skoda.virt.cz odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Petr Hrdlička 90 let. 28.9. Od 14h
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Už další nepribirame
Zastavil:OndraKrupi
17:31:22
17.09.2024
17.09.2024
OndraKrupi
Již další zájemce nepribirame!
19:09:27
02.09.2024
02.09.2024
Tomaso435
Datum ukončení, individuálně dle dotazů atp.
nejdéle se zavírací dobou muzea tj 17.00.
Těm kteří se mi neozvou na email a přijedou, bohužel nemohu garantovat parkovací místo a ani vstup do klubovny. Kapacita je omezená a tudíž upřednostnění budou pouze ti kteří se zaregistrovali na můj email.
13:03:22
29.08.2024
29.08.2024
Tomaso435
Zdravím všechny,
Jak určitě víte, 12.9. oslaví Petr Hrdlička své 90. Narozeniny.
Při té příležitosti jsem byl osloven jeho synem Martinem Hrdličkou, spolu s ing. Králíkem, zda bych se nepokusil podílet na setkání fanoušků vozů Škoda Rapid 747, Škoda Favorit a Škoda Felicia Fun.
Jedná se o výběr několika (i desítek) hezkých ideálně originálních či dobově vylepšených vozů, zejména originálním příslušenstvím nebo dobovými prvky. Provozní původní stav je též vítán. Co naopak není úplně žádoucí, je předvádění se v hlasitostech audia a výfuků a předvádění zavařených kapot, nesmyslně obrovských kol, a nehomologovaných tuningových dílů.
V rámci setkání by proběhla nějaká autogramiáda, možnost nové knížky o rapidu a menší beseda s možností různých ideálně technických dotazů těchto vozů zejména na pana Petra Hrdličku v rámci oslavy a focení.
Prostory poskytne muzeum Škoda Auto M.B.
datum je sobota 28.9. v Muzeu Škoda Auto Mladá Boleslav. Čas 14.00.
Sraz vozů před muzeem 13.30h.
Poprosím zájemce , kteří by se ve vší slušnosti chtěli
zúčastnit, ideálně za každého počasí, aby se mi ozvali na mail , ideálně s fotkou auta , se jménem a příjmením, model vozu, telefonní číslo.
Cca týden před uskutečněním akce, bych se ozval na email či telefonicky zpět a potvrdil
Spolupráce probíhá též s ondroukrupi díky fb pohofestu, následně přislíbena spolupráce s Jumbem a jeho kontakty s favorit klubem.
Díky.
Jak určitě víte, 12.9. oslaví Petr Hrdlička své 90. Narozeniny.
Při té příležitosti jsem byl osloven jeho synem Martinem Hrdličkou, spolu s ing. Králíkem, zda bych se nepokusil podílet na setkání fanoušků vozů Škoda Rapid 747, Škoda Favorit a Škoda Felicia Fun.
Jedná se o výběr několika (i desítek) hezkých ideálně originálních či dobově vylepšených vozů, zejména originálním příslušenstvím nebo dobovými prvky. Provozní původní stav je též vítán. Co naopak není úplně žádoucí, je předvádění se v hlasitostech audia a výfuků a předvádění zavařených kapot, nesmyslně obrovských kol, a nehomologovaných tuningových dílů.
V rámci setkání by proběhla nějaká autogramiáda, možnost nové knížky o rapidu a menší beseda s možností různých ideálně technických dotazů těchto vozů zejména na pana Petra Hrdličku v rámci oslavy a focení.
Prostory poskytne muzeum Škoda Auto M.B.
datum je sobota 28.9. v Muzeu Škoda Auto Mladá Boleslav. Čas 14.00.
Sraz vozů před muzeem 13.30h.
Poprosím zájemce , kteří by se ve vší slušnosti chtěli
zúčastnit, ideálně za každého počasí, aby se mi ozvali na mail , ideálně s fotkou auta , se jménem a příjmením, model vozu, telefonní číslo.
Cca týden před uskutečněním akce, bych se ozval na email či telefonicky zpět a potvrdil
Spolupráce probíhá též s ondroukrupi díky fb pohofestu, následně přislíbena spolupráce s Jumbem a jeho kontakty s favorit klubem.
Díky.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Už další nepribirame
Zastavil:OndraKrupi