skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 3701 až 3750) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
Cestou na dovolený jsem zahlíd tu jednu v Budějkách co tu byl odkaz. A je to hnus fialovej, zbořená byla určitě, zadní vrata jiný, lamináty rozlámaný hozený na kapotě, ztuzená vevnitř. Za 65 000,- neprodají ani náhodou, možná ani ne za polovinu
-> Jarda: jo,když pickup tak jedině to,kámoš to má na feldě pickupu
-> Jarda 31.07.11 02:20:24: venkovní spodní toroid mam jiz patym rokem a primo od nej

toto me prekvapilo www.autolpg.cz/lpg_cenik.
html
Příplatek za venkovní spodní toroid 1000,-Kč.
takze uz zadna bouda s "LPG nadrzi na korbu, jak byvalo zvykem...
Příplatek za venkovní spodní toroid 1000,-Kč.
takze uz zadna bouda s "LPG nadrzi na korbu, jak byvalo zvykem...
-> myschaak AZNP K.Hora: a deasel
ten by se mi mozna hodil... skoda, ze to neni opravdovy fun :/

pár dní zpátky sem potkal jednoho žlutozelenýho

uzitkove-vozy.yauto.cz/sk
oda-felicia-pick-up-1–9-d-
fun-1096628.html
byl jsem to obhlídnout, jako stav auta není nejhorší,je to po technický,práce na tom určitě je...ale je to papírově obyč dieslovej pickup,má jen zapsáno v tp nástavba MIDI-FUN...ale má stále jen 2 místa k sezení....pro bystřejší jsem nezaregistroval štítek,lehce byla ťuknutá LP špička....
jo ekodaň zaplacená!
byl jsem to obhlídnout, jako stav auta není nejhorší,je to po technický,práce na tom určitě je...ale je to papírově obyč dieslovej pickup,má jen zapsáno v tp nástavba MIDI-FUN...ale má stále jen 2 místa k sezení....pro bystřejší jsem nezaregistroval štítek,lehce byla ťuknutá LP špička....
jo ekodaň zaplacená!
dneska další ale hodně bídnej stav(už tu ode mě je ale byla předtim zaplotem)má v háji komplet zadní vrata

dnes v Havl.brodě, pěkný kousek na bílých větších alu, foto jsem nestihl

dneska jedna kousek od strašnic,už sem jí viděl podruhý
pak jednu žluto-oranžovou ale bez foto
a jednu s boudou co má po stranách jakoby trojůhelníkový okna
pak jednu žluto-oranžovou ale bez foto
a jednu s boudou co má po stranách jakoby trojůhelníkový okna

Max 25.07.11 07:00:21 napsal:
v pátek jsem potal jednu na kraji MB. celá černá+oranžový detaily. Moc
se mi líbila. není někoho odsud ?
to je známý , na virtu není , pořídil ji na jaře bouranou a zbídačenou , zaplať panbu že zní udělal alespoň toto .
krádký HARD-TOP je samodomo , ale auto je člena Felicia Fun klubu je dobře vidět na fotkách z prvního srazu .
Apple prosím o číslo barvy , děkuji
v pátek jsem potal jednu na kraji MB. celá černá+oranžový detaily. Moc
se mi líbila. není někoho odsud ?

to je známý , na virtu není , pořídil ji na jaře bouranou a zbídačenou , zaplať panbu že zní udělal alespoň toto .
krádký HARD-TOP je samodomo , ale auto je člena Felicia Fun klubu je dobře vidět na fotkách z prvního srazu .
Apple prosím o číslo barvy , děkuji
v pátek jsem potal jednu na kraji MB. celá černá+oranžový detaily. Moc se mi líbila. není někoho odsud ?

dnes nejakej mini hardtop, ta felda fun se mi diky tomu mnozstvi nastaveb zacina cimdalvic libit 

-> Nwkt: Tak dobrej zaklad by to byl, co si buedem povidat, ale to by cena musela byt drobet jina, pokud je to nekde rezavy a blbe strikany...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak to je tragický
ono to bylo divný, že se tak dlouho neprodala. Tak už víme proč

-> Nwkt 20.07.11 10:25:12: To je jasny, kdyz se to neproda ani za 72, tak je nutny dat cenu 85
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.07.11 10:23:51: Tyjo a z fotek by clovek rekl, ze je naprosto luxusni...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.07.11 10:23:51: Tyjo a z fotek by clovek rekl, ze je naprosto luxusni...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : K obhlédnutí o víkendu Litvínov, v týdnu Praha, případně na nějakém brzkém sraze. Pár fotek kdyžtak udělám až bude lepší počasí.
-> FORM: mně automaticky píšou jen 5ti místné pokaždé na technický
-> jerrom: Napsal to tam sám iniciativně, tak přeci to neodmítnu. Když jsem byl před lety s rapidem, říkám, že nevím, kolik má najeto, ale že na tachometru je 70 000. Kouknul na to a zapsal 170 000 

