Kontrolka ABS

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 17.07.2003 do 22.07.2003, založil/a
řadit dle data
17:23:36
22.07.2003
Luděk má recht 38 . Tišťák u Fava je zlej sen. Soused má autopůjčovnu a Favy 3. A 2 Kamoši ho mají taky. Jeden je Blue ´94 a druhej Silver Lejno ´93. Každou chvíli jim zhasnou světla, každou chvíli jim v zatáčce svítí couvačky, každou chvíli jim svítí a blikají zadní světla jak na diskotéce, v jednom kuse to má někde blbou kostru a to je to narozdíl od škodovky povětšinou pěkně schovaný v interiéru (neřikam že všechno). Na všem naprdelený relátka, který jsme už všechny vyměnili, páč se všechny vysraly. A kdo má ten podělanej tišťák furt proletovávat, proletuješ jedno a za měsíc se vysere druhý. Soused to dělá v jednom kuse a nebo to rovnou mění. Klasika, vyklopí panel, odpojí kejbly a bere si to domů ke kafi a "Chcete být milionářem". 1 Aby za sebou porád člověk táhnul 100 kilometrovej buben s kabelem od prodlužovačky a pájku 40 .

To je mi raděj milejší škodováckej humpoláckej vypínač, tlustý dráty, poctivý svorky, nástrčky a očka, který neodejdou ani vystavený povětrnostním vlivům. Letitý bakelitový konektory který přenesou i velkej proud bez relé aniž by přestaly po 20ti letech svítit. A pak mi ani nevadí že všade čumí šrouby a dráty, který se daj mimo jiné zakrejt. Takže já bych to tak žhavě s tou kosmickou inštalací ve favu neviděl. 36
14:53:04
22.07.2003
Luděk
2Vici: šak Ty vůbec Škodovkám nerozumíš,neb pořád jenom protěžuješ předohraby40
14:24:04
22.07.2003
CHIP
2Vici: No kdyz rikas dopredu tak dopredu, ale opravdu jenom o malilinkatej krucicek ... ja osobne bych rek, ze elektrika ve favoritu je pekne na h.... , tohle je ovsem pouze muj osobnu nazor....
13:32:58
22.07.2003
Vici
ten tistak neni nejlepsi. ale furt tezky krok dopredu proti elektrice ze skodovky :o)
13:00:43
22.07.2003
Max
no ovno fávo...ty tišťáky tam stály za to......ta pojistková skříňka...to je něco...
08:58:49
21.07.2003
Možná si to někde čuchá, nebo je tam nějakej blbej spoj na desce a pak to svítí. 9
20:58:47
20.07.2003
Max
Jak píše Vici,bylo to na vývoz...taky jsem se podivil když jsem to zjistil dobách,když jsme měli formiče.

Nebo se ti mohlo někde něco dotýkat a probíjet....eletrika je někdy pěkný svině :o)
17:12:35
18.07.2003
Ok dik za informacie. Ta kontrolka uz je von. Pochybujem ze ten Favorit ma ABS. Mozno ze to bude fakt nejake "uzivatelska" kontrolka. S pozdravom Flico
13:02:04
18.07.2003
Vici
no jo skodovka proti favu ma tu kontrolku brzd fakt skvele vymyslenou, jen co je pravda:o))))))))))))) ve favu cervena kontrolka sviti pokud ti ubude brzdovky v nadrzce pod urcitou hladinu, tak to ma kazde normalni auto. cose tyce te kontrolky ABS tak je u novejsich moidelu uplne nalevo, a je zluta. favo s abs pry existovaly na vyvoz ale ja jsem ho v zivote nevidel. stejne jako favo s klimatizaci. co se tyce te kontrolky, normalne nebyva pripojena vubec nikam - tj. z konektoru z palubovky z pozice odkud by mel jit nekam drat od tehle konrolky proste nejde nic nikam. takze v tom musel nekdo rypat a buh vi co tam pripojil.... ja tam mam treba pripojene + od vetraku chladice...
11:25:24
18.07.2003
KamilX
Zdravím, neví co si představuješ pod kontrolkou od ABS ve Fakeru,ale budiž :) U Škodovky se někdy stane, že když prošlápneš moc brzdovej pedál, sepne se spínač kterej je dole u pedálu aby tě dal najevo, že bude nejakej problém s brzdama. (např. nedostatek kapaliny) Kontrolka pak pořát svítí dokud ten spínač ručně nerozpojíš. Tak nevím jak u Fakera......
10:18:25
18.07.2003
Luděk
2flico: předpokládám že ABS tam není,takže je to použe elektrická záležitost,je otázka,jak je zapojený přístrojový štít,šel bych měřákem po kabelu,teda nejdřív okometricky po tišťáku na přístrojovce od žárovky k patici,pak podle čísla drátu do pojistkový skříňkya někde to tam určitě bude zkratovaný.
22:00:04
17.07.2003
Boss
To mi řikej že do favorita se někdy dávalo ABS?Tak to mi teď teda zbořilo všechny životní jistoty...

Teď je otázka,jestli tam to ABS opravdu máš..tak pak nejspíš bude něco pokaženýho že..nejspíš čidlo u kola nebo co já vim..No a pokud nemáš,tak z toho vyšroubuj žárovku a máš klid..:o)))
20:42:35
17.07.2003
Zdravim. Mal by som jeden mensi proble. Na jednom Favorite stale svieti kontrolka ABS aj po vypnuti zapalovania. Nevieto cim to moze byt. S pozdravom Flico
Extreme Tyres