-> Nwkt: prave pisou vada motoru :( a s 1.6 nemam zkusenosti, byt to 1.3, tak bych se toho nebal, to bych tam na 99% zprovoznil, kdyz bych byl pripravenej :)
pres fagaras to tahnout na lane by byla zajimava zkusenost :)
a jedno velky plus, v Rumunsku skodovky nehnijou, narozdil od Dacii :) videl jsem tam 5 feld a zadna nemela shnile 5.dvere ani lemy... ten fun vypada celkem slusne i okolo tlumicu
Koukám Turecko, nejspíš Istanbul SPzka toho Funu. Kolikrát je to zajímavý, kam až se škodovky dostaly a jak dlouho tam třebas ještě vydržely jezdit. V úplně jiných podmínkách než v ČR.
-> RON: tuhle jsem něco hledal na protlaku a narazil sem na galerii majitele tohodle vozu , dotyčný byl na výměnném studijním pobytu v rámci projektu Erasmus ( jestli to je teda on SPZ si nepamatuji )
17:23:22 31.01.2013
Jarda - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tjn, je to jeste nejake nedodelane... :)
-> m8rinek: No prave - my mu zdrhnem :-D Ale v rocniku pod nama je hodne propadliku, ktery zna, takze nebude alespon sam :-) Schovame mu matrose na zkousky...
16:00:08 17.01.2013
m8rinek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no řekl bych, že Ondra letos nekončí :D.
15:59:27 17.01.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
-> m8rinek: Nojo no, ale letos koncime (snad :-D). Z tohohle pohledu je to skoda, pac vzdy kdyz nekdo odesel z rocniku, tak to byl dobrej clovek...
15:56:45 17.01.2013
m8rinek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Oderazmil se docela rychle, ale tak snad už jen 1/3 roku
15:45:00 17.01.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
-> m8rinek: Skoda, ze se Ondra nepochlubil co maj v planu. Jsem se divil, proc nechodi do skoly.
Dnes ráno jsem viděl jednu Funku jak si to frčela v levým na cca 170 km dálnice D-1 Mezi těmi šedými,stříbrnými a černými auty v té tmě zářila jako přízrak. Kdo to byl?