skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 2028 až 2077) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
Mno jsem zvědav jestli z toho udelas FUNa, nebo jestli si odepsal dalšího funa...
-> sramot : ale co ta spodni rovna vyztuha, ktera nejde koupit?
-> P@wlos: prahypasuju s tym nieje problem
-> sramot : Jak si řešil prahy? Když jsou úplně jiné??? jak tam dáš laminátové prahy? 

-> P@wlos: áno druhá kasna
-> Mr._Nosferatu: NN, nemam moc čas na net... :-/
-> P@wlos: To to nesleduješ ? jeden z nekomentovanejších funů
-> sramot : si měnil kastli??????

-> Vojťas: to byla právě pointa Formova komentáře

-> FORM - zlomená ojnice: a přitom všichni očumujou tvýho Funa 

Ale jinak Fiat byl krásný stejně jako většíia dorazivších vozidel. Toto setkání má moc příjemnou atmosférů, doporučuji příští rok jeho návštěvu.
Ehm, povšimněme si popisu fotografie - Lukáš Hron: "Malý fiátek budil vedle majestátních rollsů pozornost."
auto.idnes.cz/foto.aspx?c =A150525_...
auto.idnes.cz/foto.aspx?c =A150525_...
kde je žlutá bekovka?

-> Dieter Bonrath: Nooo, už mi chybí jen žloutenka :-D
-> FORM - zlomená ojnice: A jak mu to tam sluselo :-)
-> FORM - zlomená ojnice: tahle byla taková už trochu zchátrálá... žádná leštěnice jako ta tvoje :-)
-> Pavel P..: Já ne, já byl s FUNkou na srazu Rolls Royce klubu :-)
Kdo parkoval včera ráno se žlutou FUNkou v Týnci n. S. u Lidlu na parkovišti? 

-> Thomas: chudák 

jedu si takhle za Liberecký vlakový nádraží kde parkujou nádražáci,vlakvedoucí,str
ojvůdci a průvodčí a říkám si hmm celkem hezkej Fun.....po příjezdu blíž si řikám že tu něco nehraje......
Tak a je doma... i přesto že to Tomaso zhanil jak mohl, tak jsem nadmíru spokojený!!! skoda-virt.cz/cz/.../1114
3-p-wlos-fun
-> maca: a jo pravda 

Už ho sem sice Lokaj dával, ale když už jsem kvůli němu vytáhl telefon a vyfotil ho...
-> Skury: a navíc je auto připravený na vytvaření, takže asi budou nutný nějaký formy :-/
-> maca: Právě...
-> castrol: za 30 by byla funka dávno pryč.....
-> Skury: celkom cukrík a ta 30
zelenáč s pláštěnkou www.mobile.de/cz/.../2078
70030.html
levnejsi s plastenkou... www.mobile.de/cz/.../2068
64527.html
černoušek www.mobile.de/cz/.../2095
20485.html
-> Cába:
neříkám nic

-> dna69 - ty mas z funa jenom nalepky a budiky, takze tim padem sem taky nepatris

-> aDAm: Toto téma je o Felicii Fun. A Felicia Fun se od běžné Felicie Pick-Up liší především druhou řadou sedaček. Takže pokud toto ta Fabie nemá, nemá to s Funem nic společného a nepatří to sem.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : počkej počkej to jako FUN == výsuvná druhá řada sedaček?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hodně vecí, FUN - auto pro volný čas, tohle je podle mě taky auto pro volný čas (jako 90% jiných aut)