taky budu
postup flexa - techničák- eprozin - kyt - techničák - na ty místa základovka 1 až 2 - speciální štětková barva (šedivá nebo žlutá) - a to je vše přátelé
to bude prasárna
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lak
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 26.04.2003 do 12.05.2003, založil/a
:) Ja tam asi zapomel to kit - brousit zaklad kit - brousit ...
2Zaky: no vono jde o tom,jak se to udělá....A je jedno jestli stříkáš škodovku nebo traktor
Mam na busu:bilej zaklad,bilej zaklad+bilej akryl,denne musim do koštat a drzi a drzi a......uz 4 roky.
2Peperman: hele a nevoziš pak vo takovejch 30kilčo navíc
Zaklad, zaklad, kit, zaklad, kit, zaklad, str. kit, plnic, barva, lak, lak, lak, lak, a lestit a lesti a lestit a nakonec nejakej zavistivej debil se sroubovakem kolem dokola a vsechno znovu, takovyhle lidi bych bez milosti upaloval. :)
08:34:39
06.05.2003
06.05.2003
NO ja vzdycky chtel stribrnou, ale v posledni dobe se mi hodne libej Febie s barvou "Šedá Stone metalíza"
Jak to vypada natreny na "rezavje plech" to ale nevim
Jak to vypada natreny na "rezavje plech" to ale nevim
Černá v kombinaci s oranžovou nebo tmavě modrá se žlutou.
Oranzova + x vrstev laku. :)
Hněď kamenná, to je moje

Modra je dobra!!!!!!
Modrá... Taková tmavá...

Barva? No bila, cervena, tmave modra (svetla nebo stredni moc ne), cerna, zluta...
Tak popis by tam byl -fotky dodam pozdějc
Co nevidět to tam dám ,mám problémy s fotkama.

BTW, Alane, kde je tvá avizovaná šádofka v galerii aut? Nahrávání už šlape (sám jsem teď přidával fotky ex-svýho Rampoucha), tak se těšíme, tak ať už to je ;-)))
Každý nový přírůstek se počítá
Každý nový přírůstek se počítá

Já bych někde chtěl potkat škodovku v barvě AGAVE (škodovka ji používá na Oktávky asi 2 roky) a mně se strašně líbí (ale třeba by našim škůdkám neslušela, nevím ...)
Cus,co si myslíte jakej odstín laku sluší nejvíc škodovce????Já bych řek že červená nebo modrá