal pohybovat, ale vyndat do z toho nešlo. Ty jsi víko rozloupnul na dvě části?
EDIT: řešeno zde bez odezvy -> Luky 04.04.18 17:19:32:
Demontáž kliky z kastlíku nemá přeci co dočinění s renovací zbytku auta

EDIT: řešeno zde bez odezvy -> Luky 04.04.18 17:19:32:
-> Jumbo 11.02.19 11:52:22: jj, ale dostanu se tam asi az o vikendu nebo Ti ho mohu pujcit
-> Luky 10.02.19 22:22:52: jj, nic na tom neni, oproti favu tam je jen ta druha strana a jeste ten zamykaci mechanizmus, pak vahadla, aby to ovladalo jeste ty zamky zajisteni na korbe, ja myslel, ze jsi to mel uz rozdelane, kdyz to mas u lakyry
-> Luky 10.02.19 22:22:52: jj, nic na tom neni, oproti favu tam je jen ta druha strana a jeste ten zamykaci mechanizmus, pak vahadla, aby to ovladalo jeste ty zamky zajisteni na korbe, ja myslel, ze jsi to mel uz rozdelane, kdyz to mas u lakyry
-> Jarda: Mohl bys ten kastlík nafotit a naměřit?
dotaz, pasují dobře na origo plechy tyhle neorigo lamináty? - lemy, prahy....???
www.skoda-tuning.cz/felic ia-fun
www.skoda-tuning.cz/felic ia-fun
-> Skury 10.02.19 19:27:47: Nojo, blbě jsem koukal na ten odkaz - je totiž i verze těchto sponek, u nichž ten prostřední kolík nemá klobouček a jde zatlačit do té spony...
... u této verze je nutné kolík vytlačit něčím z vnitřní strany (pokud to lze). Většinou se tento typ používá pouze tam, kde je přístup zevnitř a kolík lze vypíchnout ven...
... u této verze je nutné kolík vytlačit něčím z vnitřní strany (pokud to lze). Většinou se tento typ používá pouze tam, kde je přístup zevnitř a kolík lze vypíchnout ven...

-> Jarda: ty jsi měl rozebraný celý ten mechanismus kliky? Jak?
-> Luky: asi nečekal upřímnost, dilnou nám prošli i na první pohled hezčí , a sám víš jak to dokáže rez sežrat aniž by to bylo vidět, rozborka vzdy ukazala zkázu...
-> Skury 10.02.19 19:27:47: jj, u jednoho jsem utrhl hlavicku, tak jsem ho dovnitr protlacil, jeden uz znicenej byl a dva jsem trochu zdeformoval, tak je stejne musim koupit
Problem jsem mel v ulomenem plastu kliky, asi se to nekdo snazil otevrit zamcene, kliku jsem pouzil favoritackou a ten druhej cep jsem vzal z teto funacke a rozklepal. Kratky cep, jak to ma fun, ma teda klika favorit stary typ a madlo je novy typ, ale tydle nova madla mam i na rapidu.
Problem jsem mel v ulomenem plastu kliky, asi se to nekdo snazil otevrit zamcene, kliku jsem pouzil favoritackou a ten druhej cep jsem vzal z teto funacke a rozklepal. Kratky cep, jak to ma fun, ma teda klika favorit stary typ a madlo je novy typ, ale tydle nova madla mam i na rapidu.
-> Bukaj: Jestli jsem tě pochopil dobre, tak tohle ale nepujde... Protoze ty musis ten nyt vyndat, aby se ti ta spojka zuzila a ty pak mohl tapec vyndat... Bys musel odříznout klobouček nytu, kolik pak protlačit dovnitr stěny.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: zbytečně...
Nebo myslíš že varovat ho před tím že to auto je (stejně jako všechny Funy) mnohem shnilejší než vypadá, bylo sprosté a nevhodné? Jako že jsme mu to málo chválili?
Nebo myslíš že varovat ho před tím že to auto je (stejně jako všechny Funy) mnohem shnilejší než vypadá, bylo sprosté a nevhodné? Jako že jsme mu to málo chválili?

-> Luky: von se asi urazil

Naštěstí neni schnilá a na vyvařování tam nic moc neni.
Když do toho píchneš, zjistíš že je to na totální rozborku, vyvaření a celolak

Když do toho píchneš, zjistíš že je to na totální rozborku, vyvaření a celolak

-> Jirka168: já ti nechci kazit radost, ale ta rez vzadu zamaskovaná, a vepredu lezoucí z pod lemu, to neni stav "moc vyvařování na ni neni" lamino paket je kurva

-> Jarda - zrušená registrace 09.02.19 19:12:32: Pokud to nechceš zničit a je to to, na co dával odkaz skury, tak ten středový trn zamáčkni dovnitř a ta příchytka pak půjde vytáhnout i s tapecem... 

