skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1061 až 1110) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Peca: mám ho tu v práci takže ak to má kto vziať nie je problém
-> suri: ten bych bral, kdyztak SZ ;-)
-> Nwkt: to nemám , toto som zachránil pred šrotom tak to tam môžem vrátiť
-> suri: Já bych radši plech na pozici 16 

Možná hledáme logiku v něčem, kde není. Prostá liknavost a dávali tam, co zrovna bylo na skladě...
-> Peca 17.10.18 08:06:07: netuším, to bola len taká úvaha..

-> Jožynek : Tímpádem Němci rádi "kolotočářské polepy"? A Angličani a Češi jsou víc na klasiku 

-> Peca 15.10.18 20:19:08: ja mám 1.6...a nebude to napr. podĺa krajiny určenia? Moje je pôvod D, Havlíkove myslím tiež...
-> Jožynek : A motorizace? Davalo by smysl, kdyby to treba davali na 1.3, kdyz je to nemlich to samy, jen zluty. Ale uz jsem to videl i na 1.6ce
-> Peca 15.10.18 19:47:06: mám ich v aute, ale popravde som si tiež myslel že je to nejaký hand made tunning..
-> Jožynek : Jojo, a upřímně je to dost takový, no divny
-> Peca: jo o dvou typech už jsem taky četl, ale nevím podle čeho se to dělilo
-> Peca: když si vzpomenu to vyfotit tak můžu
-> havlik: Muzes sem pls hodit detail?
-> Peca: tyhle mam já v autě, taky jsme si myslel že to je nějaky homeprc
Jednou jsem u Funa narazil na tyto budíky, a měl pocit, že je to domácí tuningový polep klasických budíků. Teď jsem je ale viděl i jinde; to vážně dostávaly 1.6 dva typy stupnic budíků? Viz náhled stupnice na 1.3, který je na 1.6 Funu. Klasický 1.6 ale mají přece stupnice jakoby z oktávky, jiný font i strukturu intervalů čárek hodnot.
-> Peca: předražený jsou všechny Funy 

-> Peca: tiež to takto viem z "počutia"..
Někdo z klubu Felicia Fun mi říkal, že dieselových Funů bylo vyrobeno jen něco kolem 60ti kusů. Je to pravda? Minimum je také 1.3 a drtivá většina co šla pak i na vývoz, jsou nejsilnější 1.6ky.
-> Nwkt: Uvidíme... No hlavní věc proč jsem to sem dal, není ani tak cena, ale zajímavá barevná kombinace laku. Mě by nikdy nenapadlo dát k šedé/metalíze oranžový doplňky. A ve finále, no viděl jsem už horší...
-> Peca: Ono se to vyšplhá tak na 1600
-> Nwkt: Četl jsem to taky, ale porad mi ta cena přijde dobra, u nás by to nikdo nepřiznal a ještě prodával aspoň za dvojnásobek
-> Peca: Unfortunately some one has done a very good job of hiding the rot
-> Luky: 

-> Jarda: .... což je v dnešní době dobrý poměr cena/ výkon
-> Peca 04.10.18 07:46:19: ani bych nerekl, pod plastama to bude jako Tvoje, mozna horsi

-> Jarda: FUNka se s klimou nikdy nedělala. Jak psal NWKT - není pro to moc důvod.
FORM ji dodělával. Bohužel až po laku, takže řezal do nově nalakovaný kastle. Pro klimu je totiž potřeba v karosérii o díru víc.
-> peter13789: Viz výše - asi se nikomu moc nechce řezat do kastle.
FORM ji dodělával. Bohužel až po laku, takže řezal do nově nalakovaný kastle. Pro klimu je totiž potřeba v karosérii o díru víc.
-> peter13789: Viz výše - asi se nikomu moc nechce řezat do kastle.
-> Peca: ja mam na predaj takmer 2 kompletne klimy a nikto to nechce
-> Luky 20.09.18 11:32:59: bylo jich cca 20x min, tak by melo stat 20x vic ne? :) ja mam 2 MTX a funku jsem nebyl schopnej sehnat :) tadle by se mi libila, ale zas ji nemam kam dat

-> Syny: a za MTX ne?
(to je sice trochu nesrovnatelné auto, ale zase cena je taky někde jinde)

(to je sice trochu nesrovnatelné auto, ale zase cena je taky někde jinde)
Tyvoe to jsou docela brutus ceny, za ty FUNky

-> Jarda: klima do toho je nesmysl, nemám ji ani v cabriu 
Cena pěkná, zadní podběhy nebudou nic hvězdného, ale na dnešní dobu fajn nabídka

Cena pěkná, zadní podběhy nebudou nic hvězdného, ale na dnešní dobu fajn nabídka
-> Jarda - zrušená registrace 20.09.18 08:24:06: Nevím o tom, ono taky k čemu, vyklopíš stěnu a máš přírodní klimu. Jenom FORM si jí tam dodělával
-> Jarda: To netuším, obecně 1.6ky ji měly celkem často, měl jsem i pickupa 1.6 s origo klimou, ale u FUNky netuším jakým to bylo pravidlem
-> Peca 20.09.18 08:12:01: i pekna vybava, akorat nema klimu... Delala se vubec s klimou? S klimou ma myslim jen Form
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 17.09.18 21:47:35: jj, tak lepsi 2x, nez vubec

-> Jarda: suri to pise s otaznikem

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 16.09.18 22:50:12: pod Tebou to psal uz suri
me taky kolikrat fascinuje, jak neco napisu a o radek vys to nekdo napise znovu nebo se k tomu diskuzi dojde o 2 stranky dal
treba o tom kilu... to si pak clovek rika, ze se snazi zbytecne poradit

me taky kolikrat fascinuje, jak neco napisu a o radek vys to nekdo napise znovu nebo se k tomu diskuzi dojde o 2 stranky dal

-> suri: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: dakovala..

-> Jožynek : rám čelniho skla po bokách
-> Jožynek : popri čelnom skle?
-> Peca 14.09.18 15:24:36: hrozný