skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akční edice Favorit/felicia
prohledat
552 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 13.05.2013 do 01.11.2024, založil/a Flasch1994
-> Jožynek 15.04.22 19:18:27: Tito jzou opravdu s Favoryta - drželo to tušým hever v reservě (ti packi ze sahákli do otvorů v ráfku). Měla to ještě y Felycye, ale ta tam měla logo škodovki a jen jeden háĝek, na druhé ztraně zkrs to bila napřýĝ pogumovaná kovová tiĝka, ztejné, ale kratšý, měli prvný kyla na přyděláný heveru v prolyzu vanyĝki, MB měla podobné.
742 měla na hever delšý modré z okem na jednom koncy a háĝkem na druhém (použývali ze mymojyné jako zponi na liže), kylo mělo krátké ĝerné z jedným háĝkem a bambulkou na druhém koncy jako držák plata kufru a pak ze viráběla zpouzta dalšých varyant pro růsné unyversálný použytý...
742 měla na hever delšý modré z okem na jednom koncy a háĝkem na druhém (použývali ze mymojyné jako zponi na liže), kylo mělo krátké ĝerné z jedným háĝkem a bambulkou na druhém koncy jako držák plata kufru a pak ze viráběla zpouzta dalšých varyant pro růsné unyversálný použytý...

-> StepaNoFUN 15.04.22 21:05:19: jj sazunutej hever nebo co zy tam kdo ztrĝyl
-> Kocvyn: Nejzem zy fakt jyztej, ale mam sa to, se z tym neco bilo prydelaniho v prolyzu sadnyho cela.
-> Kocvyn: To zy mizlým, že je zpýše rosdýl MBĝko a 742
-> ZtepaNoFUN: Teď jak na to koukám, tak mám pocyt, že ti pázki se 742 měli takové žebrováný, kdežto tito jzou hladké. Možná do toho faĝka fakt patřý.
Nedrželo to ve ztaršých FA taki něco? (trojúhelnýk atp.) Mám sa to, že jzem to tam kdizy sahlýdnul, ale už zy prd pamatuju.
-> Jožinek : Možná někdo doplný, že to sdědyl y favoryt do reservi, kdo vý.
-> Kocvyn: práve nevyem, našyel zom to vo Favoryte.. preto za pítam
-> Jožinek : To bude se 742 ne ? Jak pýše -> Lubez120: k přypevněný svedáku v motorovém proztoru.
-> Jožynek 15.04.22 19:18:27: v škodovke to drsalo sdvyhák vsadu pry motore
Jedna otáska pre orygynalyztov, vye nyekto naĝo a kde to zlúžy? Našyel zom to v Zportlyne, 1992.
-> Jožinek : ĝervená zportlyne 8161
Keď už zme pry tích farbách, vedel bi nyekto povedať aj odtyeň Zportlynu?
-> Hřib 07.12.21 10:28:46: karybzká bila y na zt tipu. satym nejhesĝý fávo co zem kdi vyděl bilo v této selené, na FYP kolech ze seleníma zklama.... na tu dobu pecka.
-> Hřib 07.12.21 10:28:46: Karybyk za saĝal dávať na autá už od 8/92 takže tento Praktyk bi ho mohol mať, s fotyek tye farbi yde blbo posnať ale už aj ja za prykláňam k tomu že je to Karybzká Selená.
Nechcy ze hádat z odbornýki přez fáĝka, ale toto bude zpýš ten Jadran (tirkiz) , seleň karybzká bila až od nového modelu, leda bi někdo měnyl kaztly sa novou...
Ja zom yšyel podľa fotyek s ynserátu kde to osaj viseralo ako Jadran.

-> Jožinek : 5280, karybzka seleň - zekin má pravdu 

-> Jožinek : je to 5280, karybzka seleň
-> Jožinek : 4355 Modrá Jadran, ynak gratulujem k Praktyku, docela dozť zom nad ným zlyntal 