-> Skury 10.02.19 09:01:58: jj, super, diky

-> Jarda: To klidne znic, koupis si novy... www.skoda-dily.cz/nahradn
i-dil/n91141501-plastovy-n
yt-s-cepem-skoda-28838.htm
l
Jinak musis vyndat ty nyty uprostred a pak je to jen na strane zahaknuty.
Jinak musis vyndat ty nyty uprostred a pak je to jen na strane zahaknuty.
-> Jarda - zrušená registrace 09.02.19 17:34:07: tydle myslim
mam jako trhnout za celej tapec?-> Luky: si to nahodou nesundaval? nebo StepNoFun si to nepamatujes?, omlouvam se za pouziti toho fota, ale jine jsem nenasel :/
mam jako trhnout za celej tapec?-> Luky: si to nahodou nesundaval? nebo StepNoFun si to nepamatujes?, omlouvam se za pouziti toho fota, ale jine jsem nenasel :/
-> Jumbo: tak jsem dnes stenu odklopil a kaslik vyjmul, klika mi taha dostatecne jen za jeden zamek, pod tapec jsem narval ruku a otevrel jsem to, ale chci se zeptat, jak demontovat ty stredni uchyty toho tapecu na stene? mel jsem strach, abych je pri podebrani sroubovakem neposkodil
-> Peca: Diky moc.

-> Skury: Mam to doma. Za ty prachy nemohs koupit lip ;-)
-> Peca: Pisu ti sz.
-> Peca: ne ne ne... Budu hodny a nebudu utracet..
Nechcete nekdo zadni dvere i s brzdovym svetlem a kridlem na Fun? Mam to kousek, muzu vyzvednout...
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicia-fun.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Felicia-fun.php
-> Nwkt: Já taky
Já koupil tři dny zpátky novou pravou zadní hellu za 600 

-> Jarda: Ano, ale levnejsi vymenit svetla, nez si hrat s elektrikou a davat nekam zarovky... 

-> Tomaso435 05.02.19 17:35:45: Origo Hella? Vzal bych sadu EU
-> Skury: vyhlásí, nejdřív byly za 500kus po 2 dnech za 2500kus
jinak me na Dekre rikal, ze staci vymenit to leve za mlhovkove a nekam dat couvacku... kdyz jsem se ptal, co homologace, tak rikal, ze by to slo obhajit
nekdy to proste jde a nekdy ne...

-> ondie: Jo, pardon. ;)
Pánovi jsem napsal, zda ví, co prodava, ze pro normálního smrtelnika jsou k ničemu, protoze s nima neprojde pres stk. Ale asi me vyhlasi.
Pánovi jsem napsal, zda ví, co prodava, ze pro normálního smrtelnika jsou k ničemu, protoze s nima neprojde pres stk. Ale asi me vyhlasi.

-> Tomaso435: Jestli to neni Depo,nebo DPA,nebo jak se ten růžovej číňan jmenuje,tak je to boží cena.
-> Skury: Cajk,ale rozhodilo mě to slušně.. :D
Až sem se z toho šel na Google dívat jestli neplácám hlouposti
-> Skury: Cajk,ale rozhodilo mě to slušně.. :D
Až sem se z toho šel na Google dívat jestli neplácám hlouposti

-> ondie: vím o krámu kde sou 4 pravý ... a taky vím o krámu kde sou asi 3 levý... a mám takovej vodojem že v jednom je jedno i anglický.... až bude cesta, to tam vydrží ;)
-> To all: Sorry, pánové.
Už mlčim a šoupu nohama.
-> ondie: Já ten inzerát viděl, ale popravdě jsem spíš koukal na text než na obrázky.
Pardon za mou tvrdohlavost. 

-> ondie: Já ten inzerát viděl, ale popravdě jsem spíš koukal na text než na obrázky.

-> Tomaso435: Jestli umíš kupovat nový Helly za 4stovky,tak už startuj.
-> ondie: jako fakt ? :-D heh... asi se budu muset někde zastavit :-D
-> Skury: Teda tys mi dal

-> Skury: Tak se podívej POŘÁDNĚ ?
-> Skury 05.02.19 17:22:47: ty v inzerátu jsou anglický

-> Skury: Ale to přesně v tom inzerátu je - levý s couvačkou, pravý s mlhovkou...

-> ondie: Shanim svetla z ANGLICKY verze, ne z normalni bezny zadni svetla.
-> Skury: cože ?
-> Tomaso435: Bejt to klasický,už sou pryč. Tohle je asi trošku utopie,protože si to bude hledat zákazníka dýl.
-> ondie: Ale ja chci anglicky, ne evropu...
-> ondie: za 5 docela mazec... jesi se to za to fakt prodává tak nákup po 4 kilech je zanedbatelná částka :-D
-> Skury: Tady je máš.. auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-felicia-pick-up-zad
ni-svetla-hella.php