skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Matchbox 130LR
prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 05.08.2002 do 17.01.2005, založil/a
Tak ten model Škody 130 LR mám taky. Ale už toho trochu zažil tak jsem mu musel dat novej lak.
-> Ondra: Tak to se máš čím chlubit

Joo, tak tuhle Škůdku od Matchbou mám taky. Bydlím v šuplíku v sedmém patře a když mi bylo pět, tak jsem si s ním házel z okna dolů. Ale je celkem zachovalej :)
JJ taky si rvu vlasy, ze jsem to nechal rodice nekdy v 15ti vyhodit. My mely ty modely 2. Obe uzovky, oranzova a zelena. Uaaaaaaaaaaaaa

Tomáš Černý: Přesně, to je ta co mám já
. Ještě tak ukecat manželku a pořídit si k ní originálek...

19:52:42
21.03.2003
21.03.2003
gear: kdybys me tak ted videl, jak si trham vlasy, ze jsem tuhle skodovku nekam jako malej zahodil, jedno se rozbila a tak sem si s ni prestal hrat a vyhodila se. Ted me to strasne mrzi. pravda, pamatuju si na ni jen matne, ale myslim, ze to byla uze, cervena, tak 30cm dlouha a mela na ovladaci zeleny tlacitka a takovej volantik. Mluvime o tom samym?
na tom zivoete je nejsmutnejsi, ze clovek nikdy nevi dopredu, co bude mit za 10, 20 let cenu
na tom zivoete je nejsmutnejsi, ze clovek nikdy nevi dopredu, co bude mit za 10, 20 let cenu

Mejdla, něgdo je pracháč el maksimáles a má pět

Samozřejmě. Někdo je socka a má prachy jenom na dvoje dveře, někdo má na čtyři.
Luděk: počet dveří je správný!!!
viď U-Geene

2Machoň:dráž jo,ale jenom vo fous,páč já jako malej kluk jsem za ten model dal skoro všechno co jsem měl a kdyby to bylo dneska,tak mám majetek za pár 000 000.Je to nejkrásnější model od Matchboxu,neb je to Škodovka (škoda jenom toho velkýho počtu dveří)

to já mam zas doma 120gls na baterky, ovládanou bovdenem, heč...

11:36:55
21.03.2003
21.03.2003
Machoň
Tak modýlek Škoda 130 LR jsem nesehnal, tak jsem si pořídil originál. Škoda, vyšlo to asi o trochu dráž.
Sem tak přemejšlel, do kastlíku osvětlení zářivkou, podstavec otáčenej pomalinku dokola motorkem a na podstavci dokonalá kopie auta.
Ale kastlík je pak v prdeli..... :o)
Ale kastlík je pak v prdeli..... :o)
09:19:01
14.08.2002
14.08.2002
jo kopie autíček se mi líběj taky - v trábošovi mám taky hned dvě - jeden jsem dokonce dělal tak, že sem ho kompletně přelakoval (včetně detailů) a na lejzrovce vytisknul i SPZ a přelepil :-))),, pak sem taky udělal diody do světel - a mám to připravený tak, že když bude levej přední blikat tak bude prostě levej přední blikat :-))) - teď mě čeká to už jenom napojit na elektriku auta ;-))) škoda že stěrače nestírají a klaxon netroubí :-)))
monti sel sestavit i vickrat, kolikrat sem jenom prehazoval veci z ruznejch reanultu 5, trafficu, land roveru a liazek (mel sem velkou cisternu a klasiku návěs a pak ještě další :-)) Jednu liazku sem si předělal na autodráhu, výborně to slidovalo :-)
Sem pak měl i Tatru s valníkem ! (tu plechovou)
A jako montisystem soutěžní Favo. Škoda, že nedělali i klasický škodofky.
Ty Favo montimetaly (ty menší) dělali dokonce v těch šílenejch továrních barvách (vybledlá žltá a zelená khaki). Dycky sem je nakládal na Liazku pro přepravu aut. Jó, to byly časy......
Celkem je dobrý, dyž má něgdo v autě model, kerej přesně kopíruje podobu skutečnýho auta.
A jako montisystem soutěžní Favo. Škoda, že nedělali i klasický škodofky.
Ty Favo montimetaly (ty menší) dělali dokonce v těch šílenejch továrních barvách (vybledlá žltá a zelená khaki). Dycky sem je nakládal na Liazku pro přepravu aut. Jó, to byly časy......
Celkem je dobrý, dyž má něgdo v autě model, kerej přesně kopíruje podobu skutečnýho auta.
10:02:15
13.08.2002
13.08.2002
jo monti metal jsem taky měl - jen mě štvalo že to bylo dělaný na "jedno sestavení" a pak se odlamovaly třeba kousíčky umělý hmoty kde to bylo namáhaný - když jsem si hrál na servismana :-)))
Tatrovky byly super - vždycky jsem je všem záviděl - hlavně takovou tu tatra kolem světa.
sem taky slepoval z ABC :-)))
Tatrovky byly super - vždycky jsem je všem záviděl - hlavně takovou tu tatra kolem světa.
sem taky slepoval z ABC :-)))
jo ty plechový tatry byly cool... mno a pak taky monti system, to mě bavilo
Co vole na koberci, ale na pískovišti...... Musí to bejt realistický.....
Jóó, dyž sem byl eště předák na pískovišti, sme jezdili Dakar s plechovejma tatrovkama, určitě ste je taky měli..... to byly časy.
Já mam rally Favo, ale neni to Mečboks, ale taková ta velikost, co pasuje na Montisystem.
Jóó, dyž sem byl eště předák na pískovišti, sme jezdili Dakar s plechovejma tatrovkama, určitě ste je taky měli..... to byly časy.
Já mam rally Favo, ale neni to Mečboks, ale taková ta velikost, co pasuje na Montisystem.
16:24:41
12.08.2002
12.08.2002
jůůůůůůů já ci taky bůůůůůůůůůů - že bych zas doma zadrandil na koberci ;-)
Jo, jo modýlek mám doma a pak jsem si ještě udělal kopii svýho auta z modelu 120L od českého výrobce (podívám se doma a napíšu kdo to dělal).
Ja chci taký.
Tuner #2 ho ma doma taky.Je docela pekne udelany. A jeste ma doma svoji malou zlutku....
18:58:58
05.08.2002
05.08.2002
A já mám hned dva-jeden nevybalenej z krabičky a druhej jo - s tim sem brázdil jako malej po pískovišti
11:31:17
05.08.2002
05.08.2002
Jindra
Tak se podivejte k Tunemanovi, on ho tam ma vyfocenej - ve fotogalerii!
Cus J.
Cus J.
Já ten model mám, heč...
Originál od Matchboxe, bílo-modré pomalování a myslím červená zadní haubna. Mám ho dovezenej originál za GB někdy kolem roku 1984...
Originál od Matchboxe, bílo-modré pomalování a myslím červená zadní haubna. Mám ho dovezenej originál za GB někdy kolem roku 1984...
jů, to bych chtěl vidět
sem viděl v praze v národnim technickym model 120ky... 1,200 Kč... normálně mi ho mladá nekoupila, ta je ale zlá co?!
sem viděl v praze v národnim technickym model 120ky... 1,200 Kč... normálně mi ho mladá nekoupila, ta je ale zlá co?!
Kamos privez z Karviny model Skody 130 LR od Matchboxu, znate to nekdo taky je to hodne peknej model.