-> FORM: Tak co nějaký foto? Kdy a kde bude k obhlédnutí?
-> jerrom: To je jedno, jestli to sedí nebo ne, má tam napsat stav počítadla (však se taky ta kolonka jmenuje), ne kolik mná auto najeto. Takže nevím, kde by vzal u škodovky šest čísel. Je to blb, protože jemu nepřísluší posuzovat, jestli to auto má 70, 170 nebo 270 tis. km.
-> maca 20.07.11 15:23:18: Ten už tu byl.
-> Nwkt 20.07.11 10:25:12: Neprodal, teď zkouší štěstí jinde. Je to 100% on. Technickou má asi do ledna a bez velkých investic jí asi neprojde.
-> Nwkt 20.07.11 10:25:12: Neprodal, teď zkouší štěstí jinde. Je to 100% on. Technickou má asi do ledna a bez velkých investic jí asi neprojde.
-> mb136gl 21.07.11 22:05:16: Řekl bych, že tu nebyla. Ale ta stříbrná je hnus, stejně jak ta černá korba.
-> FORM: to čumím, že ti tam napsali ten stav km. Mě když jsem jel s eRkem po renovaci a řekl, že mám najeto 30 km, tak se mi vysmál, že to je blbost a napsal 100 030...
-> Syny: Jojo, cuceli, byli to docela fajn lidi se vztahem ke skodovkam, jeden zavodil leta na facku a ted jezdi fabie. Tak jsme pokecali, ukazal mi fotky, seridil svetla, prohlednul to, omeril a jel jsem zase o dum dale.
Stihnul jsem uz jen naplnit klimu, na geometrii musim zitra.
-> Mirek MBG: Pravdu mas, je to tam.

-> Mirek MBG: Pravdu mas, je to tam.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: aha, díky, zase vím o něco víc, díky a snad mi zítra lakýra něco poradí
-> FORM: gratuluju a přeju hodně šťastných kilometrů - ještě zapomněli doplnit nejen "osobní automobil speciální" ale ještě navíc "pro volný čas" - teda alespoň já tohle mám ve velkým TP

-> FORM: gratuluju a přeju hodně šťastných kilometrů - ještě zapomněli doplnit nejen "osobní automobil speciální" ale ještě navíc "pro volný čas" - teda alespoň já tohle mám ve velkým TP

-> FORM: To asi cumeli na TK co to tam maj za kousek, co? :)
-> Nwkt: "Osobní automobil speciální", asi se jim s tím nechtělo vypisovat
-> Pavel P..: Díky za pomoc

-> Pavel P..: Díky za pomoc

-> FORM: gratulace... ty ujeté km jsou super

-> FORM: A neni druh vozidla speciální?
Tak FUNka již brázdí české silnice. Prozatím ujeto 30 km bez potíží, začínáme si na sebe zvykat. Chybí dořešit pár drobností a budu spokojen.
Nesledujem to tu pravidelne tak neviem či tu už bola podobná... čo poviete ?...
www.autoscout24.cz/Detail s.aspx?id=bj2cxpr...
www.autoscout24.cz/Detail s.aspx?id=bj2cxpr...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak dávej)
-> myschaak AZNP K.Hora: majitelům FUNů SZ

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jaká je ta druhá!
-> Mirek MBG: zlutá je totiž barva dle WV,ale normálně dohledatelná, tu druhou sem sušenkovi psal, je to ze škodováckého vzorníku

-> Sušenka: taky si nechám na FUNa míchat obě barvy u známého, protože v barvách-lakách na mě koukali jako na blázna, cože to vlastně chci za barvu, protože podle Žluté FUN (A8A8) nenašili nic....a to to auto viděli a měli s tím neřešitelný problém, takže v pondělí jedu ke známému a zjistím to přesně co je to za čísla barev. 

-> suri: Nj, tu světlou vím, ta se dá najít...
-> Sušenka: zn: A8A8
Žlutá FUN
Yellow FUN asi tá svetlá , tmavú neviem
Žlutá FUN
Yellow FUN asi tá svetlá , tmavú neviem
Tak opět obligátní otázka - už někdo ví, pod jakými kódy se dají sehnat barvy na Funa - zejména ta tmavá? :P
Jinak Funka zůstává doma, takže v srpnu o dovolené "defunizace", takže plasty dolů a může se začít opravovat :-) Rez je zlo...
Jinak Funka zůstává doma, takže v srpnu o dovolené "defunizace", takže plasty dolů a může se začít opravovat :-) Rez je zlo...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to máš pravdu, ale jenom 1.6 např. o 1.3 nebo 1.9 D moc často nezavadíš 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: zajímavě řešenej přední nárazník....
další, dyť toho je jak hnoje aukro.cz/felicia-fun-i172
2567623.html
-> Nwkt: To je tuším starší provedení nástavby, k němu se na místo křídla nasazovala jen nalakované lišta z klasického pickupa.
-> maca: Divná nástavba, nemá křidýlko
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A já myslel že se prodal, v Jaroměři byl naposled za cca 72