Luděk má recht

. Tišťák u Fava je zlej sen. Soused má autopůjčovnu a Favy 3. A 2 Kamoši ho mají taky. Jeden je Blue ´94 a druhej Silver Lejno ´93. Každou chvíli jim zhasnou světla, každou chvíli jim v zatáčce svítí couvačky, každou chvíli jim svítí a blikají zadní světla jak na diskotéce, v jednom kuse to má někde blbou kostru a to je to narozdíl od škodovky povětšinou pěkně schovaný v interiéru (neřikam že všechno). Na všem naprdelený relátka, který jsme už všechny vyměnili, páč se všechny vysraly. A kdo má ten podělanej tišťák furt proletovávat, proletuješ jedno a za měsíc se vysere druhý. Soused to dělá v jednom kuse a nebo to rovnou mění. Klasika, vyklopí panel, odpojí kejbly a bere si to domů ke kafi a "Chcete být milionářem".

Aby za sebou porád člověk táhnul 100 kilometrovej buben s kabelem od prodlužovačky a pájku

.
To je mi raděj milejší škodováckej humpoláckej vypínač, tlustý dráty, poctivý svorky, nástrčky a očka, který neodejdou ani vystavený povětrnostním vlivům. Letitý bakelitový konektory který přenesou i velkej proud bez relé aniž by přestaly po 20ti letech svítit. A pak mi ani nevadí že všade čumí šrouby a dráty, který se daj mimo jiné zakrejt. Takže já bych to tak žhavě s tou kosmickou inštalací ve favu neviděl.