A ty pises ze si napisal vlastny nazor... a co som ja napisal.. tiez vlastny nazor a jebes sa tu ako male decko... a ten digi to staaale nechapem

to by som xcel teda videt

a ked pises o oliverovy tak nepis bludy... vravel som o jeho prvej rapide ktoru mal na kazdodenne jazdenie kde mal najpr prelisy a potom liatinove ale to ty ani nevies... jeho terajsia rapida je projekt uuuplne o inom... to si moc po bratislavskych cestach nezajazdi... na zrazy to chce vozit na privese tak to sem neplet.

Lupe takisto... uz ho to nebavy s flojdami... tak kupil nove mangelsi... tak sa tu neondi... a nechci ma nasrat

ty mas jupiky, ja mam co mam aspon sa neprekotim v zatacke, ani ty ne, ty to najskor vyzujes as potom ta to ...skoda reci

ale napr: Lupe, ja, chooky, olisko sme prelisi zavrhli...ja som to nazval dtake dospenie vlastnika skodovky

Boro125L: neries, bud to xecs alebo ne, ja mam puklice, chooki ti napise urcite nieco ine, kazdy deme na vlastnu past 

a s tym zakonom... bud budes mat stastie a zlaknu sa alebo ich iba naseres a zdrbu a zpokutuju ta za ine