www.astric.cz/2strana.htm
l
je tam to radio s phonem za trosku jine penize :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rádio
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 23.07.2005 do 22.09.2005, založil/a James.Free
-> U-Geen: Přesně tak - podívej se na značku Vincent pro domácí hifi - ta se může směle rovnat značkám jako Accuphase, Byston apod. a přitom stojí 1/3 až 1/2.
-> PeterP136: No coment - vidím že tomu rozumíš, tak jsem ztratil chuť Ti cokoliv radit.
-> PeterP136: No coment - vidím že tomu rozumíš, tak jsem ztratil chuť Ti cokoliv radit.

nicmene v myslim ze zrovna v Cine se vyrabej kvalitni vyrobky, jen s daleko nizsimi naklady jak jinde, vzhledem k poctu vyrobenych kusu a k tomu, ze jedna tovarna vyrabi i vice znacek.
-> PeterP136: nicmene pokud si prectes nadpis prispevku tak je tato tvoje odpoved ponekud... vedle :-)
-> U-Geen: Vynimka ? :) ALe nie uznavam, ze radia robia v europe, ale na repro maju made in china.
Já na radu U-geena koupil na Autohifi Blaupunkt Amsterdam TCM 127 no a vrcholná spokojenost.Má to sice "jenom" 4x35 W max. ale motor v Avii přehluší naprosto spolehlivě a hlavně je to kombinace rádia a telefonu takže jak prohlásil Evžen jsem za frajera a taky mám pokoj od policajtů když telefonuju.

-> PeterP136: jistě....jestli ti to na přání vyroběj v číně,tak klidně.....
-> U-Geen:

-> Max: taky bych si ho asi opět vybral, navíc se nejvíc blíží limitu 5k, a designove je mi asi nejblizsi. Blau maj zase hodne dobrej tuner...
-> minno: Podla toho co som videl v najke, je standard 4x40W, 50W, maju len niektore. -> Max: Tak, tak, jedine made in china :).
Jedině Pioneer :-)
do 5000 myslim kupi akekolvek slusne radio na mp3 a výkon 4x45 /50/ je standard

Sorry že sem lezu s každou blbostí!! Ale jsem rád že vás mám a že mi vždycky poradíte! Kámoš by si chtěl do felicie koupit rádio a chtěl by poradit nějaký dobrý dá za něj max 5000,- mělo by být asi na mp3, a výkon 4x45 nebo 4x50w a bylo by fajn kdyby mělo třeba ještě nějaký extérní vstup třeba usb , nebo na nějaký paměťový karty! Tak když mi /mu/ porádíte tak budu rád!!