skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pozor na podvodníka!
20:39:56
13.03.2017
13.03.2017
hans1
Strejdu gůgla jsem samozřejmě zkusil,jen jsem měl to nestěstí že jsme byl 1 napálený a zatím číslo nikde nikdo nehodnonotil stejně tak email.Číslo po 14dnech zruší a jede dál na jiném...
20:14:57
13.03.2017
13.03.2017
Fávo forever
Hm, osobně mám zkušenost jak s níže uvedeným podvodníčkem. Naštěstí jen takovou, že po zapojení logiky a strejdy googlu, jsem ho měl hned zrengenovanýho.
Ovšem dnes mi volal další kus, 732 287 076, ale to je taky materiál, jakýsi mladý more, peníze chce poslat obálkou... Kurva kde to jsme a to jsem po letech sjíždění inzerce zkusil dát pár inzerátů koupím a volají takovýhle. No škoda mluvit.
Ovšem dnes mi volal další kus, 732 287 076, ale to je taky materiál, jakýsi mladý more, peníze chce poslat obálkou... Kurva kde to jsme a to jsem po letech sjíždění inzerce zkusil dát pár inzerátů koupím a volají takovýhle. No škoda mluvit.
22:10:38
05.03.2017
05.03.2017
Strycek Marty
-> Tomaso435: Takovej prodával nedávno dobový oplastování na Sierru, který se v dnešní době už nedá sehnat za 1500, chtěl prachy předem a fotky dával jako ilustrační :D takovejch hajzlů je všude jak napráskáno.
21:34:25
05.03.2017
05.03.2017
Bukaj
Sice jiný případ, ale taktéž z poslední doby. Nedávno mi kamarádka poslala odkaz na Facebook, kde někdo nabízel za cenu poštovného dvě starší Nokie - jedna z nich 3310, tak jsem mu napsal mail, že bych o ni měl zájem, odpověděl mi, že tato je zatím volná, domluvili jsme se na poslání 65 Kč za poštovné na jeho účet a že to v pondělí pošle - vypadal na solidního člověka.
Po 14 dnech jsem se ptal na poště, jestli mi něco nepřišlo a po negativní odpovědi jsem mu psal mail s dotazem a zjistil jsem, že mailová adresa je nefunkční (undelivered mail)...
...to se někomu vyplatí kvůli pár korunám zřizovat falešné facebookové účty, maily, trávit čas komunikací se zájemci a pak vše zrušit?
Napadlo mne, že by to mohl být třeba někdo, kdo sedí ve vězení - na takovéto akce by tam mohl mít dost času a malý výdělek je lepší, než žádný
Po 14 dnech jsem se ptal na poště, jestli mi něco nepřišlo a po negativní odpovědi jsem mu psal mail s dotazem a zjistil jsem, že mailová adresa je nefunkční (undelivered mail)...
...to se někomu vyplatí kvůli pár korunám zřizovat falešné facebookové účty, maily, trávit čas komunikací se zájemci a pak vše zrušit?
Napadlo mne, že by to mohl být třeba někdo, kdo sedí ve vězení - na takovéto akce by tam mohl mít dost času a malý výdělek je lepší, než žádný
09:32:43
05.03.2017
05.03.2017
Tomaso435
není někde od frýdku místku? s takovým sem byl už na komisy taky
jinak pčr to jistí :-)
3016080133/0800 jeho číslo účtu ? ... pokud to není blesk peněženka (ale i ta se dá zjistit) pak není vubec co řešit. U toho našel parchanta nás bylo poměrně dost koho podved takže to šlo celkem hromadně
"721269348
Poslední příspěvek od Anonymní, 3 dny před
PODVODNÍK-reagoval na mou poptávku na int.portálu BAZOŠ-tvrdil že díly na auto které scháním má-a že mi jej zašle DPD-požadoval však platbu za dopravné na účet předem(ihned)když jsem však nesouhlasil,začal se chovat divně byl sprostý a nakonec se z něj vyklubal cigán-nadávky typu kterej ty seš,skoč do zdi apod,,jen láká z lidí peníze předem na účet a nic nemá!"
www.czcalledme.com/
nojono.... hurá na něj :)
jinak pčr to jistí :-)
3016080133/0800 jeho číslo účtu ? ... pokud to není blesk peněženka (ale i ta se dá zjistit) pak není vubec co řešit. U toho našel parchanta nás bylo poměrně dost koho podved takže to šlo celkem hromadně
"721269348
Poslední příspěvek od Anonymní, 3 dny před
PODVODNÍK-reagoval na mou poptávku na int.portálu BAZOŠ-tvrdil že díly na auto které scháním má-a že mi jej zašle DPD-požadoval však platbu za dopravné na účet předem(ihned)když jsem však nesouhlasil,začal se chovat divně byl sprostý a nakonec se z něj vyklubal cigán-nadávky typu kterej ty seš,skoč do zdi apod,,jen láká z lidí peníze předem na účet a nic nemá!"
www.czcalledme.com/
nojono.... hurá na něj :)
07:41:46
05.03.2017
05.03.2017
hans1
Pánové důrazně varuji před podvodníkem co operuje hlavně na bazoši.Vyhlédne si vás ,nabídne vám díl co sháníte (samo že za výbornou cenu) jediné co chce poslat peníze na dopravu.A tím to skončilo dál nekomunikuje pořád mění tel čísla aktuálně 721269348 .Nabídne cokoli od motoru do dodávky po al kola.Foto dodá stažené z internetu atd.Dle hlasu velmi solidní pán cca 50let.Na dopravu chce 1000-1600 hlavně nabízí větší díly-motory,nápravy sady kol...