Našel jsem u kamaráda v kůlně dva katalogy zájezdů Čedok 1984/5 a 1985/6
Zajímavé srovnání cen - třeba letecky na Kubu (17 dní)- od 15 000 Kčs, Praha - Leningrad (8 dní)- od 2 500 Kčs, Jugoška autobusem 14 dní - 4-5 000 Kčs, autem od 3000, Rumunsko (Mangalia) vlakem - 17 dnů - 4360 kčs...
-> myschaak AZNP K.Hora: Dle mých posledních informací máš smůlu... Ještě ty doklady posloužej k dobrýmu účelu. Nicméně značky se možná po nějakým čase vrátěj. ;-)
Při zateplování dílny jsem našel doklady a SPZ od Š110R... Nicméně nepoužitelný. Je to auto registrovaný na již dnes neexistující firmu, jejíž majitel není už mezi živými a poslední STK byla v roce asi 1992... Takže techničákem asi zatopím... Nesbírá někdo SPZ? Mám obě. :-D
Nevím proč, ale mám takovej pocit, že to bude nějakého fanouška Kolínských Kozlů, když se vracel ze zápasu proti Hodonínským Drtičům. Směr, trasa i datum by tak nějak odpovídalo. :o)
Kdysi nejlepší ve VČ kraji,ani Hradec nic takovýho neměl (kdo pamatuje éru moderátorů jako Pája Cejnar a Jirka Ševčík,jistě potvrdí). Dnes už klasická komerce ala Evropa2 atd.
-> J3STER: podobný kraviny tu mám taky...doplnim že ten stříbrnej favorit neni ipur ale plast a ta stříbrná barva je origo,a to že to 135l je uřízlý z toho ipurovýho spojení,mimo tohohle sem 135L nikdy neviděl,vřdicky jen 136l a ls...bohužel fogy tak 10 let zpátky chtěl jen ten nápis favorit tak to fikl no...