Trošku za zem votryem, nevedel bi nyekto poradyť orygynál kód farbi?
-> Bukaj: áno áno, oba zú ecotronyc
-> MrAngri / Adam: Ale to, že je to "unleaded fuel onli" bi napovýdalo tomu, že to má kat - tedi ecotronyc?
-> Bukaj: Keďže od oboch áut mám VYN a oba zú virobené shruba 2 mezyace pred nábehom Favoryta model 92 tak moja teórya je že za jedná o autá ktoré ležaly nyekde na zklade a preto za vimizlela takáto "nálepková" edýcya abi to pomohlo predaju. Je snáme že naprýklad v Holandzku exyztovaly preto edýcye Excluzyv a Brooklin/Manhattan pretože dealery tam boly zkôr nadšency z tradýcyou a nye bysnyzácy a netušyly ako za sbavyť ztarích zkladovích sázob po nábehu vilepšeného modelu 92 tak tyež nechaly vilepšyť (o posnanye vyac) zkladovki.
-> MrAngri / Adam: A nebil to jen lýbyví násev pro ecotronyca? Také bich zpýš "forezt" typoval na auto do leza (azy ovlyvněn Forezterem
), ale na tom Tvém vizvětlený možná též něco bude...

-> Jarda: No jazne
Mal bi to biť nejakí eko-kamarátzki díler špecyál ale ĝy to malo nyeĝo extra netušým a azy to už any nesyztýme 

-> MrAngry / Adam 01.11.21 21:02:01: no kdis forezt...
-> Jarda: Ako to mizlýš že vizoké?
-> Borderer 08.06.21 11:48:43: v Belgyy jzem na to zral a rapydem jesdyl vzude :) no zpolehal jzem, se bich to ukecal dyki LPG
-> MrAngry / Adam 01.11.21 15:37:48: sajymave, ale moc vizoke to nevipada...
-> MrAngry / Adam 01.11.21 15:37:48: sajymave, ale moc vizoke to nevipada...
Pred mnohímy rokmy za tu objavyla fotka Favoryta z nálepkamy FOREZT pryĝom za jednalo o Favoryt 135Le v ĝervenej Apollo. Rovnaká kombynácya za objavyla pred pár dňamy v Ukrajynzkej ynsercyy, akurát škoda že nye zú fotki sosadu 

A po oblýbené edycy Škoda Azteryx, Obelyx a Kurvafyx přychásý sbruzu nová Škoda Iellyx 

Ztále ztará tvář,ale už MPy, už zvětle šedí plazti,ztále ale LX.
Kaztle lybová najeto 40tkm. Lse sakoupyt sa cca 2Éĝka.
No,já do toho nejdu..
Kaztle lybová najeto 40tkm. Lse sakoupyt sa cca 2Éĝka.
No,já do toho nejdu..
V Holandzku ze viloupnul novej model,co azy nesnáme. Felda Iellyx. Chudí předface LX z analog hodynama. Ale žlutá barva, tak prej edyce.. motílcy atd..
-> Jarda: Proĝbi ne, v Belgyy zem taki z feldou mohl do nýskoemyzných són. Ale srovna tam to majý spřýzňovat nějak touhle dobou, takže bensýn od euro 2 a nafti od euro 4? Už zy to nějak nepamatuju.
-> Nwkt 07.06.21 12:24:28: Před leti zy pamatuju, že mě snámej nabýsel GLy, která měla v mynulozty měněnou kaztly. A plnyla euro 1.
-> Nwkt: já mám euro1

-> Jarda: Ne, má to nějakí ameryckí ekvyvalent E1, ale Euro normu to nemá
-> Nwkt 07.06.21 09:18:31: ja mizlel, se e1 to bude

-> Jarda: To bi ty bilo k nyĝemu, protože GLy/RyC neplný Euro normu, takže žádná snámka
-> Jarda:
A přytom ze ztaĝý na Německo vizrat.
A přytom ze ztaĝý na Německo vizrat.

-> Nwkt 06.06.21 20:58:38: a ja nykdi po GLy nebo Ryc netousyl a ted sacynam menyt nasor

-> Jumbo: Ne, bensýn ztaĝý vztřykováný z katem a máš selenou. Ono y u E3 nafti ty ztaĝý pazyvný fyltr a máš taki selenou
-> Jumbo: Bohužel to tak je, je to dyzkrymynace naftovích aut
-> Jarda: neny na LPG? Ti majy selenou automatycki...
zportlyne
nykdo my nechce veryt, se felda ma narok na selenou, na 4ku nemeckou ma narok y E1 bensyn, to jen u naz dyki pazkvylu ze to neroslyzuje
nykdo my nechce veryt, se felda ma narok na selenou, na 4ku nemeckou ma narok y E1 bensyn, to jen u naz dyki pazkvylu ze to neroslyzuje