skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
Neni nálada,tak likviduju věci kolem a přišel čas i na tuhle 120-ku na zvrakování,...co jsem našel mě dost nasralo! :-(
-> Bukaj 26.12.23 11:16:21: mas ich mat...zrkadla viem ale tie zamky ma miatli.
Poprosim adresu zasielkovne mail....zajtra poslielam do Medera....tak by som struhol aj Prahu.
Poprosim adresu zasielkovne mail....zajtra poslielam do Medera....tak by som struhol aj Prahu.
-> SO545: Zrcátka univerzál, to před nimi jsou dorazy dveřních zámků na 1000MB
Kdyžtak mi je můžeš přibalit k těm LEKRům, děkuji...
Kdyžtak mi je můžeš přibalit k těm LEKRům, děkuji...

-> Bukaj: Máš pravdu že šopovaný byl, a kupoval jsem ho už jako notně jetý. Popravdě se mi ulevilo, protože jsem konečně dostal záminku pro to, ten bosal zahodit a dát tam místo něj něco použitelného. 

-> Pavel P.. 17.12.23 13:24:58:
-> Tom Troll: Předpokládám, že výfuk byl našopovaný hliníkem a v tomto místě odřený a prohnilo to zvenčí. Alespoň podle odlupujících se vrstev to tak vypadá

-> Tom Troll: Předpokládám, že výfuk byl našopovaný hliníkem a v tomto místě odřený a prohnilo to zvenčí. Alespoň podle odlupujících se vrstev to tak vypadá

-> Tom Troll: tohle jsem už viděl.... to bude koroze 

Po x měsících jsem byl poprvé provětrat emana když je tak hezky, a lehce mě zaskočil boční výstup výfuku. Jak se tohle stane? 

-> palinator: Asi dovnútra,ale hlava bola tak zaseknutá že ...
-> isti: 

-> isti 25.11.23 22:42:16: Auvajs 

-> isti 25.11.23 22:42:16: Dobrá Felda v RATu.
Nebo spíš rat ve Feldě...
Trochu mi to připomíná zemnící pásky, co se dříve používaly na autech...

Nebo spíš rat ve Feldě...

Trochu mi to připomíná zemnící pásky, co se dříve používaly na autech...

Alebo do Lásky chlupaté?Dosť neobvyklí tuningový doplnok
Neviem si predstaviť ako to dokázal ale je riadne zaseknutý

Dneska jsem našel doma za skříní... ani jsem netušil že něco takového mám. Je to nějakej tisk nebo perfektně nalepenej plakát na sololitu s dřevěným rámečkem. 

-> Bukaj: jdou otočit, z druhý strany zubaty nejsou
-> Jirik_Tuňák1983: po dědovi mám maximálně náběh k alkoholismu
No, můžu nafotit co bylo ve stodole u filtru, ale to je spíš na jawacke stránky:)

-> Jirik_Tuňák1983: po dědovi mám maximálně náběh k alkoholismu

No, můžu nafotit co bylo ve stodole u filtru, ale to je spíš na jawacke stránky:)
-> OTA-MTX 12.09.23 12:30:43: Přesně takový mám troje a jsou jako nový. Ještě po dědovi. Co tam máš dál šmoulo? 

-> OTA-MTX: A co s tím? Vždyť je to zubatý a rezavý...
-> OTA-MTX: Celkem se ještě na burze dají potkat i s obaly. Modré často, šedé a černé občas, tmavě hnědý snad jen jednou, ale červený jsem teda ještě nepotkal.
-> palinator: není špinavej, jen rezavej:D
-> Bukaj: asi ano, byly u toho i další díly na favo
-> Bukaj: asi ano, byly u toho i další díly na favo
-> OTA-MTX: Červenej jsem ještě neviděl
To je z dob Favoritů (počátek devadesátek)?

-> OTA-MTX:
Jestli je ten filtr takhle zasranej i uvnitř, tak žádná škoda ho dávat do auta.
Jestli je ten filtr takhle zasranej i uvnitř, tak žádná škoda ho dávat do auta.

Poslední dobou jsem se ve 130LPG při volnoběhu cítil jako v TDI, tak si říkám, že to asi bude chtít nové svíčky...
...no, svíce zůstaly zatím původní
...no, svíce zůstaly zatím původní

-> j_j: Niekde mám aj ja,patrí to do gola sady.
-> isti 03.08.23 13:47:37: U mě ani ne.. já je mívám v boudě u garáží v podkroví..
-> dragon_cb_cz 03.08.23 13:50:29: Jo jo, i nějakej mech by se našel..

-> dragon_cb_cz 03.08.23 13:50:29: Jo jo, i nějakej mech by se našel..

-> isti: jáááj, tak vyhodit to můžu vždycky :)
-> j_j: Pritom to patrí do kovošrotu

-> Jozka: A pak že to není ekologický vůz 

-> Jozka: To je u mňa úplne bežné.
Našiel som svoj kardan o ktorej ani nevedel že som to stratil.Mal som šťastie že som to zbadal na hrádzi.
-> Vojťas: Tak velkou zeď nemám co se mi toho doma válí :D
-> Don_pepe: na zed si zaramuj ty padesatilety klice 

-> dragon_cb_cz: Toho je do dílny škoda! To dám spíš na zeď místo obrazu :DDD
-> Don_pepe 28.06.23 07:15:26: ... a je co ztrácet 

Našel včera v kufru...Panimáma: "Chlapi z práce ti posílají dárek za to jaks jim pomohl, máš to v kufru"

-> Milan 136: No asi stejně jako zadní na Fa 93-94.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jak je to velký?
Ani nevím na čem byl, počítám nějaké pozdní FA.
Jako nový jsem ho nikdy nepotkal, ale musel vypadat super.
-> palinator: Moc to prožíváš. Když vezmu v potaz použitý množství a co tyhle barvy vydrží. Ať se jsou moderní nátěry, s prominutím, vysrat.
Už jen z pohledu vyplácanýho ředidla a dalších chemikálií s tím spojených.

-> Bukaj: Strašný.
Jinak opět k tématu:
Příčina zkratu v elektroinstalaci garáže na zahradě jedněch klientů - V zemi uložený spoj dvou kabelů (CYKY 3Jx2,5 a 2x2,5), provedený profesionálem při rekonstrukci domu před 6 lety. Elektrikář vytáhl z domu nový přívodní kabel pro garáž, který napojil tímto způsobem (Wago a omotáno izolačkou) na původní přívod do garáže)...
Spoj v zemi vydržel celých 6 let až do letošního deštivého jara
Příčina zkratu v elektroinstalaci garáže na zahradě jedněch klientů - V zemi uložený spoj dvou kabelů (CYKY 3Jx2,5 a 2x2,5), provedený profesionálem při rekonstrukci domu před 6 lety. Elektrikář vytáhl z domu nový přívodní kabel pro garáž, který napojil tímto způsobem (Wago a omotáno izolačkou) na původní přívod do garáže)...

Spoj v zemi vydržel celých 6 let až do letošního deštivého jara