skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prznění veteránů
-> U-Geen: aj, tak to u nie

-> U-Geen: no nadhera.......
ale po pravde, isiel bych do VW Beatle
ale po pravde, isiel bych do VW Beatle

-> U-Geen: chudak felda ale zase uznam ze sou i zkurvenejsi
-> U-Geen: tak to je nádhera

-> U-Geen: nemas foto bez strechy?
hele a co když je třeba ten brouk postavenej podle dokumentace nějakýho upravce brouků z veteránských dob? třeba jako Rapid Lux od firmy LDD pokud to někdo postaví podle jejich plánů tak je stále zachován puvodni vzhled který mohl existovat v té době. Mám ny mysli toho brouka s TopChop.
-> Fifinka: Už se těšíme. 

nejak se mi to stema broukama nezda....vzdyt to cislo s V jako veterán dostene pouze tehdy když auto jako V vypadá...tudíž je v originálním stavu...a mám taky dojem že každý rok musí na kontrolu právě kvůli tomu stavuVýhoda veteránů....velmi malé povinný ručení
Pokud nějak upravovat veterána, tak jen s použitím dobových dílů. Jinak je to hnus, třeba právě u feld je to hrozně vidět, každej na to plácá bez vkusu, co najde doma v garáži.
Ale jinak vkusný stylový úpravy, jako je tan na odkazech, se mi líbí, jen je to třeba brát jako jinou kategorii a na vet. číslech by to nejspíš nemělo co dělat. Takhle nějak jsem dokonce chtěl předělat Bublinu, než jsem se definitivně rozhodl ji prodat, protože by to zabralo víc času, než můžu postrádat...

K tomuhle tematu taky musim neco napsat.
Konkrétně k mému případu, původně jsem chtěl zachovat pokud možno co nejoriginálnější stav mého auta(kdo by náhodou nevěděl 1000MB) ale člověk míní a čas mění. řekl jsem si že na totál veterána jsem ještě moc mladej a origo motor se mi zdál slabej no. Takže zástavb silnějšího.A s tí související další překopávky. Ale počkejte až to bude podle předsav!
Konkrétně k mému případu, původně jsem chtěl zachovat pokud možno co nejoriginálnější stav mého auta(kdo by náhodou nevěděl 1000MB) ale člověk míní a čas mění. řekl jsem si že na totál veterána jsem ještě moc mladej a origo motor se mi zdál slabej no. Takže zástavb silnějšího.A s tí související další překopávky. Ale počkejte až to bude podle předsav!

-> U-Geen: asi bych nekde pohledal urcite casem muzu dodat
no a jinak k puvodni otazce, pokud se tuning dela s citem tak mi nevadi ani na starejch vozech (treba feldo s podvozkem z Miaty a pod)
-> havlik: pekna sbirka... mas nekde fotky?
-> strucy: ja bych chtel tu F100 1957 ale klasiku, nekde sem mel videa a to dokonce hrabalo i s origo motorem to je sila ty ameriky.,.......
Jako ten Chevy by byla hezká stará Octavie.
Dědův kár se asi dočká přestafby.
Dědův kár se asi dočká přestafby.

-> FORM: Tak tak - tyhle obě auta se často vyskytujou na václaváku před klubem Duplex (rezidentní klub majitelů dýždějů), nebo na starém městě před Café Café .
Stejně neznám větší pařmeny než Uwu a Lucase

Ten červenej dneska stál, nebo možná ještě stojí na Václaváku, vypadá to z dálky efektně, ale už je v detailech dost zničenej (škrábance, fólie na oknech a tak).
-> VeTëV:

-> Karlos: jo tak toho kokota sem u teho videl .-)
jo - ty dva ichtylové s tim loni byli na mimoňskejch válkách a hrozně tam kolem toho bjehali a dělali hroznou šou-vlastně jako všude
-> Karlos: husty stranky

-> Majkl: -> VeTëV: Mrkněte sem a hned vám bude jasné, kdo ty boruky vlastní
www.lucaso-uwa.dj jsou opravdu z Prahy.

-> Majkl: jj aj mne sa páčia hlavne ten chevy
věc nazoru že...
-> Majkl: jo on je nekde kus ode me - vidavam ho velice casto

-> strucy: masakr!!! fakt pekny takhle se mi to taky moooc libi...
jinak ten cervenej brouk se snizenou strechou jezdi sem tam po praze... a jel tusim i ten "tajnej" zavod tech zbohatliků
jinak ten cervenej brouk se snizenou strechou jezdi sem tam po praze... a jel tusim i ten "tajnej" zavod tech zbohatliků

-> havlik:

-> Crack: vys co tome zacinam si myslet ze mas kramy nebo co driv si byl v pohode a uplne v klidu tedka ses cim dal tim vic namachrovenej atd takze mi laskave polib prdel jestli nezmenis svoje chovani k normalu

-> havlik: jinak mě nezajímá tatík
-> havlik: já sem měl jenom jedno co dočinění se Simčou a musím říct že dobrý
-> Crack: toz tezko tict co ty mas doma ale abys byl v obraze tatik ma zrenovovanou Praga Piccolo rv 1929 pak mame dva spartaky 440 a 445 dve simci 1301special jednu Simcu Elysee a jednu Tatru 12 takze si nemyslim ze bych byl zase tak mimo
ja by som si feldu aj litra vedel predstaviť v takomto prevedení : www.funpic.hu/funblog.cli
ck.php?id=936&... alebo www.realsteel.com/project
s.php?ptype=1 proste nádhera

-> havlik:

-> Crack: kua proc poslednmi dobou me furt prudis kvuli veteranum me nebavi se s tebou o tom hadat kazdej na to mame jinej nazor tak ho prosimte respektuj a ukonceme tuto diskuzi
-> havlik: no právě

-> Crack: sak me je to jedno ja to mam na normos papirech

-> havlik: nezávid!
-> Crack: takze to podmazly bude

-> havlik: njn
-> Crack: no jenze kazdej rok musis na testaci klubovou a pak krajskou vis aby ti je nechaly
-> Karlos: proč by podplácely?nejdřív dostali papíry a pak to událi
-> Karlos: presne tak a pak je problem dostat zeleny cisla na nakej veteran protoze takovyhle curacci to pekne kurvej treba u nas vsechny suzuki vitara maj veteransky papiry hajzlove zkurveny

Nejsou to sice škodovky, ale koncern to je, co říkáte na tohle? Podle mě jsou obě auta dost osobitě udělanej pěknej tuning, ale toho, kdo jim vystavil veteránský papíry, museli asi hoši pěkně podplatit.
-> Libor: to ne no ale smula ja sem si poridil zadarmo komplet vinovej interier a asi tam i naky veci zbydou
ale kazdopadne je nebudu prodavat

kdyz tu resite tisinu tak mam par veci z ni do interieru.... ale nic neanoncuju