Asi jsem rozmazlenej... prvni byla dovoz z DE a druha byla sluzebak AZNP (prvni RZ MBS).. takze obe v plny vybave (mimo klimy a oken- to co vim, tak nikdy nebylo). Ta druha byla navic v kuzi...
-> Jarda: Moje zkušenost je taková, že jich tam opravdu moc nemají. Já jsem ho teď konečně sehnal a stálo me 500 + doprava do čech. Jinak nabastlit se to dá známej si vyvrtal do obyč madla tři díry a zatavil tavnou pistolí.
Já jsem se pídil jestli dělali palubák pro praváky a pej ne. Nevíte někdo?
-> Jarda: Zkus pozorovat gb feldy a zjistíš,že el.zrcátka má minimální počet aut,stejně tak pasažérův bag.. např. i několik L&K co sem viděl má jen bag řidiče.
-> Luky 21.03.19 11:46:51: ja taky..., mam jen bag ridice, no hagusy, drevo, kasliky, kuzi, jinak nic... abs ne, klimu dodam, el.okna asi spis ne, el. zrcadla mozna jo, ale kde sehnat pravy madlo s ovladacem
-> venni: Jedna z těch socek, co měly jít myslím do bulharska a pak se tu pod cenou prodávaly dost dlouho, protože si je dýler objednal v holobytu a nakonec neodebral. A v DE to bylo prakticky neprodejný. Jako sponzorskej dar jich několik dostala například ZOO Dvůr Králové
-> StepaNoFUN: Když jsem se ptal ve škodovce (v autorizáku, kam vozíme služebáky), tak prý k tomu už ani nejsou žádné montážní rozměry, takže kdyby někdo nafotil přesnou polohu matic, pár lidem tady by to určitě pomohlo...
-> StepaNoFUN: tam koukají štefty z hagusu, nebo se tam naženou šrouby skrz střechu zevnitř? Si říkám jestli by to nevyřešila nějaká elegantní podložka pod přední packy
Přední je delší a vyšší. Na oblouk tudíž jedině funní... Prostě je to na vejšku odskočený... A je to za nesmysl (kdysi byla cena asi 7k) a nesehnatelný...